|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prevarana
18.3.2007 14:49:15   
Anonimen
Naslov pove vse.....S partnerjem sva skupaj že 11 let. Dobri dve leti nazaj sva postala tudi "srečna"starša. Za otročka sva se odločila zavestno in iz ljubezni. Poznam krizo po porodu mamice in njenih občutkov, nisem pa vedela nič o krizi očkov ko le ti postanejo. Torej stvar je takšna, da se je moj partner očitno eno leto po rojstvu sinka ustrašil odgovornosti in pritiska in podlegel mlajši ženski, ki ga je načrtno zapeljevala,mu izkazovala svojo ljubezen in ga končno dobila pod sebe, seveda fajn pijanega!!! Mi je priznal,... takoj s tem zaključil ( bila je ena noč) ,ženski razložil da sva midva z otrokom njegovo življenje in da do nje nič ne čuti. Jaz se s tem obremenjujem že celo leto, shujšala sem skoraj deset kil in psihično me je pripeljalo do čiste depresije. Vem da me ima rad, vem da ima rad njega in vsi smo ljudje....vem da se kesa. Če ga ne bi ljubila tako močno, se ne bi trudila odpustiti mu. Ampak sedaj se sprašujem kako naprej? Kako mu naj spet zaupam, ker me nenehen strah, da se to lahko še kdaj zgodi spravlja v obup in zraven njega verjetno, ker ima slabo vest iti kamorkoli brez mene. Se je komu zgodilo kaj podobnega...ali res vsi živite v družinski pravljici kakršno sem si želela že vse življenje?! Sem zelo mirna in čustvena oseba, ki si želi vedeti da se to ni zgodilo samo meni in da se da tudi s tem živeti. Se da, ali se samo slepim?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prevarana
18.3.2007 14:54:06   
Anonimen
Sem zelo mirna in čustvena oseba, ki si želi vedeti da se to ni zgodilo samo meni in da se da tudi s tem živeti. Se da, ali se samo slepim?

A do danes si bila prepričana v pravljice user posted image

Dobrodošla v realni svet user posted image .

Če se da s tem živeti? Odvisno od tvojih vrednot in tolerance.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.3.2007 15:05:50   
Nattka
Da se s tem živeti, seveda se da. Verjamem, da misel na  to, kar je storil, ni prijetna.
Če se je to zgodilo samo enkrat, se stvari še vedno da postaviti na svoje mesto, vendar je potreben čas. Če sem te prav razumela, je od tega že eno leto. Kako pa vama je šlo v  tem letu? Kako se je on potrudil za vaju? Se ti zdi, da si on želi popraviti napako? Če pozitivno odgovoriš na ta vprašanja in če si oba želita enako, potem vama zagotovo lahko uspe. Čez čas, bo misel nato, le še slab spomin.
Seveda pa moraš vstran postaviti negativne misli, ki praviš, da ti hodijo po glavi. Lahko mu boš spet zaupala, ko bo dokazal, da mu lahko. Kadaj bo to, pa boš sama najbolje vedela.
Pa srečno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.3.2007 15:18:24   
jazz
res se trudi, ja. On je praktično odmislil tisti dogodek,ker mu ni nič pomenil...žre se samo še zaradi mene, ker me je tako dotolklo. Kaj je storil v tem letu za njegov plus??? Ja, prekinil je stike s tisto družbo in seveda z njo, čeprav so sodelovali zaradi enega skupnega interesa in druženja...da sem bolj natančna "band" je šel rakom žvižgat zaradi nje, ki pa je huda p...., ker je podobno storila že z enim drugim članom, ki ima doma familijo. Skratka, gabijo se mi hudičeve najstniške lovače na sodobne očke!

