Prišla je...... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Ninika1 -> Prišla je...... (19.10.2004 8:05:55)

.....sem upala, da bo ostalo (in se končalo!!) pri izcedku, da bom vendarle :nosecka:. Tak, da sem kar žalostna :(
Zadnje 3 mesece sem imela M na 32-34 dni. Ta mesec sem imela 21.dan majhno krvavitev, nato pa se mi je pojavilo zopet 28.dan...in še traja. Očitno je, da je M.
Zdaj sem zmedena:zmeden:. Kako lahko sedaj izračunam ovulacijske dneve? A mi lahko svetujete'
Hvala:)
Bolj si želiš :duda:, kasneje ga dobiš...mislim, da to kar drži!

Lep pozdrav vsem!
Lp, Ninika1

Janika -> Prišla je...... (19.10.2004 8:19:12)

Tezko si je zracunati ovulacijske dneve, ob neredni M. Pravzaprav se jih ne da, zato veselo na delo brez racunanja in hopsasa vsak drug dan.:bravo:

TARA in MAJ -> Prišla je...... (19.10.2004 8:26:02)

V lekarni lahko kupiš ovulaciski tester ki ti pokaže plodne in neplodne dneve.:rozica:

biba77 -> Prišla je...... (19.10.2004 8:39:09)

Testi so lahko lazno negativni!!! Ponovi cez en teden (ce nimas drugih bolecin ali tezav). Drzim pesti :miska::miska::miska::miska::miska: .

TASI71 -> Prišla je...... (19.10.2004 8:51:56)

Meni so zadnjič v lekarni slučajno povedali, da obstajajo ovulacijski testi tudi Romed.

Svetujem pa ti, da se poskušata s tvojim dragim organizirati tako, da bosta vsak drugi dan :sloncek::sloncek: . Veš zakaj, ker moška semenčeca živijo v tvojem telesu od 2 do 3 dni, jajčece ženske pa le 24 ur. In v tem primeru vedno semenčeca čakajo na prihajajoče jajčece, ali ne?

Želim ti, da čim prej postaneš :nosecka: in po mojem je najbolje, da se čim manj ukvarjaš s temi izračuni, ker boš z njimi le preveč obremenjena.

Jaz pa nestrpno čakam konca tedna, ko bom test ponovila in upam, da bosta takrat črtici :modri::roza: bolj vidni kot pred nekaj dnevi.

LP Tasi

Ninika1 -> Prišla je...... (19.10.2004 9:21:02)

Tasi,
imaš prav nič se več ne bom obremenjevala. Ko bo pa bo.

Držim pesti zate, da bodo črtice še bol vidne in da si srečka:nosecka:!!!
Čeprav mislim, da ti ahko kar čestitam:bravo::bravo::bravo::bravo:

En šopek zate:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Ninika

TASI71 -> Prišla je...... (19.10.2004 9:23:12)

Hvala Ninika. Tudi jaz upam, da je tako.

LP Tasi:muca:

Anitka -> Prišla je...... (19.10.2004 14:23:12)

NINIKA !

Nič računanja več, le še hopacupanje na kvadrat:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: No ja bo dovolj tudi na dva dni :)-:)- Še najbolj pomembno pa je RADA SE IMEJTA!:pujs::pujs:

Anitka:metulj:

TARA in MAJ -> Prišla je...... (19.10.2004 17:23:29)

ninika tudfi jaz držim pesti in misli na pozitivno :rozica:

Stran: [1]