Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Prinesli smo pikico z morja!!! 11.7.2005 15:47:11
|
|
|
|
Anonimen
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Prinesli smo pikico z morja!!! 11.7.2005 16:02:42
|
|
|
|
bobika
|
SUPER :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: ČESTITAM :metulj::metulj::metulj:
|
|
|
|
Prinesli smo pikico z morja!!! 11.7.2005 16:43:02
|
|
|
|
ameli
|
:bravo::bravo::bravo::bravo: bravo, punce, sedaj pa hitro na :morje: pikice delat!:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Prinesli smo pikico z morja!!! 11.7.2005 17:39:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, Jančika im prav: Đorđ Majkl ;)
|
|
|
|
Prinesli smo pikico z morja!!! 11.7.2005 18:24:35
|
|
|
|
Suana
|
tudi jaz ti iz vsega srca cestitam .:bravo::bravo::bravo:uzivaj v nosecnosti in naj bo vsak dan nekaj posebnega.9nebesa9nebesa9nebesa:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: lp suzana
|
|
|
|
Prinesli smo pikico z morja!!! 11.7.2005 21:09:42
|
|
|
|
marrusa
|
ČESTITAM!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Prinesli smo pikico z morja!!! 11.7.2005 22:08:14
|
|
|
|
Kornelija
|
Najlepša novica danes :bravo::bravo::bravo::bravo: Imela boš najlepši spomin na letošnje morje:morje::duda: Bodi srečna in zdrava:nosecka:
|
|
|
|
Prinesli smo pikico z morja!!! 12.7.2005 7:34:46
|
|
|
|
girly
|
joj, sem full vesela zate pia!:)- iskrene čestitke obema!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: lepo :nosecka: ti želim in naj vaju z :duda: varujejo :angel::angel::angel:
|
|
|
|
Prinesli smo pikico z morja!!! 12.7.2005 8:33:00
|
|
|
|
bambi
|
Iiiiiiiiii Pia, zelo sem vesela zate :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:.... vidiš, samo morski zrak je potreben, pa je že :duda: tukaj..... Super, iskrene čestitke, sedaj se pa pazi in čuvaj :duda: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Prinesli smo pikico z morja!!! 12.7.2005 8:45:34
|
|
|
|
PiaM
|
Punce,še enkrat srčna hvala vsem za čestitke.:)9nebesa :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Prinesli smo pikico z morja!!! 12.7.2005 11:21:15
|
|
|
|
dadica
|
iskrene čestitke in čim lepšo ter mirno nosečnost ti želim!9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa lp dadica
|
|
|
|
Prinesli smo pikico z morja!!! 12.7.2005 11:47:15
|
|
|
|
svizc
|
JUPII BRAVOOO:bravo: vesele čestitke tudi od mene in čim bolj uživaj v:nosecka:
|
|
|
|
Prinesli smo pikico z morja!!! 12.7.2005 11:59:37
|
|
|
|
mateja78
|
Čestitam:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Pa se nam je pridružila še ena marčica9nebesa. Uživaj v nosečnosti in pazi na svojega :duda: 9nebesa:bravo:9nebesa:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: LP Mteja
|
|
|
|
Prinesli smo pikico z morja!!! 12.7.2005 12:12:39
|
|
|
|
A_A
|
tudi jaz se pridružujem čestitkam :bravo: :bravo: :bravo:
|
|
|
|
Prinesli smo pikico z morja!!! 12.7.2005 14:46:18
|
|
|
|
larisa
|
Pia bravooooooo, čestitke.......... :bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.7.2005 15:54:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Prinesli smo pikico z morja!!! 12.7.2005 17:50:42
|
|
|
|
kofetek2010
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: iskrene čestitke, sem ful vesela, da je ratal!!!!!
|
|
|
|
Prinesli smo pikico z morja!!! 12.7.2005 20:35:44
|
|
|
|
naja78
|
:bravo::angel::rozica:
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......