|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Princeske
19.2.2008 12:44:25   
hugolina***
Spet jazuser posted image Mam spet kup vprašanj, ker bo hčerka čez par dni praznovala 2 rojstni dan in bi rada naredila kaj novega, da se stvari ne ponavljajo.
Rada bi naredila princeske. Pa nevem ali naj jih delam po tistem receptu, ko narediš vse sam. Videla sem, da se da kupit tudi že pripravljeno maso od Dr oetker ali pa od Dolcele. Ali katera uporablja katero od teh zmesi katera je boljša?
Imam pa še eno vprašanje. Ali ima katera kakšen dober recept ali pa kašno dobro idejo za kremo za nadevanje tort. Rada bi dala noter kaj drugega kot klasično smetano pa sadje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Princeske
19.2.2008 14:04:38   
žigolino
Najboljše je če jih sama spečeš,pa še prej jih lahko in jih daš v skrinjo,ko pa jih rabiš pa so en dva tri odtaljene,sam nafilaš jih še.
Za nadev je pa tako,odvisno kakšnega okusa naj bi bila torta,višnjeva,čokoladna al smetanova ali z maslene kreme,sacher...user posted image Piši kakšne želje imaš!!
Meni je ful dobra lešnikovauser posted image

(odgovor članu hugolina***)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.2.2008 14:20:04   
hugolina***
Torto bom naredila uno barbi iz roladic. In nevem kaj bi sploh namazala v rolado pa še potem za med roladice rabim eno kremo. Bi pa rada sadno naredila. Breskve, banane pa ananas bom dala notr.  

(odgovor članu žigolino)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.2.2008 14:46:56   
Hope2
Une kupljene so tudi dobre, meni celo boljše, kot pa kake domače, ki sem jih pri kom jedla. Tako da veliko ne moreš zgrešiti. Se pa več ne spomnim katere smo pekli, ker je tega že 1 letouser posted image .

Kaj pa kombinacija čokoladna krema (smetana+nutela) z bananami. 

Drugače pa lahko narediš pudingovo kremo (vanili, jagoda,malina) in sadje.

Neposredna povezava do sporočila: 4
19.2.2008 19:52:12   
KOLIBRI
IZVIRNO SPOROČILO: hugolina***

Videla sem, da se da kupit tudi že pripravljeno maso od Dr oetker ali pa od Dolcele. Ali katera uporablja katero od teh zmesi katera je boljša?

Preskusila samo Dr Oetker, zelo dobro pride! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?