Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Priprave na DM-tek (brezplačno) 8.3.2011 20:54:46
|
|
|
|
Spark
|
Jaz bi full šla, ampak me je strah, da bodo tam same take ki bodo brez problema zdržale, jaz pa bom že po 100m izdihnila. Jaz sem čisto brez kondicije in z najmanj 15 kg preveč.
|
|
|
|
RE: Priprave na DM-tek (brezplačno) 8.3.2011 20:56:26
|
|
|
|
pety78
|
Oooo, to bi pa šla. A je nujno, da greš potem tudi tečt?
|
RE: Priprave na DM-tek (brezplačno) 8.3.2011 22:07:34
|
|
|
|
RAKICA1
|
Spark jaz sem tudi za in tudi zaenkrat nimam kondicije lahko bi skupaj vadile seveda če sva doma kje v bližini
|
|
|
|
RE: Priprave na DM-tek (brezplačno) 8.3.2011 23:39:53
|
|
|
|
birdy
|
Jaz se tudi odločam da bi hodila na tele priprave. Imam pa ene 20kg po tamalem preveč tako da Spark, če sva iz istega konca se ti lahko pridružim da ne boš edina "donda" Se pa še odločam a it v Ljubljano ali Kranj, oboje približno isto dtran tako da sem v veliki dilemi
|
|
RE: Priprave na DM-tek (brezplačno) 9.3.2011 7:15:13
|
|
|
|
Pia67
|
Punce se nič sekirat. Potegnite iz vodene vadbe največ kar se da, na sam tek pa ni tako nujna udeležba. Priznam, da se mi lansko leto ni dalo it tečt(komolčenja ne maram), pa še malčica je imela končni izlet s starši, pa je tek odpadel. Itak je vrečka z darilci bogata (žal vsako leto manj), pa majčka je tudi še kasneje zelo uporabna, če te ne moti, da si kot mobilni pano . Sam tek oz. kar pridobiš z vadbo in to z nekom, ki te usmerja(je pa res odvisno kak vaditelj je), je itak neprecenljivo. Tako, da kar pogumno. Kar se tiče kg, je še najmanjši problem. Sama sem prava šunkica med tekači, pa nekaterim vseeno dam vetra...
|
|
|
|
RE: Priprave na DM-tek (brezplačno) 9.3.2011 7:21:11
|
|
|
|
katjes
|
Jaz pa pravim tako: ne se obremenjevati s svojimi kilogrami in izgledom. Tek za ženske ima namen, da poskusi čim več žensk navdušiti nad tekom in da kaj tudi naredijo zase. Ogromno žensk 5 km na teku samo prehodi - hitra hoja, in te ženske delajo samo dren na progi, pa vseeno, nekaj so naredile zase in to je samo pohvalno. In tudi če hodite samo na priprave, se ni potrebno udeležiti same prireditve. In mogoče se vam ne bo ljubilo iti na priprave, samo vedite, da še nikoli ni bil nihče slabe volje po treningu. Dobro voljo pa itak potrebujemo v vsakdanjem življenju!
|
|
RE: Priprave na DM-tek (brezplačno) 9.3.2011 8:33:37
|
|
|
|
RAKICA1
|
birdy če si za kran ali škofja loka sem jaz tudi in lahko skupaj se pripravljava, seveda pa še katera če je zato
|
|
|
|
RE: Priprave na DM-tek (brezplačno) 14.3.2011 9:35:50
|
|
|
|
birdy
|
Rakica, oprosti ker šele zdaj odpisujem. Če ni nobene za Ljubljano bom potem pomoje res kar v Kranj šla pa da mam vsaj malo družbe. Če si še za se na to temo pofočki enkrat do kakega tedna pred pripravami. Pa ajmo da laufamo
|
|
RE: Priprave na DM-tek (brezplačno) 20.3.2011 22:22:45
|
|
|
|
Anonimen
|
če se bo le dalo, bom hodila tudi jaz (lani sem). sem pa lani imela 10kg preveč, letos pa 15. sam tek na DM, je pa tko, da itak ne moreš tečt, ker je gužva (ene so cel čas iskale gužvo, da ni bilo treba tečt)
|
|
|
|
RE: Priprave na DM-tek (brezplačno) 3.4.2011 21:15:52
|
|
|
|
Spark
|
Bridy, Rakica, kako sem jaz hitra Sem z Trnovskega konca, če ste kje v bližini bo pa super
|
|
|
|
RE: Priprave na DM-tek (brezplačno) 14.4.2011 13:49:06
|
|
|
|
Pia67
|
Včeraj sem v poslovalnici DM izvedela, da se pri plačilu štarnine lahko uveljavlja vrednost 30 točk. Koliko to znese pa mi prodajalka ni znala povedati . Skratka ob upoštevanju 30 točk, je tudi štartnina mal nižja. Če kaj izvem, sporočim.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?