|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PREPOVED PRIBLIŽEVANJA BIVŠI!
3.12.2007 9:30:43   
mojamura
tvoj in ti si menjajta št. GSM-a. Tvoj naj se izogiba kolikor je le to mogoče stikov z njo. Ti pa jo v celoti daj na ignore.

Aja pa če je njen fotr policaj, bi jaz malo do njega stopila pa razložila situacijo, pa magari v prisotnosti nje. Po moje bo to vsaj malo zaleglo.

Pa še to...

dokler ona vidi, da te lahko provocira, oz. ti reagiraš na njene provokacije tako dolgo se bo tudi to nadaljevalo

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
3.12.2007 10:31:14   
jagoda77
točno to, kar je napisala majamura, ne pusti se provocirat. To sem doživljala tud jaz s strani bivše od mojga, skoz neka podtikanja, grdo govorjenje okrog in pljuvanje pri njegovih starcih. Ma vse sem doživela in ja. Seveda te zdraži, da bi šel do človeka, pa ji dal eno okrog ušes, da bi k seb prišla. Vendar potem ugotoviš, da ne glede na vse kar bo človek naredil, takemu človeku enostavno ni pomoči, sploh če ima potem še koga poleg, ki ga še malo podpihuje.

V glavnem, nima smisla, če te nadleguje po telefonu, menjaj telefonsko ali pa jo prijavi GSM uporabniku, kjer imaš prav postopek, kako prijaviti službi za varovanje. Sicer pa enostavno ignore. Pred njo bodi vedno nasmejana, super in oh in sploh, potem se pa lahko tudi tle malo spihaš, da ti bo lažje user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 27
3.12.2007 19:47:18   
Anonimen
mojamura in jagoda77 hvala za odgovor in pametne nasvete. Nekaj bo res treba ukrenit. žal si partner nemore zamenjat gsm št. ker se nekaj krat na teden slišita zaradi otroka- obiski. Sicer pa sploh nevem če še vse skupaj ima smisel. iz dneva v dan jočem in nevidim izhoda.

(odgovor članu jagoda77)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
4.12.2007 9:15:13   
jagoda77
če ti je tip všeč, pa če bi bila rada z njim, potem ima smisel... jokat zarad tega pa res nima smisla...  potem s časom rataš tako imun na te zadeve, da lahko se bivša na glavo postavi, pa te ne gane.. saj men tud ni blo lahko na začetku, pa sem se včasih spraševala, a ma sploh smisel, da se moram še z eno žensko zraven ukvarat, ker mi skoz nagaja. Pol pa sem enostavno jo ignorirala in mi je blo lažje in sedaj mam mir. Sem ji dala vedet, da če misli mene vpletat zraven, ker itak nimam nobene veze, da potem lahko tud kakšno šikano z moje strani pričakuje. Pol je dala pa mir. Očitno spregledala al kva.

Kot sem rekla, premisli... si želiš biti z njim ali ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
14.12.2007 14:50:08   
tajtaja

Objave: 217
Član od: 5.6.2006
Kraj: štajerska
Status: odsoten Živjo!
Zanima me kaj je potrebno da se lahko prepove vstop na posestvo bivši punci od mojega partnerja?
in ali je to sploh mogoče?
hvala vsem

Seveda je možno. Tvoj ji mora dati do znanja jasno in glasno, da nima kaj iskati znotraj ograje.
Če ne bo razumela, ji naj to večkrat pove, brez nekega kričanja.
Ampak se mora pri tem res on in samo on jasno izjasnit in basta. Ti tu nimaš baš pravaglasanja, sry. Pa na zato, ker je posestvo njegovo ampak ker je bil z njo v vezi ON in mora tudi On postavit pravila nadaljne igre.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
14.12.2007 16:48:06   
silvya
Nabavita si psa. Pa bo sama videla, da ni zaželjena.

