|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prepoved približevanja bivši?
29.11.2007 23:54:24   
Anonimen
Živjo!
Zanima me kaj je potrebno da se lahko prepove vstop na posestvo bivši punci od mojega partnerja?
in ali je to sploh mogoče?
hvala vsem

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 1.12.2007 21:18:37 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PREPOVED PRIBLIŽEVANJA BIVŠI!
30.11.2007 6:52:32   
maruškaŠ
Čigavo je posestvo? Lastnik lahko komurkoli prepove vstop na svoje področje.

Drugače pa se lahko zahteva prepoved približevanja - kar ponavadi lahko zahteva oseba, ki se ji grozi. (potrebno je večkrat grožnje prijaviti policiji).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.11.2007 6:56:34   
maruškaŠ
Aja in če oseba, kateri je porepovedan vstop na posestvo, tja vseeno pride, jo lahko prijaviš na policijo zaradi motenja posesti.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.11.2007 7:22:46   
rija
no, tako preprosto kot je v ameriških filmih pa pri nas seveda ni.

zelo,zelo težko boš dosegla prepoved. tudi večkratno prijavljanje policiji ne zeleže. niti če ti ta bivša dela škodo. žal je pri nas pravni sistem še vedno tak,da ščiti kršitelje do onemoglosti.

da pa bi dosegla prepoved iz ljubosumja, kar mislim, da pri tebi gre user posted image  se ti bodo pa smejali vsi od prvega do zadnjega.

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.11.2007 7:57:06   
marsovcek
Motenje posesti je na zasebno tožbo, policija s tem nima kaj veliko. Je pa fajn imet priče, ker se to rešuje na sodišču,..... ni druge, do odvetnika, če se ji ne da dopovedat. Drugo pa je, če obstaja še ogrožanje varnosti - prijava na policijo, ki odstopi sodišču  in potem le-ti lahko izdajo prepoved približevanja,...

Ti si moj b..

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.11.2007 8:04:53   
Anonimen
Prepoved približevanja lahko odredi komandir policijske postaje, včasih je to naredilo izrecno sodišče. Ampak zato morajo biti tehtni razlogi.
Bi se pa kar podpisala pod Rijo.

(odgovor članu marsovcek)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
30.11.2007 8:06:10   
Nea_teja_
Še ena smotana baba?? Iz tvojih besed je tžko izbrati kaj je  narobe a je samo ljubosumje al še kej drugega.

(odgovor članu marsovcek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.11.2007 8:08:16   
Anonimen
moja sorodnica je ušla svojemu nasilnemu možu. prej ga je večkrat prijavila na policijo. in preden je spakirala je že uredila, da je isti dan dobil prepoved. da jih ni iskal. ampak trajne prepovedi itak ni. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
30.11.2007 8:10:06   
Anonimen
Kaj vse dela prizadetost in ljubosumje.Niso samo bivše zmeraj žleht.

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2104391&mpage=1&key=

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
30.11.2007 8:11:16   
A & T
Mi smo (sodišče) vso leto 2007 izdali le 3 odredbe za prepoved približevanja na celotnem območju PP..., pa veš koliko zlorab in agresije je po domovih. Morajo biti res tehtni razlogi, da se policija odloči za ta ukrep, razen če te je bivša od tvojega večkrat namlatila in imaš priče ali dokaze.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.11.2007 8:12:43   
A & T
ja, pa ta prepoved traja nekje 2 tedna

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.11.2007 9:25:36   
Natyy
IZVIRNO SPOROČILO: nestrpna

Živjo!
Zanima me kaj je potrebno da se lahko prepove vstop na posestvo bivši punci od mojega partnerja?
in ali je to sploh mogoče?
hvala vsem

Sama ne boš mogla storiti ničesar. Zavedati, se boš mogla, da bosta  tvoj in njegova bivša povezana zaradi otroka.
Koliko boš deležna tega okvorja sama je odvisno od tvojega partnerja in načina s katerim bo kontaktiral s svojo bivšo.
Prav tako kot bivša ne more preprečit stikov z očetom (ob preprečitvi kazensko odgovarja), tako tudi ti ne boš mogla preprečit, da bosta onadva kontaktirala.

Ker ne poveš čigavo je posestvo predvidevam, da je to posestvo na katerem so prej skupaj živeli.

