|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prenos lastnosti od partnera
1.12.2005 12:32:50   
Pupica
Tekom daljšega obdobja z partnerjem se mi zdi, da vedno bolj pobiramo lastnosti od partnerjev. In obratno oni od nas.
Se vam zdi, da ste se tekom časa spremenile  v določenih lastnostih v partnerja on pa je tekom časa prevzel določene vaše lastnosti?
Jaz opažam eno veliko spremembo pri partnerju. Ko sem ga spoznala, se je vedno nekaj razburjal. Sedaj ne poznam mirnejšega človeka. Seveda ga še občasno lunca vrže, ampak to ni več to.user posted image
Pa ve?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prenos lastnosti od partnera
1.12.2005 12:34:03   
Anonimen
Jaz sem se malce bolj umirila (on je bil že prej miren, jaz pa bolj divja), on je pa bolj toleranten (prej je hitreje pop***** zaradi malenkosti in težje sprejemal drugačna mnenja).

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.12.2005 12:36:04   
baguSka
Ne. Zaenkrat po dobrih dveh letih, še ni nč pobral od mene. user posted image

Se je pa spremenil. Vsaj en mejčkn. Tko drugi pravjo, jst ga pač prej nism poznala. Pravjo tud da se je mau umiril, vem pa pač ne. Mogoče se je prej ne le enkrat na dan, ampak clo večkrat skregu.user posted image

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.12.2005 12:37:45   
baguSka
Aja sebe sm pa pozabla.

Jst sm odkar sm ga spoznala postala: POPOLN FLEGMATIK.user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.12.2005 12:41:27   
*Neja*
Zagotovo se med sklepanjem kompromisov med dvema partnerjema večkrat zgodi, da (ne)hote prevzameš kakšno lastnost. Jaz sem od mojega prevzela (ali pa to vsaj poskušala) vse tisto, kar se mi je zdelo pozitivno. Najbolj sem vesela tega, da sem začela več govorit (prej sem probleme reševala tako, da sem bila tiho, zdaj sem pa pridna in večkrat pop***user posted image ), tudi z denarjem sem se naučila bolj racionalno delat, odkar sem z mojim. On se je od mene naučil malo več reda (pospravljanja) in izkazovanja pozitivnih čustev (mi večkrat pove, da me ima rad...).

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.12.2005 12:42:40   
muki1
O to pa kar drži. Po skoraj desetih letih imava že iste fore user posted image user posted image . Pa še kaj bi se našlo. Jaz se več toliko ne sekiram, on pa bolj user posted image  user posted image . Nekako sva se našla na sredini poti.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.12.2005 12:49:22   
*zvezdica*
Ja ja pobirava fore en od druzga. Moj dragi je fol tak za hece...me večkrat na kakšno finto vrže.....pa sem se jih kar navzela...tako, da mi je že parkrat nasedeluser posted image . Zadnjič  je celo izjavil...."ti si taka jaz ratala"  user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.12.2005 12:51:11   
tanikaa
seveda se "nalezeš" nekaterih njegovih stvari in on seveda tvojih user posted image . jaz sem se nalezla njegove bančne kartice, on pa mojega sesalca. ampak sploh niso bila potrebna leta, dovolj je bilo par mesecev.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.12.2005 12:53:02   
Anonimen
Midva sva kilograme.

Kar je on shujšal sem se jaz zredila user posted image .

Resno.

Mislim, da vesolje teži k ravnovesju. Isto je bilo tudi s karakterem, jaz sem postala bl nagnjena h kompromisom in potrpežljivosti, in pa trmast, naduvan in neučakan.
Sej ponavadi se partnerji res dobijo nekje na sredini, kjer je obema fajn.

LP

(odgovor članu *zvezdica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
1.12.2005 12:54:25   
Pupica
IZVIRNO SPOROČILO: *zvezdica*

Ja ja pobirava fore en od druzga. Moj dragi je fol tak za hece...me večkrat na kakšno finto vrže.....pa sem se jih kar navzela...tako, da mi je že parkrat nasedeluser posted image . Zadnjič  je celo izjavil...."ti si taka jaz ratalauser posted image

No sej ne da bi rekla na glas, da se je spremenil vame, ker mi je to tko psihološko negativno. ampak potihem pomislim, ej to je bla moja fora!!!!!user posted image Potem mi ej pa ql da jo je povzel po meni. Jaz sem namreč mela navado rečt "Na izi si ga vzem" In to je bila prva stvar, ki jo je povzel. Najprej mi je šlo hudo na živce, ko sem ga slišala, čeprav sem vedla, da je bil ta stavek pri meni non stop na repertuarjuuser posted image Potem sem se unesla, in od takrat mi je kul, vse kar "pobere od mene".

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.12.2005 12:56:24   
baguSka
Haha ja zlata sredina: on je kolerik (zdej mau manjši) jst pa flegmatik.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.12.2005 13:09:47   
janjja
Ja jaz sem bila prej "zdivjana" pa sem se zdaj umirla, ker je on pač bolj miren karakter, on pa je zdaj ratal bolj user posted image . Aja dobra fora tisto z bančno kartico. Tudi jaz sem se je nalezla.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.12.2005 13:14:56   
Reja
user posted image V desetih letih sva pobrala veliko eden od drugega.

On je bil včasih neodločen in nedružaben in včasih zdolgočasen. Jaz pa sem nehala biti pretirano družabna in hiperaktivna.

Aja, pa on je postal trmast, jaz sem se pa umirila.

Vedno sva nekako uravnotežena in to je super.

