Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prenosna posteljica ABC design 29.1.2006 10:08:18
|
|
|
|
nanka
|
Jaz uporabljam ABC design model Hollyday ( čisto podobna) in sem zelo zadovoljna. Ker jo uporabljamo od prvega dneva za dnevni spanec sem dokupila še jogi in podlogo, da je jogi dvignjen. Pri nas jo uporablajmo že skoraj 6 mesecev in je super. ( spalnico z otroško posteljo imam v zgornjem nadstropju). Na kratko, KRASNA .
|
|
|
|
RE: Prenosna posteljica ABC design 29.1.2006 10:20:02
|
|
|
|
MJZV
|
Mi jo imamo že tri leta, odkar se je rodila naša prvorojenka. Vse povsod smo jo vzeli - na morje, ko smo šli smučat in ko je šla k teti v varstvo, smo jo tam postavili, da je lahko prespala. Kolegica mi je prinesla še zložljivi jogi, tako da je res udobno spala. Zdaj nam pa bo zopet prav prišla pri našem drugem malčku. Res super zadeva , pa še veliko prostora ne zavzame, ko je zložena .
|
|
|
|
RE: Prenosna posteljica ABC design 29.1.2006 10:30:20
|
|
|
|
dadica
|
a je ta cena samo če kupiš preko interneta ali če greš v baby center in kupiš tam?j eenak popust!
|
|
|
|
RE: Prenosna posteljica ABC design 29.1.2006 10:31:31
|
|
|
|
beba76
|
Mi mamo povsem enako in smo zelo zadovoljni!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2006 10:42:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Prenosna posteljica ABC design 29.1.2006 10:47:55
|
|
|
|
thunder
|
Ta cena velja samo danes preko interneta! lp
|
|
|
|
RE: Prenosna posteljica ABC design 29.1.2006 10:48:24
|
|
|
|
MJZV
|
Ob straneh je gosta mreža, tako da se vidi skozi.
|
|
|
|
RE: Prenosna posteljica ABC design 29.1.2006 10:51:49
|
|
|
|
tadejaa
|
Mi imamo podobno in smo zelo zadovoljni. dadica: Kupiš jo lahko samo preko interneta danes.Nakup je zelo preprost, pošljejo pa ti jo v roku 3 dni. Naročiti jo moraš pa danes, ker je samo danes takšna ugodna cena.
|
|
|
|
RE: Prenosna posteljica ABC design 29.1.2006 18:38:33
|
|
|
|
soncek&luna
|
moj mali spi v Holiday dream posteljici... kupila sem samo se dodaten jogi - zraven dobis enega, ki se zlozi, v bistvu v blago oblecena pena... in moram rect, da mali lepo spi v njej, pa z lahkoto jo po stanovanju prevazam, pa se zlozi se hitro, ce je potrebno
|
|
RE: Prenosna posteljica ABC design 29.1.2006 19:16:06
|
|
|
|
Pikica76
|
Jaz imam tudi vprašanja v zvezi s to posteljico: - ali je dno dovolj trdno, da jo lahko uporabljaš tudi za stajico? - verjetno je potrebno kupiti še dodaten jogi, tisti ki je notri je čisto tanek, a ne? - a se da kupiti še kakšen dodatke za to posteljico - npr. previjalno mizo in ali je sploh uporabna? - midva sva mislila kupiti kakšno posteljico tam do 24.000 SIT, vendar ali je sploh smiselno kupiti dražjo oz. ali je razlika v kvaliteti?
|
|
|
|
RE: Prenosna posteljica ABC design 29.1.2006 19:36:35
|
|
|
|
soncek&luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica76 Jaz imam tudi vprašanja v zvezi s to posteljico: - ali je dno dovolj trdno, da jo lahko uporabljaš tudi za stajico? dno je zelo tanko, pac iz taksnega blaga kot so stranice posteljice, spodaj pa je samo kriz, tako da mislim, da za stajico ravno ni uporabna, posebno, ce je malcek zelooo zivahen (no dokler ne stoji in ne skace bi slo) - to je moje mnenje - verjetno je potrebno kupiti še dodaten jogi, tisti ki je notri je čisto tanek, a ne? ja, ta jogi ki je zraven je tudi tanek in je res samo za prespat al pa za dopust, za stalno uporabo ni ravno fajn... jaz sem kupila dodatnega - a se da kupiti še kakšen dodatke za to posteljico - npr. previjalno mizo in ali je sploh uporabna? po moje, da se da... vem da prodajajo z previjalno... sam ta previjalna zgleda ze 'svoh' in je primerna samo za kaksna dva meseca pol je pa malcek ze pretezak in se ti lahko odpne (je pripeta na posteljo z netki) - midva sva mislila kupiti kakšno posteljico tam do 24.000 SIT, vendar ali je sploh smiselno kupiti dražjo oz. ali je razlika v kvaliteti? po moje, razlike v kvaliteti ni, je razlika v kaksen material je 'oblecena' ali je bolj najlon ali bolj 'kao' blago in pa tudi kaj hoces za dodatke (previjalno, baldahincek, vrtiljak....) ... moram rect, da imajo v baby centru skoraj vse modele (ce pa ne, imajo njihov katalog - ABC design in ti lahko narocijo)... najboljs, da si gres pogledat
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
ljubosumjebinyyAli je vaš partner ljubosumen?pretirano (
10%)
bolano (
5%)
sploh ni (
23%)
malo (
63%)
Število vseh glasov: 250Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!