Sicer pa veliko sreče v življenju......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.11.2007 23:33:58   
Anonimen
Enega VIP-ovca za 5€ na uro k ograji, pa bo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
1.12.2007 7:49:20   
najina pikica*
loti se stvari iz drugega vzornega kota....kaj ko bi ti njo namlatila,pa bo morda ona zaprosila za tvojo prepoved približevanja njej.....tako boš lepo in na hitro uredila kočlivo zadovo...user posted image
...drgač pa ni druge,tanikaa ima prav vipovca za kolk že user posted image ,menda za 5  efrčkov pred ograjo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.12.2007 7:50:15   
najina pikica*

...drgač pa ni druge,tanikaa ima prav vipovca za kolk že user posted image ,menda za 5  efrčkov pred ograjo....
[/quote]

uf sm mal za j..... ideja je bila od Darje....sorči

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.12.2007 12:55:04   
Anonimen
Rija pri meni ne gre za ljubosumje. Moti me da bivša pride na posestvo ki je od mojega partnerja z nekimi glupimi izgovori. Pol pa se začnejo grožnje in žaljivke. če bi prišla zaradi otroka jima skuham kavo pa pustim da se v miru pogovorita. 1x še ni prišla zaradi otroka. Kot je anonimna dodala stran ki je tekel pogovor o otroku piše da me partner izloči od sebe takrat ko je z malil. to pa zato ker mu ona grozi da v primeru da bom jaz zraven otroka bo ona otroka vzela in partner nebo vedel kje je otrok v primeru pa da vidi mene kje pa me bo ona ali pa kdo iz njene družine povozil. težko se je obrnit na policijo ker je njen foter tu v našem mestu policaj in bodo kakršnokoli prijavo zavrgli. kot so tudi že naredli. npr. včeraj je ob 22:00 zvonil njegov tel. pisalo je gor skrita številka. tak sem vedla da je bivša pa sem zdignila. in vse tiho. in minuta za tem sms. kaj spet imaš drugega-kurva. in jo kličem pa vprašam kaj ima za problemov pa reče da neve za kaj se gre. halo? na vso silo bi naju rada narazen spravla. upam da bo kmalu našla kakega tipa pol bo mir. Upam da me zdaj boljše zastopite in da veste da ne gre pri meni za ljubosumje ampak za to da se to nevzdržno stanje reši. Upam da bo še mi katera dala kakšen koristen nasvet.
hvala vsem in lep pozdrav 

(odgovor članu najina pikica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
1.12.2007 13:02:52   
rija
glej, če že ona nima vseh koles v glavi, jih mej vsaj ti.

pa kaj za vraga se pustiš sprovocirati z aninimnimi klici, sms in kaj za večjega vraga klicariš nazaj?

a še nisi slišala, da bolj po dreku kopaš, bolj smrdiuser posted image

in mimogrede se spuščaš na njen nivo.....

največja "nagrada" za take provokatorje je odgovor na provokacijo....in največja kazen ignoriranje.

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
1.12.2007 13:05:09   
Anonimen

user posted image
Kaj vse dela prizadetost in ljubosumje.Niso samo bivše zmeraj žleht.

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2104391&mpage=1&key= ANONIMEN! ne sodi človeka če neveš o čem se gre. Kakšna prizadetost in ljubosumje? halo? spodaj si preberi bolj natančen opis situacije pa se bo tvoje mnenje kar hitro spremenilo. naj povdarim pa da bivša od mene ni slišala ene grde ali žaljive besede na račun nje in njene družine. tako kot to dela ona. klicala je moje starše in jih blatila še 78 let staro babico (mojo) je šla klicat pa težit. je to za tebe normalno? da pa o grožnjah meni in mojemu fantu ne govorim. tako da si lahko 100% procenten/na da pri meni ne gre za ljubosumje ampak hočem imeti mir in normalno življenje. saj sma z partnerjem zaročena in v prihodnosti načtrujema user posted image . vendar pa bo se prvo moralo stanje normalizirat, ker drugače ne vidim kako bi naj najina družina srečno zaživela. partner pa tudi zelo trpi ker vidi kako se sekiram on pa ne upa nič ukrenit ker se boji za službo saj je tudi grožnja da bodo mu zrihtali da službo izgubi prisotna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
1.12.2007 13:19:49   
Peteršilj
IZVIRNO SPOROČILO: Darja Kos