Lep pozdrav! K

(odgovor članu Nattka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.3.2007 15:33:44   
Anonimen
Se mi je zgodilo pred 6 leti, ko sva bila še fant in punca, sva pa že skupaj živela. Povedal mi je takoj po incidentu, prekinil vse stike z njo, jaz sem mu bila prva in ga je zanimalo kako je še drugje. Kaj čmo, tudi to smo morali dati skozi. Sama vem kako je ko si s prvim skupaj in te zanima kako je še drugje. S tem, da sem jaz dala to fazo skozi veliko let pred njim.
Še isti dan sem se za pol leta odselila nazaj k staršem, ful se je moral trudit za me dobiti nazaj, še kako leto po tem so se mi v sanjah prikazovale podobe njega z drugo punco (nikoli je nisem videla ali spoznala, ker me ne zanima in ne krivim nje-on me je prevaral!!!). Za razliko od tebe sem se za 10 kg zredila v pol leta, zažrla sem bolečino v sebi.
Pa sva preživela, on o tej stvari noče nikoli več govoriti, jaz se še včasih spomnim in ne morem reči da ne zaboli.
Ampak ljubezen je zmagala, 1000x mi je dokazal da mu je žal in da mu niti na misel več ne pride, ker je tudi njega prizadelo in mu je bilo takoj po dejanju ful žal, še pogledat me v oči ni mogel dolgo časa.
Sedaj sva pa poročena, user posted image  sem,.....smo šli čez to in preživeli. Še marsikaj hujšega bi se nam lahko zgodilo.

(odgovor članu jazz)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.3.2007 16:17:45   
Dream
Meni se je to zgodilo pri dveh bivših. Res, da sem bila takrat še v dobi dozorevanja in piljenja svoje osebnosti, vendar moram priznati, da je to pustilo na moji psihi nek pečat. Prevara pod pretvezo "sem bil pijan" pri meni ne deluje. Vedno sem bila odkrita in sem želela, da se stvar zaključi prej, preden do prevare pride. OK, če pač nisva za skupaj, se lahko razideva, ni me pa treba potem razočarati in ponižati pred vsemi. Po možnosti še tako, da sem zadnja izvedela, vsi ostali pa so se mi smejali v obraz, češ, kako si lahko tako neumna in slepa. Nisem ljubosumne narave, ne delam scen, od svojega partnerja pa žal zahtevam odkritost in iskrenost. Zaupanje si pri meni vsak človek pridobi šele po določenem času. In prvi večji nož v hrbet pomeni zame konec. Nisem take sorte, ki bi lahko enostavno pozabila, prebolela ali kakorkoli izbrisala dogodek iz spomina. Vem, da smo vsi le ljudje, da ima vsak svoje napake (in sama nisem nobena izjema) in da se da marsikaj oprostiti. Ampak živeti s takšno stvarjo sama žal ne bi zmogla kljub vsej ljubezni, ki jo lahko premorem do svojega najdražjega. Morda imam tako rekoč "srečo", ker se je tudi mojemu partnerju zgodilo to, da ga je prejšnja prav grdo in celo večkrat prevarala. Tako sva sedaj nekako na isti valovni dolžini, kar se tega tiče. Mislim, da nobeden od naju ne bi bil sposoben živeti celo življenje v glavi z mislijo "kaj pa če me spet prevara...". Precej je dovisno od tega, kakšen karakter si. Tebi želim vso srečo pri rešitvi probema in čim več medsebojnih pogovorov, ki sproti rešujejo takšne in drugačne probleme.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.3.2007 16:38:51   
alpeli
orej stvar je takšna, da se je moj partner očitno eno leto po rojstvu sinka ustrašil odgovornosti in pritiska in podlegel mlajši ženski, ki ga je načrtno zapeljevala,mu izkazovala svojo ljubezen in ga končno dobila pod sebe, seveda fajn pijanega!!!

