soncek&luna -> RE: Prenosna posteljica ABC design (29.1.2006 19:36:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica76 Jaz imam tudi vprašanja v zvezi s to posteljico: - ali je dno dovolj trdno, da jo lahko uporabljaš tudi za stajico? dno je zelo tanko, pac iz taksnega blaga kot so stranice posteljice, spodaj pa je samo kriz, tako da mislim, da za stajico ravno ni uporabna, posebno, ce je malcek zelooo zivahen (no dokler ne stoji in ne skace bi slo) - to je moje mnenje - verjetno je potrebno kupiti še dodaten jogi, tisti ki je notri je čisto tanek, a ne? ja, ta jogi ki je zraven je tudi tanek in je res samo za prespat al pa za dopust, za stalno uporabo ni ravno fajn... jaz sem kupila dodatnega - a se da kupiti še kakšen dodatke za to posteljico - npr. previjalno mizo in ali je sploh uporabna? po moje, da se da... vem da prodajajo z previjalno... sam ta previjalna zgleda ze 'svoh' in je primerna samo za kaksna dva meseca pol je pa malcek ze pretezak in se ti lahko odpne (je pripeta na posteljo z netki) - midva sva mislila kupiti kakšno posteljico tam do 24.000 SIT, vendar ali je sploh smiselno kupiti dražjo oz. ali je razlika v kvaliteti? po moje, razlike v kvaliteti ni, je razlika v kaksen material je 'oblecena' ali je bolj najlon ali bolj 'kao' blago in pa tudi kaj hoces za dodatke (previjalno, baldahincek, vrtiljak....) ... moram rect, da imajo v baby centru skoraj vse modele (ce pa ne, imajo njihov katalog - ABC design in ti lahko narocijo)... najboljs, da si gres pogledat
|
|
|
|