Enega VIP-ovca za 5€ na uro k ograji, pa bo. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
za 5E ti ne bo noben pri plotu stal, bi mogla nekaj več prispevati.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
1.12.2007 13:21:28   
Anonimen
Rija če bi bivša od tvojega naligovala da ga varaš je nebi konfrontirala z vpršanjem kaj ima za problemov in kaj misli s tem? jaz imam glede tega zelo čisto vest in zato sem jo tudi poklicala. ker če nebi bi si mislila da sem se ustrašla in takrat bi še dobila večjo moč. tako pa sem ji dokazala da je partner zraven mene in upam o tej temi govorit ker nimam kaj za skrivat ona pa če slučajno kaj ve pa naj pove. kar pa ni! marsikaj ji dovolim: žaljivke, grožnje, blatenje. ampak enkrat se to konča nebom ji večno dovolila da hodi po meni, ker takrat bo se to nadaljevalo tudi ko boma z mojim imela user posted image . in tega nebom dovolila! pa če ji slednji las spipamuser posted image . Mojemu otroku bom nudila mirno in kar se da lepo življenje. na žalost pa ona to svojemu otroku ne omogoča. nisem tak človek da bo nehče pljuval po meni. za svojo družino sem pripravljena gore premikat. ti  Rija pa če bi dovolila tako početje pa je žalostno. malo samospoštovanja pa že moreš imet. in treba je pokazat kje so določene meje in kje se vse konča.!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
1.12.2007 13:21:40   
rija
ohjej nestrpna....sem šla brat tvoj link....

ma ja, prav sem mela: vsi skupaj ste zreli za otroški vrtec: ti, tvoj parner in njegova bivša....

in tvoj tip je en velik nakladač, posesivnež, ljubosumnež....mah, ne da se mi niti vsega naštevati.....

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
1.12.2007 13:25:30   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: nestrpna

Rija če bi bivša od tvojega naligovala da ga varaš je nebi konfrontirala z vpršanjem kaj ima za problemov in kaj misli s tem? jaz imam glede tega zelo čisto vest in zato sem jo tudi poklicala. ker če nebi bi si mislila da sem se ustrašla in takrat bi še dobila večjo moč. tako pa sem ji dokazala da je partner zraven mene in upam o tej temi govorit ker nimam kaj za skrivat ona pa če slučajno kaj ve pa naj pove. kar pa ni! marsikaj ji dovolim: žaljivke, grožnje, blatenje. ampak enkrat se to konča nebom ji večno dovolila da hodi po meni, ker takrat bo se to nadaljevalo tudi ko boma z mojim imela user posted image . in tega nebom dovolila! pa če ji slednji las spipamuser posted image . Mojemu otroku bom nudila mirno in kar se da lepo življenje. na žalost pa ona to svojemu otroku ne omogoča. nisem tak človek da bo nehče pljuval po meni. za svojo družino sem pripravljena gore premikat. ti  Rija pa če bi dovolila tako početje pa je žalostno. malo samospoštovanja pa že moreš imet. in treba je pokazat kje so določene meje in kje se vse konča.!

sem mislila zaključit...

ampak ti ne kužiš...

pa nima veze kaj kdo pravi, važno je zaupanje med dvema človekoma....med mano in mojim partnerjem...

in če kdo nima samospoštovanja, si to edino ti.

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
1.12.2007 13:28:53   
Anonimen
glej če je tu kdo zrel za vrtec si to samo ti pa nihče drugi. če ne vidiš problema in težave ki je pol ne hodi z takimi bedastimi odgovori. jaz sem tu prosla za kakšen pameten nasvet ne pa da bom še zdaj poslušala žaljivke iz tvoje strani! veliko oseb je tu na forumu ki razumejo človeka v stiski in rade volje prisluhnejo. ti pa če nisi ta tip človeka pa se umakni in nehaj zbijat nekomu upanja da pa še mogoče dobri ljudje le obstajajo. če ne vidiš kakšna je situacija pol ne ponižuj mojega partnerja ker ga niti malo ne poznaš. trudi se da bi kljub tem grožnjam in problemom bil dober oče in dober partner, kar pa pri tem vsem pritiskom ni lahko. žalostno da take zakompleksirane osebe kot si ti zbijajo moralo ljudem ki tu na forumu poiščejo zavetje, razumevanje in pomoč.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
1.12.2007 13:32:26   
rija
psi lajajo in karavana gre naprej....(saj itak nisem prepričana, da razumešuser posted image )

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
1.12.2007 13:34:18   
Anonimen
razumem razumem. vseeno hvala ker si si vzela čas za odgovor pa lep dan ti želim.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

katero ime vam je lepše?
nika23

Ema (36%)

Naja (9%)

Neja (22%)

Lia (Liana) (12%)

Tia (Tiana) (20%)

Število vseh glasov: 527

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!