Ne vem kako to zgleda,če je bil ful pijan.Verjetno je to njegovo opravičilo,da malo omili zadevo.Mislim da ful pijan moški ne more stat na svojih nogah,kaj šele da bi počel one zadeve.
Jaz bi mu dala vedet,da prevare ne bom  kar mirno požrla in jo dobesedno pospravila pod preprogo(sploh pa ne če ima doma vse kar rabi).Za moje zaupanje bi se moral kar pošteno potrudit, v nasprotnem primeru bi mu rekla ADIJO.Tako je moje mnenje saj brez zaupanja ni trdne zveze.Tako naprimer jaz v svojega moža nikoli ne podvomim,čeprav enkrat na mesec ali tudi več gre s prijatelji  po svoje.Prav tako tudi jaz.Vem pa da če bi to moje zaupanje izrabil samo enkrat poti nazaj ni.Pa ne zato,ker mu ne bi mogla oprostit,ampak zato ker ne bi mogla pozabit.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.3.2007 16:39:43   
Primoza
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
in podlegel mlajši ženski, ki ga je načrtno zapeljevala,mu izkazovala svojo ljubezen in ga končno dobila pod sebe, seveda fajn pijanega!!! Mi je priznal,... takoj s tem zaključil

Ja ubogi revež, kaj vse se ne zgodi človeku na tem svetu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.3.2007 17:49:01   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  jaz osebno s takim človekom nebi preživela niti ene noči skupaj.

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
18.3.2007 18:59:26   
plenicka
Pravljic ni. V današnjem času in na planetu Zemlji ne. Vsi ljudje pa smo krvavi pod kožo. Zato se lahko zgodi karkoli komurkoli. Tudi tebi.
Jaz osebno bi zelo težko živela s tem. Sploh, če tega v enem letu ne bi pozabila oz. si vsaj izbila iz glave. V tvojem primeru pa je seveda vse odvisno od tebe. Vso srečo ti želim!

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.3.2007 19:43:49   
Anonimen
Samo razlaga:

Ko praviš, da je dobila fajn pijanega pod sebe... iz izkušenj ti povem, da fajn pijan: lahko hodi, tudi vozi (kako je druga tema), govori sicer bolj počasi, tista reč, pa ne deluje (v mojem primeru na žalostuser posted image ), kako pa je v tvojrm primeru pa...user posted image

Torej je izgovor o pijanosti bolj tako tako...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
18.3.2007 21:27:32   
Anonimen
Za kazen bi dve leti kuhal pospravljal vse delal namesto mene iz službe domov do minute točno priti nič ****a potem bi oprostila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hecam se.Nevem kaj bi naredila.Mogoče zdaj mislim,da bi ga nagnala.....takrat ,če bi se to zgodilo ga mogoče nebi.Nevem kako razmišljati v tej situaciji.Kako bi bilo,kaj bi bilo,če bi bilo??????To veš takrat,ko se ti pripeti kako reagirati.Sem pa taka oseba,da težko ali nikoli ne odpustim nekaj kar me prizadene tako da...nevem.Saj ne moreš zdaj od nas pričakovat nekaj kar bi druge storile.Naredi in delaj tako kot ti srce hoče.Kaj,ko bi ti vse svetovale,da ga naženi?Bi naredila to samo zato,ker ti druge tako pravijo???Mislim,da ne.Poslušaj sebe.Res pa je,da smo vsi ljudje,da smo v trenutku slabosti,ko nam je težko ali smo osamljeni ali se skregamo in nas nekdo drug tolaži polaga sladke besede v usta pač eni podležejo temu.Če pa je prisoten alkohol pa še bolj.Na žalost.Glej to z pozitivne strani.Če vaju ima rad verjemi,da tega nebo naredil več,ker bo potem vedel,da je res odpikal.Zdaj se niti pogovarjal več nebo z ženskami kot se je prej v pričo tebe,ker si bo mislil,da boš kaj narobe mislila.Verjemi,da te nebo prevaral.No odvisno je pa tudi od tega kakšen karakter je.Če se boji,da vaju izgubi nebo.Če pa ne pa mu je itak vseeno,če te prevara vsak dan.

< Sporočilo je popravil Trnuljčica -- 18.3.2007 21:29:57 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
18.3.2007 21:54:35   
Anonimen
Kar se tiče varanja v času pijanosti... Alpeli, moj najdražji bi tudi zelooo pijan lahko user posted image , samo precej dlje traja vse skupaj in konca običajno ni. Prej zaspi user posted image . No, tega (upam - nikoli pa ne dam roke v ogenj) ni počel z drugimi, ampak z mano. Ker ni take sorte, da bi v pijanosti druge gledal. Takrat ga prime filozofska žilica in pade v kakšne hude debate user posted image   Pa meni izlije srce in mi pove, kako rad me ima (trezen bolj redko).

