Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prihaja sezona "nešperlov" 1.12.2006 19:30:24
|
|
|
|
Anonimen
|
lahko jih pošlješ meni . Drugače pa jim mi pravimo našpule. Njami.
|
|
|
|
RE: Prihaja sezona "nešperlov" 1.12.2006 19:55:05
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Super ->> še zdaj ne vem kaj je to
|
|
|
|
RE: Prihaja sezona "nešperlov" 1.12.2006 20:36:57
|
|
|
|
eya
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Super ->> še zdaj ne vem kaj je to Tudi jaz ne
|
|
RE: Prihaja sezona "nešperlov" 1.12.2006 20:48:29
|
|
|
|
lelaval
|
Niti jaz. Pa sem pristna štajerka.
|
|
RE: Prihaja sezona "nešperlov" 1.12.2006 21:05:03
|
|
|
|
Jančika_
|
Mi jim rečemo nešpli, so pa nekaj takega kot majhne spizdnjene jabke . Zgledajo precej bljak. Po francosko se jim reče "pasja rit", ker dejansko zgledajo tako, kot da bi kužata od zadaj pogledal, ko dvigne rep. Rjavi so in imajo tako "rožo". Od vseh ljudi, ki jih poznam, jih konzumira samo moj foter. Je pa precej redko drevo tole, nekakšna stara sorta. Moji starši imajo enega na vrtu.
|
|
|
|
RE: Prihaja sezona "nešperlov" 2.12.2006 7:44:01
|
|
|
|
sonce21
|
Jančika hvala za razlago , očitno nas malo pozna ta sadež. Zgleda da noben ne pripravlja nič iz njih - bomo jih pač pojedli surove.
|
|
|
|
RE: Prihaja sezona "nešperlov" 2.12.2006 7:52:34
|
|
|
|
Rožica I
|
Zelooo dobro! Kupovali smo jih na trgu, ko sem bila toliko stara kot moj sin zdaj! Super, da si me spomnila na to
|
|
RE: Prihaja sezona "nešperlov" 2.12.2006 7:57:15
|
|
|
|
CUKRČEK
|
http://galerija.foto-narava.com/displayimage.php?album=search&cat=0&pos=2 Najbrž imate to v mislih...samo ko je povsem zrelo zgleda veliko bolj grdo
|
|
RE: Prihaja sezona "nešperlov" 2.12.2006 14:33:36
|
|
|
|
tinkamiška
|
Mi jim pravimo nešple in so precej sladke in zdrizaste. Mama nam jih je vedno ponudila tako(ko smo bili še otroci), da je odgriznila muho in smo mi potem pocuzali ven tisti zdriz. Jih pa res zdej že nikjer več ne vidiš, ravno zato sem se odločila, da jih bom posadila na naš hrib Da bi kaj drugega delal iz njih pa ne vem Tinka
|
|
RE: Prihaja sezona "nešperlov" 2.12.2006 22:47:26
|
|
|
|
eya
|
CUKRČEK-meni pri tvojem linku piše, da ni slike. Sem pa malo poiskala v googlu in našla tole (za vse, ki vas firbec matra): Je to to? Saj ne zgleda tako neokusno...
|
|
RE: Prihaja sezona "nešperlov" 2.12.2006 22:51:29
|
|
|
|
Jančika_
|
Ja, to je to, ampak v resnici zgleda grše . Res veliko grše! Aja, za taspodnjo sliko nisem ziher, da je nešpl . Prelepo je videti . Zgornja slika je pa kar taprava, se mi zdi.
|
|
|
|
RE: Prihaja sezona "nešperlov" 3.12.2006 10:51:02
|
|
|
|
Valentina
|
Na spodnji fotki je kaki. To je verjetno eyin predlog, da si popraviš okus po tisti nešpljasti driski
|
|
|
|
RE: Prihaja sezona "nešperlov" 3.12.2006 19:46:19
|
|
|
|
sonce21
|
Zgornja slika je taprava, na spodnji pa je kaki, tako kot pravi Jančika.
|
|
|
|
RE: Prihaja sezona "nešperlov" 3.12.2006 21:04:34
|
|
|
|
eya
|
Se je tudi meni zdelo, da je spodaj kaki, striček Google se je zmotil
|
|
RE: Prihaja sezona "nešperlov" 4.12.2006 8:48:08
|
|
|
|
Jančika_
|
No, zdaj sem fotra vprašala, kaj se da narediti iz nešplov. Je rekel, da liker. Saj bi si lahko mislila - če ni za drugo dobro, je pa vsaj za alkohol .
|
|
|
|
RE: Prihaja sezona "nešperlov" 4.12.2006 15:35:27
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Zaključek za sonce21 - letos boste imeli ful 'nešprlovega' likerja; sliši se prelepo, da bi bilo res
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizkeMedtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?