Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Previjanje brez vode?!? 27.4.2005 21:30:30
|
|
|
|
puncica
|
Pri nas si pred vsakim previjanjem v posodico natočimo toplo vodo in jo nesemo v spalnico kjer tamalo previjemo. Pa smo se čist navdl in je čist ok, sej se počas navadiš drugač pa probi z vlažilnimi robčki, čeprav ti jih ne priporočam preveč:zmeden:
|
|
|
|
Previjanje brez vode?!? 27.4.2005 21:31:35
|
|
|
|
SISI25
|
Mi smo na začetku tudi tako prakticirali. Zdaj pa uporabljamo kar vlažilne robčke. PA jih vredu prenašata.
|
|
|
|
Previjanje brez vode?!? 27.4.2005 21:35:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja sestra je tudi pri njenih sveh treh otrocih prakticirala posodico z vodo in krpico. Meni je tudi ljubša voda, zato sem jaz previjala v kopalnici na pralnem stroju. Tam imam še sedaj previjalno podlogo, nad strojem omarico s plenicami in vsemi potrebščinami za dojenčka, takoj za seboj pa vodo.
|
|
|
|
Previjanje brez vode?!? 27.4.2005 21:36:29
|
|
|
|
ZARA
|
oj...Zara te razne kemije ne prenaša najbolš,pa že od začetka nosmo vodo s sabo,se tako navadiš,da sploh ne veš ;)...
|
|
|
|
Previjanje brez vode?!? 27.4.2005 21:36:30
|
|
|
|
Gina
|
Kaj pa je z vlažilnimi robčki narobe? Kakšni žnj kategorije so res zoprni, kakšni prijetno mehki in ne dražeči, so pa super. Če je pa otrok preveč pokakan, ga pa itak neseš v kopalnico pod tekočo vodo, vsaj jaz tako naredim.
|
|
|
|
Previjanje brez vode?!? 27.4.2005 21:39:11
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Jaz sem tudi prve mesece nosila lavorček z vodo.Sedaj pa vsako jutro napolnim termovko z toplo vodo in čez dan lepo zdrži. :muca:
|
|
|
|
Previjanje brez vode?!? 27.4.2005 21:53:58
|
|
|
|
BONI*
|
Jaz Luko že od začetka previjam v njegovi sobici in sem vedno nosila vodo v lavorju tja. Sploh ni nič takega. Sedaj pa postajam iz dneva v dan bolj lena in komot, pa vse več uporabljam kar robčke (Pampers sensitive). Po pravici povedano ima sedaj čisto lepo ritko, prej ko smo prakticirali samo z vodo, pa je imel pogosto rdečo. Lp, Boni
|
|
|
|
Previjanje brez vode?!? 27.4.2005 21:56:01
|
|
|
|
valči
|
Tudi jaz mlajšo umivam z vodo,ki jo nosim iz kopalnice v mali skledčki in jo umijem z vato,mi ni nič odveč:) Tudi tavečjega sem tako umivala,sedaj pa samo z robčki,ker mi vodo večkrat razlije:(,pa robčki mu ne škodijo:sloncek:
|
|
|
|
Previjanje brez vode?!? 27.4.2005 23:35:36
|
|
|
|
Wahoo RR
|
Midva jo že od štarta umivava z vlažilnimi robčki ( pampers sensitive ) in do sedaj ni imela še niti malo bogo rito... prve 14 dni, sem šla edino po robčkih še malo z vlažno pleničko če.z..če bi slučajno bil kakšen močen koncentrat...no, pa ni bilo nič...
|
|
|
|
Previjanje brez vode?!? 28.4.2005 7:19:53
|
|
|
|
Taša
|
Že od samega začetka uporabljam vlažilne robčke...Tudi pri Niki sem jih, pa ni nobenega problema.. Res pa je da uporabljam če se le da kakšne sensitive ponavadi Nivea ali Pampers...
|
|
|
|
Previjanje brez vode?!? 28.4.2005 8:42:24
|
|
|
|
Natas@
|
Pri nas smo vato in vodo uporabljali samo kak mesec od takrat pa samo vlažilne robčke. Ritka, kot bi gledal dojenčkovo.:)-
|
|
|
|
Previjanje brez vode?!? 28.4.2005 13:13:22
|
|
|
|
kimi
|
Jaz sem od vsega začetka uporabljala vato in mleko tako so me navadli v porodnišnici. Na intenzivni. Po 6 mesecih pa sem začela z robčki so veliko bolj praktični
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?