Mišana
|
No pa naj ti še jaz pomagam, glede na to, da sem kar zelo redna gostja V Premnturi, natančneje kamp Tašalera, in pa s tem tudi Kamenjaka. Torej najbolj primerne plaže za otročke so : Pinižule, Debeljak (sicer so bolj kot ne skale in potrebuješ marelo za senco, je pa mivka v vodi ), Ribarska ( tukaj imaš pa borovce in še fajn kamenčke za otročke in če so že malo večji lahko skačejo iz pomola). Drugače, so označene s puščicami, tako, da ni problema najti. Aja, pa letos so podražili vstopnino, pride na avto 35 kun. Je pa res, da je odvisno, če v Pinižulah piha, potem je bolje iz v Debeljaka, ali obratno, tako nekako smo se mi do zaj ravnali Da bi bla pa prou kakšna plaža v Prematuri, jst mislim, da r tam vsi na Kamnjak hodijo. Mi imamo prikolico pred vodo skoraj, pa se kopamo vedno na Kamnjaku, je veliko lepša in privlačnejša voda Aja, pa obvezno si pojdite na Kamenjaku pogledat Safari bar, kjer je fajn kakšno pijačko spit, pa otroci uživajo v vseh vragolijah, ki jih imajo tam, tobogani, gugalnice,.... No pa lep dopust vam želi, če te pa karkoli še zanima, pa kar vprašaj Lp, Mišana
|