Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Prinesli smo pikico z morja!!! 11.7.2005 10:10:18
|
|
|
|
emaa
|
Čestitam :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Prinesli smo pikico z morja!!! 11.7.2005 10:10:51
|
|
|
|
tinkatonka
|
JUPIIIIIIIIIIIIII :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: PiaM... ISKRENE ČESTITKE TEBI IN TVOJEMU :love:
|
|
|
|
Prinesli smo pikico z morja!!! 11.7.2005 10:11:05
|
|
|
|
sonček76
|
:bravo:Vauu super!!:bravo: čestitke!:angel::angel:
|
|
|
|
Prinesli smo pikico z morja!!! 11.7.2005 10:15:28
|
|
|
|
Sara3
|
:bravo::bravo::bravo::bravo:ČESTITKE:bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Prinesli smo pikico z morja!!! 11.7.2005 10:16:36
|
|
|
|
diamantka
|
BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Prinesli smo pikico z morja!!! 11.7.2005 10:25:06
|
|
|
|
DrejcDrejc
|
Joj kako lepo! Srečka! :bravo: Lepo nosečnost ti želim, čestitke! :rozica:
|
|
|
|
Prinesli smo pikico z morja!!! 11.7.2005 10:25:09
|
|
|
|
enaena
|
:duda::bravo::bravo::bravo::nosecka:
|
|
|
|
Prinesli smo pikico z morja!!! 11.7.2005 10:26:13
|
|
|
|
dolenjka
|
Č:rozica:E:rozica:S:rozica:T:rozica:I:rozica:T:rozica:K:rozica:E!!! :bravo::bravo:
|
|
|
|
Prinesli smo pikico z morja!!! 11.7.2005 10:29:39
|
|
|
|
*AnaL*
|
JUPI, spet ena srečka :nosecka: :rozica::rozica::rozica: Čestitam! :rozica::rozica::rozica: L.P Ana
|
|
|
|
Prinesli smo pikico z morja!!! 11.7.2005 10:36:52
|
|
|
|
clea
|
BRAVO ZA MORSKO PIKICO!!!!!!!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Prinesli smo pikico z morja!!! 11.7.2005 10:37:05
|
|
|
|
Udb
|
PIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: sAJ SEM ZA VSAKO VESELA KO JI RATA, AMAPAK zate sem pa ful ful vesela!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Prinesli smo pikico z morja!!! 11.7.2005 10:42:12
|
|
|
|
enaena
|
ej Pia, kakšne znake si imela? si kaj čutila?
|
|
|
|
Prinesli smo pikico z morja!!! 11.7.2005 10:43:18
|
|
|
|
Pia73
|
:bravo::rozica::bravo: Super! ČESTITKE!!! :bravo::rozica::bravo:
|
|
|
|
Prinesli smo pikico z morja!!! 11.7.2005 10:51:24
|
|
|
|
lilu
|
Č E S T I T A M !!! Čim lepšo nosečnost ti želim pa čimmanj težavic..:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Prinesli smo pikico z morja!!! 11.7.2005 10:52:10
|
|
|
|
vampirka
|
Joj, superca!!! Čuvaj se in svojega poletnega sončeka seveda!!! :angel::angel::angel: Pa lepo in zdravo nosečnost ti želim! :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Prinesli smo pikico z morja!!! 11.7.2005 10:54:56
|
|
|
|
simi73
|
Čestitke še z moje strani:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:. Pazi nase in na :duda::rozica::rozica::angel::angel::angel:
|
|
|
|
Prinesli smo pikico z morja!!! 11.7.2005 10:55:56
|
|
|
|
tia
|
Ja PiaM ČESTITKE!!:bravo::metulj::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Lepo nosečnost ti želim,čuvaj svojo :duda:,naj vaju :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: spremljajo. 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa;);):):) Tia
|
|
|
|
Prinesli smo pikico z morja!!! 11.7.2005 10:56:02
|
|
|
|
Marina_
|
PIAM BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!JOJ KAKO SEM VESELA:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Prinesli smo pikico z morja!!! 11.7.2005 10:58:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Super!!!! Čestitke tudi od mene!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Kako dolgo pa sta se trudila?:zmeden2:
|
|
|
|
Prinesli smo pikico z morja!!! 11.7.2005 10:59:42
|
|
|
|
tinkamiška
|
PiaM,aaaaaaaaaaaaaaaaa, hehehe, vama je le ratalo:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:, čestitam in ni kej delat še kakšen test, če maš pa dve črtici:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Zdej pa uživat in nasmeh na usta, pa plavaj po zraku:)-:)-:)- Želim ti lepo nosečnost in zdravega pikca:bravo::bravo::bravo: Tinka
|
|
|
|
Prinesli smo pikico z morja!!! 11.7.2005 11:01:51
|
|
|
|
reni08
|
Superca :) Kako sem vesela da ti je ratalo :rozica:l sedaj pa uzivaj v nosečnosti. 9nebesa Upam da nama tudi kaj kmalu rata, jaz sem ravno včeraj dobila :hudicek:, skoraj sem jokala.
|
|
|
|
Prinesli smo pikico z morja!!! 11.7.2005 11:16:12
|
|
|
|
biba77
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Cestitke!!! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Prinesli smo pikico z morja!!! 11.7.2005 11:30:06
|
|
|
|
snorlax
|
Bravo!:duda::rozica::duda::rozica::duda::rozica::duda::rozica::duda::rozica::duda::rozica:
|
|
|
|
Prinesli smo pikico z morja!!! 11.7.2005 11:33:55
|
|
|
|
gaja*
|
:bravo::bravo::bravo: čestitke!! :bravo::bravo::bravo: Zdaj pa uživaj za 2!!! Jst grem naslednji teden na poročno potovanje, kaj bi dala, da bi bila moja usoda podobna tvoji!! :bravo::duda::bravo::duda::bravo::duda::bravo::duda:
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......