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 31
14.12.2007 16:52:42   
kaya2007
glej če je tu kdo zrel za vrtec si to samo ti pa nihče drugi. če ne vidiš problema in težave ki je pol ne hodi z takimi bedastimi odgovori.

he he, če si tu tako napadalna, pa še bivši kakšno povej v svojem stilu...bi bilo čudno, če bi še naprej hodila k vam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
16.12.2007 22:11:27   
Zamima
nestrpna, zakaj se pa tvoj sam ne pogovori s to bivšo? user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
16.12.2007 22:12:37   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: tajtaja

Objave: 217
Član od: 5.6.2006
Kraj: štajerska
Status: odsoten Živjo!
Zanima me kaj je potrebno da se lahko prepove vstop na posestvo bivši punci od mojega partnerja?
in ali je to sploh mogoče?
hvala vsem

Seveda je možno. Tvoj ji mora dati do znanja jasno in glasno, da nima kaj iskati znotraj ograje.
Če ne bo razumela, ji naj to večkrat pove, brez nekega kričanja.
Ampak se mora pri tem res on in samo on jasno izjasnit in basta. Ti tu nimaš baš pravaglasanja, sry. Pa na zato, ker je posestvo njegovo ampak ker je bil z njo v vezi ON in mora tudi On postavit pravila nadaljne igre.

evo se popolnoma strinjam s tem.

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 34
16.12.2007 23:19:18   
Anonimen
ZAMIMA! z njo se je pogovarjal moj partner, od partneja mama atera je še vedno lastnica hiše in ji je prepoveala vstop. Jaz sem se že z njo stepla na kar isem ponosna, socialno ji je reklo da ora omogočat normalne obiske ampak nič ne zaleže. Non stop naredi neko škodo. Zdaj je od partnerja avto glavna tarča. Res nič ne zaležeuser posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
16.12.2007 23:23:06   
Zamima
prijavit jo za vsako pasjo figo in ji zagrozit, da bo s takim obnašanje izgubila otroka user posted image
mogoče jo bo streznilo.
Ali pa ne user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
16.12.2007 23:32:44   
Anonimen
ja tak bo treba naredit. Razmišljama da bi se odselila zaradi nje. Čeprav bi bilo škoda pustit hišo za katero bo še potrebno 3 leta kredita odplačevat.user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
16.12.2007 23:36:41   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: nestrpna

ja tak bo treba naredit. Razmišljama da bi se odselila zaradi nje. Čeprav bi bilo škoda pustit hišo za katero bo še potrebno 3 leta kredita odplačevat.user posted image

ne, s tem ji boš dala še večje veselje in zadovoljstvo, jaz se ne bi selila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
16.12.2007 23:38:08   
Anonimen
točno to! Pol še bo user posted image  samo večjo moč dobila. Nič moj gre jutri na socialno pa do odvetnika. Rada bi da se leto 2008 začne dokaj mirnouser posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
17.12.2007 8:00:56   
Barbs
S takim načinom razmišljanja, kot si ga pokazala do zdaj, se zagotovo ne bo začelo mirno, čeprav ti to iskreno želim.

Ker se iz tvojih besed da razbrati, da prav iščeš nekaj, kar te bo bolelo, motilo, spravilo iz tira...Zakaj kontroliraš njegov gsm, zakaj reagiraš...ok, ne bom naštevala vsega. Pa še nekaj - predvidevam, da mu iz dneva v dan, neee iz ure v uro najedaš (partnerju namreč) v zvezi z bivšo, pa malim, pa kako je glupa, pa kaj počne itd... Še malo, pa bo on odšel, ker te bo imel poln kufr. Če ga imaš res rada, se spravi k sebi. ( o tem , kaj pri tebi pomeni imeti res rad ne morem soditi, razberem pa z lahkoto tvojo posesivnost in ljubosumnost do partnerja in neprilagodljivost nastalim situacijam, ki so pač posledica ločitve bivšega in jih NIHČE ne more spremeniti.) Ne mislim, da se ne da spremeniti odnosov, to ja. Ne moreš pa sprememniti nečesa, kar se je že zgodilo. Ne moreš izbrisati njegovega prejšnjega življenja.

Itak je pa brezveze, da ti razlagam,  ker boš narobe razumela, tako kot narobe razumeš vsak dobronamerni prispevek v tej temi, ki ne vsebuje šimfanja čez njegovo bivšo in ki ne ploska tebi, nesrečni in do kraja izigrani, ogroženi ženski. Tako da..najprej mislim, da se moraš spopasti s tem, z realnostjo, sama sebe vprašati, če res VEDNO vse prav nardiš, če se potrudiš, da do takih situacij ne bi prihajalo... Govorim o tebi, ne o njej. Saj ti je že ena napisala, da pač bodi ti pametnejša, če ugotavljaš, da bivša ni.

Vso srečo.

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
17.12.2007 8:22:55   
Lepotica
Kaj se spet kej novega dogaja v tej zgodbi?

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Katero ime izbrati?
kimica86

Ne moremo se odločiti.. Pomoč bi prav prišla..

Alina (63%)

Luna (19%)

Aria (18%)

Število vseh glasov: 210

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!