Lenči -> Pritožba na komisijo (8.4.2005 9:48:14)
|
Zdravo dekleta! A ima katera izkušnje s pritožbami na odločbo komisije zzzs? :zmeden: Jaz sem namreč prvo nosečnost celo preživela doma - najprej bruhanje in slabosti, potem problemi z ledvicami, vseskozi problemi s ščitnico. In nikoli nobenih problemov z bolniško (res so me enkrat nadzirali, a drugače nič). Sedaj v drugi nosečnosti se moji problemi ponavljajo - bruhanje in slabost, slaba voda, nizek pritisk, težave s ščitnico. In komisija mi je podaljševala za 14 dni, pa 5 dni, pa 3 tedne... Ravno sedaj pa sem dobila odločbo, kjer me po 14.04. smatrajo za dela zmožno. A kako naj grem delat, če se ne smem sama voziti ? (delam v cca. 20 min vožne oddaljenem kraju) :zmeden: Kako naj delam če skoraj ne mine ura ne da bi objemala školjko ? Pa da ne boste narobe razumele - jaz rada delam in tudi sedaj iz bolniške preko interneta pomagam sodelavkam. V službi mi je lepo in se dobro počutim. A sedaj preprosto vem, da ne morem (tudi šefica in sodelavke, ki so bile prejšnji teden pri meni si ne predstavljajo, da bi takšna hodila delat). Torej - ginekologinja in osebna zdravnica sta obe takoj rekli - pritoži se - in mi sedaj obe pripravljata dodatne izvide. Seadaj pa me zanima: a so te pritožbe uspešne? A ima katera izkušnje s tem? A je potrebno kaj posebnega napisati in priložiti (razen novih izvidov)? Za vsak nasvet in pozitivno misel vam bom hvaležna, Lenči
|
|
|
|