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.12.2005 13:33:40   
KODA
Name zelo hitro prenese svojo pikrost.Kadar je tečen ,zna biti zelo piker.To sem pa jaz pobrala od njega.On pa od mene,malo več samozavesti.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.12.2005 13:37:11   
ur+sa
se mi zdi, da je moj bolj umirjen ratal (po men). drgac sem pa jest po njem se naucila, kako je fino vcasih bit trmast, kot osel!user posted image user posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.12.2005 14:39:29   
Anonimen
Na žalost on mojih ni, jaz pa njegovih bog ne daj.

(odgovor članu ur+sa)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
1.12.2005 14:52:02   
petraz
Jaz sem se spremenila, on pa ne preveč...user posted image

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
1.12.2005 15:12:44   
Anonimen
Zdaj preklinja, prej pravi, da ni user posted image

(odgovor članu petraz)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
1.12.2005 16:45:41   
Primoza
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Zdaj preklinja, prej pravi, da ni user posted image

Ta je pa ena boljših danes.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
1.12.2005 16:48:10   
Primoza
Zanimivo vprašanje, zanesljivo se podobnost povečuje, vendar pa morajo biti tudi na začetku za to neke osnove, v nasprotnem primeru je lahko učinek celo nasproten.

Uporaba podobnih izrazov ni neka podobnost, prej bi rekel da gre za delček "papige" v vsakem od nas.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
1.12.2005 16:51:28   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Na žalost on mojih ni, jaz pa njegovih bog ne daj.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
1.12.2005 16:56:18   
Gina
Baguška, menda ja nisi flegmatik.user posted image user posted image  KOleriki norijo, ampak se hitro pomirijo in v bistvu naredijo po tvoje.
Flegmatiki se sicer za tričetrt reči ne razburjajo preveč, ker itak naredijo vse po svoje. Flegmatiki so edini, ki gredo čez trupla za svoje ideale in ki ne popustijo niti za milimeter, kadar gre za njih. So neprilagodljivi, čeprav izgledajo flegma, ker jih pol reči res ne gane. Zato flegmatike zamenjujemo včasih s koleriki, ker ko flegmatik popizdi, se ruši svet, ni več rešitve, flegmatikov ne brigajo drugi ljudje. Ljudsko pojmovanje flegmatikov je drugačno, ljudje si pod tem karakterjem predstavljajo veseljake. Taki so pa v resnici sangviniki. Ti so pa tudi kar precej potrpežljivi in prijazni, pa menjajo radi svoja veselja, zanimanja v trenutku. Tako veliko reči jih zanima.... Ne bom več o karakterjih, smo na drugi temi.user posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 22
1.12.2005 17:24:55   
baguSka
Kako pa nej se potem imenujem? Mogoče ignorantka??user posted image

Skratka hotla sem povedat oz. napisat, da me glede njega skoraj nič več ne gane.. Skozi eno uho notri, skozi drugo ven, sej bi drugače bila že v Begnah hehe. Kaj hočem rečt: mogoče sm res malo flegmatična do njega, na splošno pa niti ne, ker se me kar hitro kakšna stvar prime. Tako pozitivna, kot negativna. Itak ni glih tko, da ga zdej popolnoma ignoriram, sem pa zdej postala veliko bolj flegma, kot sem nisem bla prej v celmu lajfu. Lažje pridem skoz, kot da se za vsako stvar sekiram.. Če je to kar si napisala Gina res, potem mogoče res nisem flegmatik. Razen tega da se res sploh ne razburjam in da me tričetrt stvari sploh ne gane (določenih), sicer ne nardim vsega po svoje, sem zeeeloooo prigalodljiva oseba in ko popizdim se res ne ruši svet in obstaja rešitev. Znam popustit. Hm kaj torej sem??

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 23
1.12.2005 17:45:37   
Gina
Melanholik zihr nisi. Lahko bi bila vseeno kolerik, ker za kolerike ni nujno, da vedno popizdijo. Jaz sem take sorte. Precej potrpežljiva, mirno odreagiram in povem ali naredim, amapk potem me pa v neki fazi razp..., pa se derem, povem svoje in potem sem ok. koleriki so drugače zelo zanesljivi ljudje in vedno vedo, kaj hočejo in ponavadi kar speljejo, kar so si zamislili, pa zelo pošteni so,ne lažejo,  so edino malo včasih moteči, ker vedno na glas povedo, kaj mislijo, pa zelo direktni so....včasih čisto preveč

Lahko si sangvinik, ker ti so zelo prijazni na splošno, pa precej prilagodljivi, pa malo v zraku, ker jih vse sorte zanima, pa iz ene reči na drugo skačejo, pa povsod jih je dosti, so strašno družabni, priljubljeni v družbi, sprejemajo vse, ne le ljudi, tudi nove ideje....Le včasih so malce nezanesljivi - to ni vedno nujno, pa ne naredijo vsega do konca, pa včasih se ne morejo kaj odločit...

Za flegmatike sem pa že napisala. Na splošno se res ne sekirajo, izgledajo strašno mirni, ampak ko si nekaj zamislijo, jih briga cel svet, bodo tisto speljali, so nasilni v tem smislu. Mnogokrat jih zamenjamo za kolerike. Samo flegmatik ne razlaga, se pol manjkrat razburja, pa nikoli ne popusti, ko gre zanj. Je pa fajn, ker taki ljudje zelo daleč prilezejo v službah, so zelo ambiciozni in zelo znajo reči ne. No, so pa tudi zelo prijetni pri rečeh, ki se jih ne dotaknejo, ker oni se znajo čisto distancirat od problema. V resnici se z njim ne ukvarjajo, če jim problem ni moteč, če se jih stvar ne tiče. V bistvu znajo zase super poskrbet. No pa za svoje bližnje tudi.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
1.12.2005 18:01:49   
baguSka
Definitivno sem sangvinik, moj pa kolerik.user posted image

Hvala Gina za tko izčrpen odgovor.user posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?