|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prošnja (spremni dopis) + življenjepis
23.12.2008 14:16:42   
nicimoja
Dejte mi prosim pomagat. Pišem prošnjo za zaposlitev (ni še nobene objave prostega mesta, vendar pa obstaja možnost za zaposlitev), za svojo sestro, in bi takole napisala spremni dopis, poleg pa priložila življenjepis:

Spoštovana ga. ____________ ! (direktorica)

V naslednjem letu želim dokončati študij za naziv ____________________ in tako začeti svojo poklicno pot. Ker je vsak začetek težak, se s prošnjo in priloženim življenjepisom obračam na vašo ustanovo z namenom oziroma možnostjo prve zaposlitve.

Želim, da spoznate moje prizadevanje in delavnost, ter me tako podprete pri vstopu na mojo poklicno pot.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prošnja (spremni dopis) + življenjepis
23.12.2008 15:03:31   
MTFP
IZVIRNO SPOROČILO: nicimoja

Dejte mi prosim pomagat. Pišem prošnjo za zaposlitev (ni še nobene objave prostega mesta, vendar pa obstaja možnost za zaposlitev), za svojo sestro, in bi takole napisala spremni dopis, poleg pa priložila življenjepis:

Spoštovana ga. ____________ ! (direktorica)

V naslednjem letu želim dokončati študij za naziv ____________________ in tako začeti svojo poklicno pot. Ker je vsak začetek težak, se s prošnjo in priloženim življenjepisom obračam na vašo ustanovo z namenom oziroma možnostjo prve zaposlitve.

Želim, da spoznate moje prizadevanje in delavnost, ter me tako podprete pri vstopu na mojo poklicno pot.

oj, pri samem začetku bi jaz črtala da želiš dokončati študij...

Morda bi bilo bolje:

V prihajajočem (ali naslednjem) letu bom diplomirala na fakulteti.... in si tako pridobila naziv.....

ali

predvidoma (mesec leto) bom diplomirala na fakulteti..... in pridobila naziv.....

Mogoče bi potem še omenila, da si do zaposlitve oz. diplome pripravljena delati kot študentka, v kolikor jim je to v interesu (ali tebi seveda).

Nebi bilo slabo napisati zakaj bi prav v njihovem podjetju rada delala..

Pa v zanjem stavku me nekaj moti pa ne ti ne vem povedati kaj, morda besedica "da spoznate"....

(odgovor članu nicimoja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.12.2008 8:57:15   
nicimoja
Hvala ti za pomoč. Sem upoštevala tvoje nasvete in izpadlo je boljše. Hvala user posted image

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.12.2008 9:09:32   
Poka
V zameno za izkušnje, Vam ponujam svoja znanja in spospbnosti.
V zameno za izkušnje, Vam ponujam svoja znanja, sposobnosti in zavzetost za delo.

ali...

Zavedam se, da je potrebno znanja in sposobnosti nadgraditi z ustrezimi izkušnjami. Zelo bi bila vesela, če bi lahko slednje pridobila v uspešnem in ciljno usmerjenem podjetju, kakršno je Vaše. Ker se tudi sama ne ustrašim novih izzivov, bi lahko zastavljene cilje dosegali z roko v roki...

user posted image

Sama napišem vedno nekaj v tem smislu... Vedno se osredotočim na podjetje in njegovo dejavnost, ter pomislim, kaj bi imelo podjetje od mene, ne jaz od njih. Žal ti pa moram povedat, da mi na zelo malo prošenj odgovorijo, če pa že, sem povabljena na zelo malo razgovorov. Menda imam kar dober občutek za pisanje (ne vem) in mogoče se že v začetku ustrašijo, da bom zahtevala preveč, ker pač tudi hočem v prošnjah izpostavit svojo samozavest... Lahko pa je seveda moja izobrazba, o kateri pa je na splošno javno mnenje negativno... Kar seveda ne pomeni, da ni znanja... Izkušenj pa imam nekaj srednjega, toliko, da bi si po mojem mnenj zaslužila marsikatero delovno mesto.

Moti me pa npr. to, da moški v istem položajo kot jaz, bi takoj dobil službo (sem prepričana) - diskriminacija... Vidim že v ožjem sorodstvenem krogu - kar nekaj inteligentnih žensk, sposobnih, moški pa bi jih raje postavili za štedilnik. Ko se pa gre za pomembne odločitve, pa vedno sprašujejo za mnenje in ga upoštevajo, seveda se potem nikoli ne omeni, kdo se je spomnil rešitve...

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.12.2008 13:12:54   
MTFP
IZVIRNO SPOROČILO: Poka

V zameno za izkušnje, Vam ponujam svoja znanja in spospbnosti.
V zameno za izkušnje, Vam ponujam svoja znanja, sposobnosti in zavzetost za delo.

ali...

Zavedam se, da je potrebno znanja in sposobnosti nadgraditi z ustrezimi izkušnjami. Zelo bi bila vesela, če bi lahko slednje pridobila v uspešnem in ciljno usmerjenem podjetju, kakršno je Vaše. Ker se tudi sama ne ustrašim novih izzivov, bi lahko zastavljene cilje dosegali z roko v roki...

user posted image

Sama napišem vedno nekaj v tem smislu... Vedno se osredotočim na podjetje in njegovo dejavnost, ter pomislim, kaj bi imelo podjetje od mene, ne jaz od njih. Žal ti pa moram povedat, da mi na zelo malo prošenj odgovorijo, če pa že, sem povabljena na zelo malo razgovorov. Menda imam kar dober občutek za pisanje (ne vem) in mogoče se že v začetku ustrašijo, da bom zahtevala preveč, ker pač tudi hočem v prošnjah izpostavit svojo samozavest... Lahko pa je seveda moja izobrazba, o kateri pa je na splošno javno mnenje negativno... Kar seveda ne pomeni, da ni znanja... Izkušenj pa imam nekaj srednjega, toliko, da bi si po mojem mnenj zaslužila marsikatero delovno mesto.

Moti me pa npr. to, da moški v istem položajo kot jaz, bi takoj dobil službo (sem prepričana) - diskriminacija... Vidim že v ožjem sorodstvenem krogu - kar nekaj inteligentnih žensk, sposobnih, moški pa bi jih raje postavili za štedilnik. Ko se pa gre za pomembne odločitve, pa vedno sprašujejo za mnenje in ga upoštevajo, seveda se potem nikoli ne omeni, kdo se je spomnil rešitve...

Uau ta savek mi je pa zelo všečuser posted image

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.12.2008 15:46:02   
LoCa
ja itak, pol ko prideš na razgovor je že druga zgodba user posted image .

za začetek ti svetujem, da tvoja sestra sama piše prošnje. če že moreš bit zraven ji sam svetuj, ne pa pisat namesto nje!! WTF?! a je pet let stara?

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?