Poka -> RE: Prošnja (spremni dopis) + življenjepis (24.12.2008 9:09:32)
|
V zameno za izkušnje, Vam ponujam svoja znanja in spospbnosti. V zameno za izkušnje, Vam ponujam svoja znanja, sposobnosti in zavzetost za delo. ali... Zavedam se, da je potrebno znanja in sposobnosti nadgraditi z ustrezimi izkušnjami. Zelo bi bila vesela, če bi lahko slednje pridobila v uspešnem in ciljno usmerjenem podjetju, kakršno je Vaše. Ker se tudi sama ne ustrašim novih izzivov, bi lahko zastavljene cilje dosegali z roko v roki... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Sama napišem vedno nekaj v tem smislu... Vedno se osredotočim na podjetje in njegovo dejavnost, ter pomislim, kaj bi imelo podjetje od mene, ne jaz od njih. Žal ti pa moram povedat, da mi na zelo malo prošenj odgovorijo, če pa že, sem povabljena na zelo malo razgovorov. Menda imam kar dober občutek za pisanje (ne vem) in mogoče se že v začetku ustrašijo, da bom zahtevala preveč, ker pač tudi hočem v prošnjah izpostavit svojo samozavest... Lahko pa je seveda moja izobrazba, o kateri pa je na splošno javno mnenje negativno... Kar seveda ne pomeni, da ni znanja... Izkušenj pa imam nekaj srednjega, toliko, da bi si po mojem mnenj zaslužila marsikatero delovno mesto. Moti me pa npr. to, da moški v istem položajo kot jaz, bi takoj dobil službo (sem prepričana) - diskriminacija... Vidim že v ožjem sorodstvenem krogu - kar nekaj inteligentnih žensk, sposobnih, moški pa bi jih raje postavili za štedilnik. Ko se pa gre za pomembne odločitve, pa vedno sprašujejo za mnenje in ga upoštevajo, seveda se potem nikoli ne omeni, kdo se je spomnil rešitve...
|
|
|
|