Premantura-Rt Kamenjak (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu

Sporočilo

sunny24 -> Premantura-Rt Kamenjak (11.7.2012 23:47:58)

Torej, na dopust gremo v Premanturo, ampak smo slišali, da tam ni neki fajn plaž oz so te kamnite plošče. Večina nam je priporočala potem kopanje na Kamenjaku...Zdej me pa zanima, če je tam kaka fajn plaža otrokom primerna, kamenčki, senca...PA tudi v Premanturi če je kaj takega...

Hvala za pomoč! :)

eva1 -> RE: Premantura-Rt Kamenjak (12.7.2012 0:02:55)

Premanture ne poznam, na kamenjaku pa so fajne plaže v tistem največjem zalivu, ne vem točno kako se reče! Ko se pelješ ga vidiš na levi strani(pač največji zaliv), senčka, pa potem super dostop za otroke, ker so kamenčki

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.7.2012 7:52:23)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

JozicaH -> RE: Premantura-Rt Kamenjak (12.7.2012 10:09:34)

Smo bili lani v Premanturi, ampak še brez otročička (smo ga pa tam naredili [sm=smiley36.gif] ). Plaže so res bolj kamnite, vendar je na desni strani polotočiča, kjer so parkirani avtodomi (če gledaš proti morju) plaža kamnita, malo bolj položna, da se lahko gre počasi v vodo, nekaj je tudi peska, skoraj mivke, ampak zelo malo. Tam so običajno starši z otroci, ampak še vedno ni gužve. Res pa je, da sence pač ni. Mi smo jo prinesli s sabo :)

sunny24 -> RE: Premantura-Rt Kamenjak (13.7.2012 8:02:26)

O punce hvala, bomo poiskali kaj pametnega za se kopat, pol pa bom poročala kaj smo najdli in kako je blo. [sm=smiley1.gif]

Mišana -> RE: Premantura-Rt Kamenjak (13.7.2012 13:11:49)

No pa naj ti še jaz pomagam, glede na to, da sem kar zelo redna gostja V Premnturi, natančneje kamp Tašalera, in pa s tem tudi Kamenjaka.
Torej najbolj primerne plaže za otročke so : Pinižule, Debeljak (sicer so bolj kot ne skale in potrebuješ marelo za senco, je pa mivka v vodi ), Ribarska ( tukaj imaš pa borovce in še fajn kamenčke za otročke in če so že malo večji lahko skačejo iz pomola). Drugače, so označene s puščicami, tako, da ni problema najti. Aja, pa letos so podražili vstopnino, pride na avto 35 kun.
Je pa res, da je odvisno, če v Pinižulah piha, potem je bolje iz v Debeljaka, ali obratno, tako nekako smo se mi do zaj ravnali [sm=smiley1.gif]
Da bi bla pa prou kakšna plaža v Prematuri, jst mislim, da r tam vsi na Kamnjak hodijo. Mi imamo prikolico pred vodo skoraj, pa se kopamo vedno na Kamnjaku, je veliko lepša in privlačnejša voda [sm=smiley1.gif]

Aja, pa obvezno si pojdite na Kamenjaku pogledat Safari bar, kjer je fajn kakšno pijačko spit, pa otroci uživajo v vseh vragolijah, ki jih imajo tam, tobogani, gugalnice,....

No pa lep dopust vam želi, če te pa karkoli še zanima, pa kar vprašaj [sm=smiley1.gif]

Lp, Mišana

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (13.7.2012 18:48:18)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

zoja10 -> RE: Premantura-Rt Kamenjak (14.7.2012 14:46:20)

Mi hodimo tudi tja že več let z vmesnimi prekinitvami, letos grem prvič s 3 letno hčerko mislim da bomo šli na kamenjak bolj popoldan ker gospodična hodi še spat in takrat je fajn si v miru kaj prebrat v senčki pod borovci ...aja pa kamenjaka še ne obladam popolnoma,lani sem kot butalo iskala tisto mivkasto plažo pa je nism našla [sm=zmeden.gif] smo pa v kampu stupice in je nekje tudi kamenčkasta plaža...za popoldansko kopanje je že dobra... no jutri štartamo če se kje srečamo :)

sunny24 -> RE: Premantura-Rt Kamenjak (21.8.2012 22:56:11)

Naš dopust se bliža, tako da me zanimajo kake sveže info (zoja10 kako je blo). Pa ko nora iščem to plažo Ribarska, pa je nikjer ne najdem (slik mislim, pa tudi na zemljevidu je ne najdem http://www.kamenjak.hr/uvale.html ....) al sm jst čorava al se kako drugače kliče?

Stran: [1]