|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prijateljica ali tekmica?
6.9.2006 14:52:15   
Anonimen
Z možem sva srečno poročena 23 let in imava 2 skoraj odrasla otroka. V rani mladosti (17,18 let) je imel mož dekle, s katero sta se razšla in se nista nikoli več pogovarjala. Pred tremi leti sta stike obnovila v smislu povabila na kavo (2x letno) in telefonskih pogovorih (1x mesečno). Jaz sem se s tem strinjala, saj sem jo jemala kot prijateljico. Nedavno pa ji je umrl mož in sedaj se slišita večkrat, saj je zelo obupana, moj mož pa je zelo dober in ji daje nasvete in jo tolaži. Ker je v življenju veliko pretrpela in njen zakon ni bil najbolj srečen, se smili tudi meni. Vendar kljub vsemu ne vem, ali naj jo jemljem kot prijateljico ali kot tekmico. Malo me vendarle razjeda, kaj pa če se razvije kaj več...?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prijateljica ali tekmica?
6.9.2006 14:55:36   
Jacqueline
Jaz bi bila prijazna do nje, ampak vzemi vse skupaj malo z rezervo in opazuj situacijo. Vendar ne pritiskaj na moža, ker lahko dosežeš ravno nasproten učinek.

Lp,
Jackie 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.9.2006 14:59:17   
Anonimen
Ne jemlji jo kot prijateljico niti kot tekmico-NE JEMLJI JE SPLOH!
Ne ti ne tvoj mož. Gotovo.

V primeru tragičnih dogodkov kot je smrt, se obrnemo ožjemu sorodstvu, in ne človeku, ki ga nismo videli več ko 20 let-še posebej če vam je to bil davno nazaj ljubimec.Napaka, da si odobravala stike od zažetka, zdaj pa mašuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.9.2006 14:59:35   
Anonimen
sem imela podobno situacijo...

bivši fant je spoznal eno dekle in ker je ravno preživljala težke čase, sta se ful pogovarjala.. jaz sem to podpirala, ker mi je bivši vse povedal kaj govorita, kok je njej hudo......

no, čez 2 meseca sem zvedela, da naj bi bila noseča z njim user posted image ... in potem po "vrtanju" izvedela, da me že 1,5 meseca vara z njo...

potem mi je povedal, kako je to ratalo.. k je njej blo ful hudo sta se dobila, pol mu je itak jokala, pa jo je objel..... naprej pa sklepaj.. 

z njim sem bla še tok časa, da smo ugotovili, da ona ni user posted image , potem pa je  postal moj bivši... sedaj pa še vedno tava in tava...user posted image

(odgovor članu Jacqueline)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.9.2006 15:00:46   
darjatimci
ali naj jo jemljem kot prijateljico ali kot tekmico.
.
Kratko in jedrnato,kot oboje.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
6.9.2006 15:17:24   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
je zelo obupana, moj mož pa je zelo dober in ji daje nasvete in jo tolaži......naj jo jemljem kot prijateljico ali kot tekmico.

Ona je že zdavnaj tebi tekmica, ti si pa ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.9.2006 15:18:16   
*alja*
Jas je kot prijatljice nebi mogla sprejet, sploh če vem da je preteklost mojega partnerja z katerim živim čez 20 let! Jas je sama nebi pustila z njim! Če je poštena in res potrebuje nekoga sta tukaj lahko vidva oba kot celota in ji pomagata iz težav, ne pa on sam!!!

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.9.2006 15:25:43   
Anonimen
Kot prijateljico.. ali pa je sploh ne jemlji..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
6.9.2006 15:46:17   
KIRA
IZVIRNO SPOROČILO: Jacqueline

Jaz bi bila prijazna do nje, ampak vzemi vse skupaj malo z rezervo in opazuj situacijo. Vendar ne pritiskaj na moža, ker lahko dosežeš ravno nasproten učinek.

Lp,
Jackie 

se strinjam. ženska sedaj rabi oporo, ampak upam, da ne na tvoj račun.

Neposredna povezava do sporočila: 9
6.9.2006 16:28:08   
Anonimen
In kaj se je zgodilo ali pa se še dogaja med vama z možem, da se moraš spraševat, ali je prijateljica ali tekmica? Iz tega izhajaj - če je med vama vse ok, potem itak ni nobenega problema. Če pa ni - moraš pa najprej doma pošlihtat stvari, preden se lotiš njenega "statusa".

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
6.9.2006 16:30:33   
Anonimen
Kot prijateljico, čeprav se meni zdi edino prav, da se o teh njenih bolečih stvareh pogovarjate edino skupaj.

