Mišana -> RE: Premantura-Rt Kamenjak (13.7.2012 13:11:49)
|
No pa naj ti še jaz pomagam, glede na to, da sem kar zelo redna gostja V Premnturi, natančneje kamp Tašalera, in pa s tem tudi Kamenjaka. Torej najbolj primerne plaže za otročke so : Pinižule, Debeljak (sicer so bolj kot ne skale in potrebuješ marelo za senco, je pa mivka v vodi ), Ribarska ( tukaj imaš pa borovce in še fajn kamenčke za otročke in če so že malo večji lahko skačejo iz pomola). Drugače, so označene s puščicami, tako, da ni problema najti. Aja, pa letos so podražili vstopnino, pride na avto 35 kun. Je pa res, da je odvisno, če v Pinižulah piha, potem je bolje iz v Debeljaka, ali obratno, tako nekako smo se mi do zaj ravnali [sm=smiley1.gif] Da bi bla pa prou kakšna plaža v Prematuri, jst mislim, da r tam vsi na Kamnjak hodijo. Mi imamo prikolico pred vodo skoraj, pa se kopamo vedno na Kamnjaku, je veliko lepša in privlačnejša voda [sm=smiley1.gif] Aja, pa obvezno si pojdite na Kamenjaku pogledat Safari bar, kjer je fajn kakšno pijačko spit, pa otroci uživajo v vseh vragolijah, ki jih imajo tam, tobogani, gugalnice,.... No pa lep dopust vam želi, če te pa karkoli še zanima, pa kar vprašaj [sm=smiley1.gif] Lp, Mišana
|
|
|
|