|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pritožba na komisijo
8.4.2005 9:48:14   
Lenči
Zdravo dekleta!

A ima katera izkušnje s pritožbami na odločbo komisije zzzs? :zmeden: Jaz sem namreč prvo nosečnost celo preživela doma - najprej bruhanje in slabosti, potem problemi z ledvicami, vseskozi problemi s ščitnico. In nikoli nobenih problemov z bolniško (res so me enkrat nadzirali, a drugače nič).
Sedaj v drugi nosečnosti se moji problemi ponavljajo - bruhanje in slabost, slaba voda, nizek pritisk, težave s ščitnico. In komisija mi je podaljševala za 14 dni, pa 5 dni, pa 3 tedne... Ravno sedaj pa sem dobila odločbo, kjer me po 14.04. smatrajo za dela zmožno. A kako naj grem delat, če se ne smem sama voziti ? (delam v cca. 20 min vožne oddaljenem kraju) :zmeden: Kako naj delam če skoraj ne mine ura ne da bi objemala školjko ?
Pa da ne boste narobe razumele - jaz rada delam in tudi sedaj iz bolniške preko interneta pomagam sodelavkam. V službi mi je lepo in se dobro počutim. A sedaj preprosto vem, da ne morem (tudi šefica in sodelavke, ki so bile prejšnji teden pri meni si ne predstavljajo, da bi takšna hodila delat).
Torej - ginekologinja in osebna zdravnica sta obe takoj rekli - pritoži se - in mi sedaj obe pripravljata dodatne izvide. Seadaj pa me zanima: a so te pritožbe uspešne? A ima katera izkušnje s tem? A je potrebno kaj posebnega napisati in priložiti (razen novih izvidov)?

Za vsak nasvet in pozitivno misel vam bom hvaležna, Lenči
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pritožba na komisijo
8.4.2005 9:53:07   
vrendu
S komisijo žal nimam izkušenj, te pa zelo dobro razumem glede slabosti in bruhanja - tudi meni se je v službi dogajalo podobno in sem letala na WC vsake pol ure, ko pa sem sedela za računalnikom nisem vedela ali bom zdaj zdaj pobruhala tipkovnico, če ne bom uspela pravočasno do školjke. Kar pritoži se, zgubit itak nimaš kaj. Upam, da bodo malo bolj upoštevali tvojo situacijo in odločili, da ostaneš doma. Upam na najboljše in ti želim vse dobro.
LP:rozica:

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pritožba na komisijo
8.4.2005 9:57:27   
Anonimen
V naši družini smo podali pritožbo na odločbo. Sicer ni bilo v zvezi z nosečnostjo, ampak vseeno. Ko je podal pisno pritožbo (jo je oče sam napisal) in poslal na območno enoto ZZZs M.Sobota in potem so ga poklicali na razgovor v Maribor. Ampak ni šel, ker je dobil invalidsko v tem času.

Če ti to kaj pomaga ne vem. Pritožbo pa vseeno lahko daš, saj ne moreš nič zgubiti. Lahko pa greš par dni delat (izkoristi dopust) in se spet vpiši v bolniško.

Ugodno rešitev ti želim

Bojana

(odgovor članu Lenči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pritožba na komisijo
8.4.2005 9:57:31   
Čiračara
Jooj Lenči žal ti ne znam svetovat, ampak ti se kar pritoži.
Veliko uspeha:rozica:

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pritožba na komisijo
8.4.2005 10:15:34   
Tiamo
Joooj, lih včeraj sem slišala, da ful komplicirajo z bolniškimi. Punce pravijo, da je izven občine Lj ful težko dobiti bolniško in da komisije nočejo podaljševati bolniških, kličejo punce na pregled,...

Jaz sem od prvega dne na bolniški, skoz mi podaljšujejo za en mesec, no zdaj so mi za dva meseca podaljšali.

Pa lahko rečem, da sem OK, sklicujemo se na SS, padanje skupaj, slabosti in na zatečene noge, drugače delam z računalniki, vključeno tudi prenašanje le-teh.

Jaz bi se pritožila, nimaš kaj zgubiti...

LP Tia74

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pritožba na komisijo
8.4.2005 10:40:44   
CIPRESA
Zato pa je možna pritožba, jaz sem imela sicer drugačno izkušnjo, da nisem imela ustreznega zavarovanja, ko je komisija odločala o meni, pa so mi pravb tako rekli da nemorem več, pa sem šla direkt na ZZZS in tam so mi povedale ženske kaj moram naredit in potem sem kmalu dobila odobreno podaljšanje.
Mi pa je tole ful čudno, če te tvoja ginekologinja, ki je ZDRAVNICA-se pravi oseba z znanjem oz odgovorna zate predlaga da še nisi sposobna za delo, potem pač nisi sposobna za delo. Ker drugače nima smisla da te pregleduje in lahko gospodje za mizo kar sami brez da bi te videli odločijo zate. Zakaj pa imamo potem zdravnike??????

Predlagam ti da greš na ZZZS in se pritožiš na odločbo, ki ti je morala biti vročena. Kaj pa piše v odločbi? Ker praviloma mora biti podana obrazložitev zakaj ti niso podaljšali.

Ti kar teži in teži in teži toliko časa da ne boš kaj dosegla ker na žalost danes samo to pomaga.
LP CIPRESA:nosecka:

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pritožba na komisijo
8.4.2005 13:20:33   
Lenči
Hvala dekleta za vaše spodbudne besede. Po ena :rozica: za vsako izmed vas.
V ponedeljek se pritožim in vas obvestim.

Enga sončka, Lenči:sloncek:

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pritožba na komisijo
8.4.2005 19:30:51   
barbara1
ne vem, če ti bo kaj veliko pomagalo, pa vseeno. Tudi meni je do sedaj komisija podaljševala bolniško, v torek pa sem vabljena na osebno predstavitev. Sem slišala, da je baje preveč nosečk na bolniški pa mal komplicirajo.

Jaz bi se tud pritožla, zgubiti tak nimaš nič.

Veliko sreče

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?