|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prišla je......
19.10.2004 8:05:55   
Ninika1
.....sem upala, da bo ostalo (in se končalo!!) pri izcedku, da bom vendarle :nosecka:. Tak, da sem kar žalostna :(
Zadnje 3 mesece sem imela M na 32-34 dni. Ta mesec sem imela 21.dan majhno krvavitev, nato pa se mi je pojavilo zopet 28.dan...in še traja. Očitno je, da je M.
Zdaj sem zmedena:zmeden:. Kako lahko sedaj izračunam ovulacijske dneve? A mi lahko svetujete'
Hvala:)
Bolj si želiš :duda:, kasneje ga dobiš...mislim, da to kar drži!

Lep pozdrav vsem!
Lp, Ninika1
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prišla je......
19.10.2004 8:19:12   
Janika
Tezko si je zracunati ovulacijske dneve, ob neredni M. Pravzaprav se jih ne da, zato veselo na delo brez racunanja in hopsasa vsak drug dan.:bravo:

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prišla je......
19.10.2004 8:26:02   
TARA in MAJ
V lekarni lahko kupiš ovulaciski tester ki ti pokaže plodne in neplodne dneve.:rozica:

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prišla je......
19.10.2004 8:39:09   
biba77
Testi so lahko lazno negativni!!! Ponovi cez en teden (ce nimas drugih bolecin ali tezav). Drzim pesti :miska::miska::miska::miska::miska: .

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prišla je......
19.10.2004 8:51:56   
TASI71
Meni so zadnjič v lekarni slučajno povedali, da obstajajo ovulacijski testi tudi Romed.

Svetujem pa ti, da se poskušata s tvojim dragim organizirati tako, da bosta vsak drugi dan :sloncek::sloncek: . Veš zakaj, ker moška semenčeca živijo v tvojem telesu od 2 do 3 dni, jajčece ženske pa le 24 ur. In v tem primeru vedno semenčeca čakajo na prihajajoče jajčece, ali ne?

Želim ti, da čim prej postaneš :nosecka: in po mojem je najbolje, da se čim manj ukvarjaš s temi izračuni, ker boš z njimi le preveč obremenjena.

Jaz pa nestrpno čakam konca tedna, ko bom test ponovila in upam, da bosta takrat črtici :modri::roza: bolj vidni kot pred nekaj dnevi.

LP Tasi

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prišla je......
19.10.2004 9:21:02   
Ninika1
Tasi,
imaš prav nič se več ne bom obremenjevala. Ko bo pa bo.

Držim pesti zate, da bodo črtice še bol vidne in da si srečka:nosecka:!!!
Čeprav mislim, da ti ahko kar čestitam:bravo::bravo::bravo::bravo:

En šopek zate:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Ninika

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prišla je......
19.10.2004 9:23:12   
TASI71
Hvala Ninika. Tudi jaz upam, da je tako.

LP Tasi:muca:

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Prišla je......
19.10.2004 14:23:12   
Anitka
NINIKA !

Nič računanja več, le še hopacupanje na kvadrat:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: No ja bo dovolj tudi na dva dni :)-:)- Še najbolj pomembno pa je RADA SE IMEJTA!:pujs::pujs:

Anitka:metulj:

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Prišla je......
19.10.2004 17:23:29   
TARA in MAJ
ninika tudfi jaz držim pesti in misli na pozitivno :rozica:

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Igrače za 5 let
Dejkop

Kakšno igračo bi/boš kupil za svojega 5 letnega otroka(fantka)?

Leseno igračo (8%)

Kocke (22%)

Avtomobilček (9%)

Kolo (43%)

Skiro (14%)

Drugo (4%)

Število vseh glasov: 171

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!