Dream -> RE: Prevarana (18.3.2007 16:17:45)
|
Meni se je to zgodilo pri dveh bivših. Res, da sem bila takrat še v dobi dozorevanja in piljenja svoje osebnosti, vendar moram priznati, da je to pustilo na moji psihi nek pečat. Prevara pod pretvezo "sem bil pijan" pri meni ne deluje. Vedno sem bila odkrita in sem želela, da se stvar zaključi prej, preden do prevare pride. OK, če pač nisva za skupaj, se lahko razideva, ni me pa treba potem razočarati in ponižati pred vsemi. Po možnosti še tako, da sem zadnja izvedela, vsi ostali pa so se mi smejali v obraz, češ, kako si lahko tako neumna in slepa. Nisem ljubosumne narave, ne delam scen, od svojega partnerja pa žal zahtevam odkritost in iskrenost. Zaupanje si pri meni vsak človek pridobi šele po določenem času. In prvi večji nož v hrbet pomeni zame konec. Nisem take sorte, ki bi lahko enostavno pozabila, prebolela ali kakorkoli izbrisala dogodek iz spomina. Vem, da smo vsi le ljudje, da ima vsak svoje napake (in sama nisem nobena izjema) in da se da marsikaj oprostiti. Ampak živeti s takšno stvarjo sama žal ne bi zmogla kljub vsej ljubezni, ki jo lahko premorem do svojega najdražjega. Morda imam tako rekoč "srečo", ker se je tudi mojemu partnerju zgodilo to, da ga je prejšnja prav grdo in celo večkrat prevarala. Tako sva sedaj nekako na isti valovni dolžini, kar se tega tiče. Mislim, da nobeden od naju ne bi bil sposoben živeti celo življenje v glavi z mislijo "kaj pa če me spet prevara...". Precej je dovisno od tega, kakšen karakter si. Tebi želim vso srečo pri rešitvi probema in čim več medsebojnih pogovorov, ki sproti rešujejo takšne in drugačne probleme.
|
|
|
|