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
6.9.2006 17:17:36   
Beti S
IZVIRNO SPOROČILO: KIRA

IZVIRNO SPOROČILO: Jacqueline

Lp,
Jackie 

se strinjam. ženska sedaj rabi oporo, ampak upam, da ne na tvoj račun.

Se podpišem

Lp Beti

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.9.2006 18:29:34   
tulip
Tudi midva z bivšim sva se dobila, se pogovarjala, se tolažila in se tudi objela, ko je bil on v težki situaciji...... preko tega pa nikoli ni šlo. A ne zaradi tega, ker ne bi bilo prilike, ker on tega ne bi želel... Kajti človek, ki je čustveno potrt, sesut, potrebuje človeško bližino, toplino, stisk, ki z lahkoto preraste v kaj več, predvsem če se tako dobro, intimno poznata, ni treba dosti...
Vendar je bilo meni kristalno jasno, kje je meja. Jaz ljubim svojega moža in imam svoje življenje, ki je vedno prioriteta, lahko tolažim koga, sočustvujem, dam nasvet in svoj pogled na situacijo, in to je vse.  On pa bi se ravno toliko dobro/slabo počutil, če bi jaz spala z njim ali ne. Koristi ne bi bilo nobene. Jaz bi pa naredila veliko neumnost po nepotrebnem.
Meni je takrat moj mož zaupal. Sicer pa sem jaz itak delala tako, kot se mi je zdelo prav, in to bi ponovila ne glede na njegovo neodobravanje.
Vse je odvisno od tvojega moža in odnosa, ki ga imata. Kako bo odreagiral v tej situaciji. Prepovedat stikov mu  ne moreš, lahko pa jo povabiš k vama na kavo in si skupaj kaj poveste...
Srečno!user posted image

(odgovor članu Beti S)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.9.2006 19:58:14   
Marogica
Mene pa zanima, če ta ženska v celih 23 letih, odkar nista več skupaj, ni spoznala nobene prijateljice ali prijatelja in je samo tvoj mož ta in edini, ki ji lahko pomaga in jo tolaži???? To se bi mi zdelo čudno.

Zame prijateljstvo med moškim in žensko ne obstaja, kajti z ene strani je kemija vedno prisotna(pa ne prijateljska).

Bodi previdna

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.9.2006 20:30:40   
Anonimen
Priajtelj je ali ni, vmesne poti ni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
6.9.2006 21:14:04   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Mene pa zanima, če ta ženska v celih 23 letih, odkar nista več skupaj, ni spoznala nobene prijateljice ali prijatelja in je samo tvoj mož ta in edini, ki ji lahko pomaga in jo tolaži???? To se bi mi zdelo čudno.

Zame prijateljstvo med moškim in žensko ne obstaja, kajti z ene strani je kemija vedno prisotna(pa ne prijateljska).

Bodi previdna

Se strinjam z napisanim...

Pred toliko in toliko leti sta se razšla, od takrat nista spregovorila besede, zdaj pa objokuje bivšega moža na rami tvojega moža?user posted image user posted image user posted image Halo?user posted image

Jaz nanjo niti slučajno ne bi mogla gledat kot na prijateljico...

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.9.2006 21:15:50   
Bonnie_RR
Se opravičujem: ne bivšega, ampak umrlega moža.

Pardon...

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.9.2006 0:05:17   
feniks
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Z možem sva srečno poročena 23 let in imava 2 skoraj odrasla otroka. V rani mladosti (17,18 let) je imel mož dekle, s katero sta se razšla in se nista nikoli več pogovarjala. Pred tremi leti sta stike obnovila v smislu povabila na kavo (2x letno) in telefonskih pogovorih (1x mesečno). Jaz sem se s tem strinjala, saj sem jo jemala kot prijateljico. Nedavno pa ji je umrl mož in sedaj se slišita večkrat, saj je zelo obupana, moj mož pa je zelo dober in ji daje nasvete in jo tolaži. Ker je v življenju veliko pretrpela in njen zakon ni bil najbolj srečen, se smili tudi meni. Vendar kljub vsemu ne vem, ali naj jo jemljem kot prijateljico ali kot tekmico. Malo me vendarle razjeda, kaj pa če se razvije kaj več...?

hm...dobro vprašanje si si postavila!

edina stalnica v mojem življenju je sprememba

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.9.2006 7:20:51   
srki
Postani ti njej boljša prijateljica, kot je tvoj možuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 19
7.9.2006 7:22:30   
tanikaa
Zame bi bila tekmica. Žal.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu feniks)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.9.2006 7:24:17   
Anonimen
Se strinjam s teboj in se bom ravnala po načelu zaupanja in fer odnosa med nama. Bom pa pristala na povabilo na kavo v troje, kar mi je mož že predlagal.
Čisti računi dobri prijatelji.
Hvala

(odgovor članu tulip)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?