|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prenosna posteljica ABC design
29.1.2006 10:02:48   
Anonimen
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=161022

Jo ima katera mogoče? Ikušnje prosim. Hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prenosna posteljica ABC design
29.1.2006 10:08:18   
nanka
Jaz uporabljam ABC design model Hollyday ( čisto podobna) in sem zelo zadovoljna. Ker jo uporabljamo od prvega dneva za dnevni spanec sem dokupila še jogi in podlogo, da je jogi dvignjen. Pri nas jo uporablajmo že skoraj 6 mesecev in je super. ( spalnico z otroško posteljo imam v zgornjem nadstropju).

Na kratko, KRASNA .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.1.2006 10:20:02   
MJZV
Mi jo imamo že tri leta, odkar se je rodila naša prvorojenka. Vse povsod smo jo vzeli - na morje, ko smo šli smučat in ko je šla k teti v varstvo, smo jo tam postavili, da je lahko prespala. Kolegica mi je prinesla še zložljivi jogi, tako da je res udobno spala. Zdaj nam pa bo zopet prav prišla pri našem drugem malčku.

Res super zadeva , pa še veliko prostora ne zavzame, ko je zložena user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.1.2006 10:30:20   
dadica
a je ta cena samo če kupiš preko interneta ali če greš v baby center in kupiš tam?j eenak popust!

(odgovor članu MJZV)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.1.2006 10:31:31   
beba76
Mi mamo povsem enako in smo zelo zadovoljni!!user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
29.1.2006 10:42:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
29.1.2006 10:47:55   
thunder
Ta cena velja samo danes preko interneta!

lp

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.1.2006 10:48:24   
MJZV
Ob straneh je gosta mreža, tako da se vidi skozi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.1.2006 10:51:49   
tadejaa
Mi imamo podobno in smo zelo zadovoljni.

dadica: Kupiš jo lahko samo preko interneta danes.Nakup je
zelo preprost, pošljejo pa ti jo v roku 3 dni. Naročiti jo moraš
pa danes, ker je samo danes takšna ugodna cena.

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.1.2006 18:38:33   
soncek&luna
moj mali spi v Holiday dream posteljici... kupila sem samo se dodaten jogi - zraven dobis enega, ki se zlozi, v bistvu v blago oblecena pena... in moram rect, da mali lepo spi v njej, pa z lahkoto jo po stanovanju prevazam, pa se zlozi se hitro, ce je potrebno

Mami, pika moja!

(odgovor članu tadejaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.1.2006 19:16:06   
Pikica76
Jaz imam tudi vprašanja v zvezi s to posteljico:

- ali je dno dovolj trdno, da jo lahko uporabljaš tudi za stajico?
- verjetno je potrebno kupiti še dodaten jogi, tisti ki je notri je čisto tanek, a ne?
- a se da kupiti še kakšen dodatke za to posteljico - npr. previjalno mizo in ali je sploh uporabna?
- midva sva mislila kupiti kakšno posteljico tam do 24.000 SIT, vendar ali je sploh smiselno kupiti dražjo oz. ali je razlika v kvaliteti?

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.1.2006 19:36:35   
soncek&luna
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica76

Jaz imam tudi vprašanja v zvezi s to posteljico:

- ali je dno dovolj trdno, da jo lahko uporabljaš tudi za stajico?
dno je zelo tanko, pac iz taksnega blaga kot so stranice posteljice, spodaj pa je samo kriz, tako da mislim, da za stajico ravno ni uporabna, posebno, ce je malcek zelooo zivahen (no dokler ne stoji in ne skace bi slo) - to je moje mnenje

- verjetno je potrebno kupiti še dodaten jogi, tisti ki je notri je čisto tanek, a ne?
ja, ta jogi ki je zraven je tudi tanek in je res samo za prespat al pa za dopust, za stalno uporabo ni ravno fajn... jaz sem kupila dodatnega

- a se da kupiti še kakšen dodatke za to posteljico - npr. previjalno mizo in ali je sploh uporabna?
po moje, da se da... vem da prodajajo z previjalno... sam ta previjalna zgleda ze 'svoh' in je primerna samo za kaksna dva meseca pol je pa malcek ze pretezak in se ti lahko odpne (je pripeta na posteljo z netki)

- midva sva mislila kupiti kakšno posteljico tam do 24.000 SIT, vendar ali je sploh smiselno kupiti dražjo oz. ali je razlika v kvaliteti? 
po moje, razlike v kvaliteti ni, je razlika v kaksen material je 'oblecena' ali je bolj najlon ali bolj 'kao' blago in pa tudi kaj hoces za dodatke (previjalno, baldahincek, vrtiljak....) ... moram rect, da imajo v baby centru skoraj vse modele (ce pa ne, imajo njihov katalog - ABC design in ti lahko narocijo)... najboljs, da si gres pogledat

Mami, pika moja!

(odgovor članu Pikica76)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.1.2006 21:26:03   
Leni72
Imamo podobno in jo uporabljamo kot stajico; naša ta mala noče spat noter (mogoče se nismo pretirano trudili v tej smeriuser posted image ) - imamo jo pri babici. Je pa silno uporabna kot stajica. Kupili smo jogi in zdaj skače in skače in skaaače kot na trampolinu. Silno zabavna zadeva user posted image , se pa ne udari nikamor, ker je mreža lepo napeta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

ljubosumje
binyy

Ali je vaš partner ljubosumen?

pretirano (10%)

bolano (5%)

sploh ni (23%)

malo (63%)

Število vseh glasov: 250

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!