Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Priprave na dolgo peš pot 24.6.2008 21:33:55
|
|
|
|
Naja30
|
O hudo! Kam pa boš šla?
|
|
|
|
RE: Priprave na dolgo peš pot 24.6.2008 21:51:17
|
|
|
|
mojsoncek
|
Obrni se na kaksnega osebnega trenerja v fitnessu ali pa povprasaj na Fakulteto za sport, Oddelek za sportno rekreacijo in fitness, meritve in svetovanja http://www.fsp.uni-lj.si/zaposleni/index.asp?Enota=2&Id=64 Veliko srece pri pripravah in na poti!
|
|
RE: Priprave na dolgo peš pot 24.6.2008 22:02:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Aspirinčica, jaz te lahko telesno dobro pripravim (psihično si že pripravljena vidim) ampak samo da prideš nekam daleč, za povratek ne garantiram.
|
|
|
|
RE: Priprave na dolgo peš pot 24.6.2008 22:22:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj namen je prehoditi Camino- Camino de Santiago- pot skozi Francijo in Španijo, dolgo 800 km. In ja, Nivess... psihično sm že dobro pripravljena! Iščem le osebnega trenerja za nabiranje kondicije in urejanje prehrane...
|
|
|
|
RE: Priprave na dolgo peš pot 24.6.2008 22:24:32
|
|
|
|
Marogica
|
Poglej TUKAJ, ali pa pojdi na njihov forum, levo zgoraj....Tam ti bodo lahko več o tem povedali...
< Sporočilo je popravil Marogica -- 24.6.2008 22:25:27 >
|
|
RE: Priprave na dolgo peš pot 24.6.2008 22:32:35
|
|
|
|
darja72
|
Za nekaj osnovnih nasvetov se lahko zmeniva na ZS, imam pa opravljeno specializacijo iz športnega treniranja.
|
|
RE: Priprave na dolgo peš pot 24.6.2008 23:30:47
|
|
|
|
Jančika_
|
Ko sva midva šla na Camino, se nisva nič posebej pripravljala, sva pa oba rekreativna športnika. Kondicijo na poti gradiš sproti, na tak napor te ne more nič pripraviti dovolj. Seveda je pa boljše, da si vsaj malo utrjena.
|
|
|
|
RE: Priprave na dolgo peš pot 25.6.2008 0:28:38
|
|
|
|
SasMami2be
|
Če že hočeš posebej priprave je zato dober Marck Goran Lorencin, ki ga osebno poznam. Ima svoj portal http://www.mojtrener.com Tam dobiš več napotkov in se lahko z njim domeniš tudi za sodelovanje - da ti izdela tvoj jedilnik in seznam vaj. To bi naredila jaz. Pa veliko sreče!
|
|
|
|
RE: Priprave na dolgo peš pot 25.6.2008 11:35:44
|
|
|
|
muki1
|
A se greš iskat?
|
|
RE: Priprave na dolgo peš pot 25.6.2008 15:28:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 A se greš iskat? Mislim, da sem se že našla. Sam nekaj let me že vleče ta pot... in mam občutek, da je zdaj ta želja dozorela...
|
|
|
|
RE: Priprave na dolgo peš pot 25.6.2008 19:47:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Uuuu, Camino pa tudi mene mika, odkar sem brala knjigo od Shirley McClaine (ali kako se že napiše). Edino konec mi ni bil všeč, ampak sem se kar čutila tam, na tisti poti.
|
|
|
|
RE: Priprave na dolgo peš pot 25.6.2008 20:35:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsak dan pes v sluzbo in povsod. Pes na pocitnice. Veliko hodi bosa.
|
|
|
|
RE: Priprave na dolgo peš pot 25.6.2008 20:39:25
|
|
|
|
arielca
|
IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica IZVIRNO SPOROČILO: muki1 A se greš iskat? Mislim, da sem se že našla. Sam nekaj let me že vleče ta pot... in mam občutek, da je zdaj ta želja dozorela... Samo da ne bo zgnila .
|
|
RE: Priprave na dolgo peš pot 27.6.2008 8:04:44
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 A se greš iskat?
|
|
RE: Priprave na dolgo peš pot 27.6.2008 11:39:04
|
|
|
|
kofetek2010
|
800 km v eno stran pa boš ja zmogla.... za povratnih 800 km pa nikar ne skrbi
|
|
|
|
RE: Priprave na dolgo peš pot 27.6.2008 12:43:09
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess Aspirinčica, jaz te lahko telesno dobro pripravim (psihično si že pripravljena vidim) ampak samo da prideš nekam daleč, za povratek ne garantiram. Stara, ti ga pa pihneš
|
|
|
|
RE: Priprave na dolgo peš pot 27.6.2008 14:26:04
|
|
|
|
caillou
|
Jaz ti predlagam, da letos prehodiš Slovenijo. A veš, tako v izi. Potem boš pa videla kako in kaj. Kar se pa prehrane tiče, pa jej tisto kar ti paše in sicer v zmernih količinah in pij vodo v hektolitrih. Aja pa na slane palče ne pozabi, ker so dobr vir NaCL, kakšne magnezijeve tabletke, ki jih raztopiš v vodi, ne pozabi na visokoenergijske sadne rezine, saj veš, tiste v obliki čokoladic,... Mislim, če boš prehodila letos vsaj pol Slovenije si drugo leto zmagala. Pa mogoče ne bi bilo slabo obvestiti kakšen lokalni medij. A veš, to ni kar tako. Pa srečno, caillou.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?