tulip -> RE: Prijateljica ali tekmica? (6.9.2006 18:29:34)
|
Tudi midva z bivšim sva se dobila, se pogovarjala, se tolažila in se tudi objela, ko je bil on v težki situaciji...... preko tega pa nikoli ni šlo. A ne zaradi tega, ker ne bi bilo prilike, ker on tega ne bi želel... Kajti človek, ki je čustveno potrt, sesut, potrebuje človeško bližino, toplino, stisk, ki z lahkoto preraste v kaj več, predvsem če se tako dobro, intimno poznata, ni treba dosti... Vendar je bilo meni kristalno jasno, kje je meja. Jaz ljubim svojega moža in imam svoje življenje, ki je vedno prioriteta, lahko tolažim koga, sočustvujem, dam nasvet in svoj pogled na situacijo, in to je vse. On pa bi se ravno toliko dobro/slabo počutil, če bi jaz spala z njim ali ne. Koristi ne bi bilo nobene. Jaz bi pa naredila veliko neumnost po nepotrebnem. Meni je takrat moj mož zaupal. Sicer pa sem jaz itak delala tako, kot se mi je zdelo prav, in to bi ponovila ne glede na njegovo neodobravanje. Vse je odvisno od tvojega moža in odnosa, ki ga imata. Kako bo odreagiral v tej situaciji. Prepovedat stikov mu ne moreš, lahko pa jo povabiš k vama na kavo in si skupaj kaj poveste... Srečno![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|