Verjamem, prevarana, da imaš krizo... Ampak res je tako, da je v redko katerem razmerju vse rožnato. Smo samo ljudje in običajno se nam dogaja ogromno stvari, tako da... Sama presodi, ali je vreden zaupanja. Glede na tvoje besede bi rekla, da je. Ženskarji so drugačni tipi moških, kot pa tvoj partner. Verjemi, poznam nekaj takšnih. Ti pa svetujem, da se vseeno pogovorita o tvojih strahovih. Mogoče ga povabi na kakšno romantično večerjo, pa malo bolj se uredi (nova frizurca, cunjice...) in mu po kakšnem kozarčku zaupaj, kaj te muči.

(odgovor članu plenicka)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
18.3.2007 22:06:50   
lelaval
Si le spoznala, da pravljic ni. No, lahko pa si jo narediš naprej - pač z manjšim spodrsljajem vmes.
Očitno vojemu ni vseeno za to, kar je naredil (sklepam po tem, kar si napisala). Najbolje, da se res odkrito pogovorita o tem (morda tudi njega to muči, pa ne pokaže), pa enkrat za vselej zaključita to temo. Potem boš pa videla, če se da živet s  tem (potem se pravljica srečno nadaljuje).
Želim ti vso srečo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.3.2007 7:38:55   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Si le spoznala, da pravljic ni. No, lahko pa si jo narediš naprej - pač z manjšim spodrsljajem vmes.
Očitno vojemu ni vseeno za to, kar je naredil (sklepam po tem, kar si napisala). Najbolje, da se res odkrito pogovorita o tem (morda tudi njega to muči, pa ne pokaže), pa enkrat za vselej zaključita to temo. Potem boš pa videla, če se da živet s  tem (potem se pravljica srečno nadaljuje).
Želim ti vso srečo.

Se podpišem!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.3.2007 9:19:45   
david
IZVIRNO SPOROČILO: primoza

in podlegel mlajši ženski, ki ga je načrtno zapeljevala,mu izkazovala svojo ljubezen in ga končno dobila pod sebe, seveda fajn pijanega!!! Mi je priznal,... takoj s tem zaključil

Ja ubogi revež, kaj vse se ne zgodi človeku na tem svetu.

Ha, ha, ha, ha, HAHAHAHAHA. Komaj sem utegnil obrniti glavo vstran od monitorja, tako da je zdaj treba kavo pobrisati samo iz tal.

Ampak v resnici ni smešno. Tisti tvoj stavek, anonimna, lahko kaže na to, da se trudiš v napačni smeri, po mojem. Če mu želiš odpustiti, se sprijazni s tem, da je ON tisti, ki je odgovoren, in ne tista ženska. Ker če je kriva tista ženska, potem je samo vprašanje časa, kdaj bo naletel na kakšno, ki bo enako vztrajna, kot je bila ta. In s tem NOČEŠ živeti. Sprijazni se, da je mož napravil napako, za katero je sam odgovoren in mu zaupaj, da je ne bo več. Če to ne gre pa se vprašaj kako dolgo si še pripravljena mučiti sebe zaradi napake nekoga drugega.

d.

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.3.2007 9:28:39   
Pajaca
Moj bi še isti trenutek ko bi mi to povedal pakiral. Pijan gor al dol, to ni opravičilo, saj mu niso na silo zlivali pijače v usta???? Zame bi bil kriv edino on in nihče drug.

Ne bi se tolk ponižala da bi ga vzela nazaj in nikakor ne bi živela tako kot živiš ti, kaj pa imaš od tega??? Eno samo obremenjevanje kaj ti je storil (on ne una mlajša ženska), ali bo to naredil ponovno???? Brez veze, škoda mojih živcev za to. Pozabiš in greš naprej.

Glede življenja v pravljici pa.... povsod so vsponi in padci.

(odgovor članu david)
Neposredna povezava do sporočila: 17
19.3.2007 10:02:00   
kalbo
ustrašil odgovornosti in pritiska in podlegel mlajši ženski, ki ga je načrtno zapeljevala,mu izkazovala svojo ljubezen in ga končno dobila pod sebe, seveda fajn pijanega!!!

Ja sevede, posilila ga je reveža. Prvo kot prvo nehaj verjeti v zgoraj citirano pravljico. Šele od tu naprej lahko gradiš vajin nov odnos. Najprej moraš sprejeti, da je za nastalo situacijo kriv izključno on in ne ženska, ki je skakala po njem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.3.2007 10:04:58   
kalbo
...., ker je podobno storila že z enim drugim članom, ki ima doma familijo. Skratka, gabijo se mi hudičeve najstniške lovače na sodobne očke!

Ja pa jade. A sodobni očki pa nimamo svoje pameti po tvojem. Kot sem že rekel, kriv je izključno tvoj sodobni očka in ne ona.

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 19
19.3.2007 15:50:36   
tehnofil
Ampak sedaj se sprašujem kako naprej? Kako mu naj spet zaupam, ker me nenehen strah, da se to lahko še kdaj zgodi spravlja v obup in zraven njega verjetno, ker ima slabo vest iti kamorkoli brez mene.

Počasi. Zaupanje je dano samo prvič. Nato si ga mora prislužiti. Normalno je, da imaš pomisleke. Nisi bolestno ljubosumna ampak je to zdrav odziv. Počasi po korakih. Vsak dan po malo. Zraste pa lahko veliko in lepše kot sta imela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
19.3.2007 22:54:56   
Anonimen
to se bo slišalo zelo sebično.Prevaraš nazaj,mu poveš,potem pa naredita kakor želita.Milo za dragouser posted image

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
20.3.2007 7:45:36   
Mina1
Počasi. Zaupanje je dano samo prvič. Nato si ga mora prislužiti. Normalno je, da imaš pomisleke. Nisi bolestno ljubosumna ampak je to zdrav odziv. Počasi po korakih. Vsak dan po malo. Zraste pa lahko veliko in lepše kot sta imela.

Tvoji odvorori Tehnofil so vedno na pravem mestu, zelo lepo si napisal/a.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 22
20.3.2007 12:48:43   
tanikaa
Se popolnoma strinjam s tistimi, ki pravijo, da je kriv on in ne ona. Če bom jaz prevarala svojega dedca, a potem bo kriv tisti, ki se je vesil po meni pa me je probal na 1001 način dobiti v posteljo? Ja valda da človek ni nič kriv. JAZ sem tista, ki ve, kaj ma doma in JAZ sem tista, ki mora reči NE. Pa se on lahko postavi na glavo. In tudi alkohol NI opravičilo. Enostavo NI.

Ti pa se vsedi dol s tvojim dragim, povej kako te še vedno stvar nažira. Pretehtajta kako in kaj naprej. In potem končno pozabi. Bilo i prošlo. In nikoli mu to potem več ne meči v oči. Če tega nisi sposobna, potem je bolje, da gresta narazen. Ker v nasprotnem primeru, uničuješ življenje sebi, njemu in otroku.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 23
20.3.2007 13:13:33   
Dejča
Meni se zdi najbolj neumno, da ženske vedno krivijo predvsem drugo žensko, ki je napadla njihovega "zvestega" in predanega partnerja. Tista ženska nima s tabo nič, partner je tisti, ki naj bi te ljubil, spoštoval ipd. Kdo je torej kriv? Ona, ki ji ne pomeniš nič, ali on, kateremu naj bi pomenial vse. In - ni ga prisilila, v to si lahko prepričana. Tako le zmanjšuješ njegovo krivdo. Kriv je on sam - le vprašanje je, ali si mu to pripravljena odpustiti. Pozabila ne boš nikoli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?