|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Premaknjena vretenca
16.4.2009 22:35:47   
Anonimen
Spet smo slikali mojo 4,5 letnico,ker jo boli vrat ,ko da glavo nazaj.In pokazalo je,da ima premaknjena vretencauser posted image Videti je,kot da je že prirojena napaka.
Poslani sva na Ct in še nekam (pomoje slikanje v kanalu)
Taka groza me jeuser posted image
A je katera že imela z otrokom tak primer?Se to da pozdraviti,recimo s fizoterapijo?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Premaknjena vretenca
18.4.2009 21:23:13   
Gina
Ne vem, kako je to pri otroku, vem pa kako je to pri odraslemu. Čist normalno živiš, ob tem da seveda sprejmeš dejstvo, da te tam pogosto boli in da si pri določenih opravilih omejen, ker imaš sicer posledično bolečine. To bi bilo to. NI katastrofa, se navadiš. Pa poznam še koga poleg mene, ki to reč ima. Večinoma sicer imamo to zaradi prometnih nesreč. Pozdravit pa ne vem, če se da. Jaz sem sicer imela fizioterapijo kar dolgo časa, ampak zaradi strašnih bolečin v vratu in hrbtu, ne le zaradi premaknjenega vretenca, ampak tudi zaradi drobnih natrganin. Premakne nazaj se ne, le manj te boli.

< Sporočilo je popravil Gina -- 18.4.2009 21:26:24 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.4.2009 22:34:06   
Anonimen
Gina veš česa je mene najbolj strah?Da se ji ne bi to npr. pri kakem padcu poslabšalo,da bi bilo še kaj hujšega....
Tamalo najbolj zaboli,ko da glavo nazaj,recimo ko ji zobke umivam.Pri igri ali nasplošno pa nikoli ne pojamra.
Jest upam ,da se bo to dalo nekako rešiti oziroma da ne bi bilo slabše.

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.4.2009 19:48:27   
Gina
Če ni nekaj svežega, se po moje ne bo poslabšalo. Ti bodo pa sigurno povedali vse pri zdravniku. Kar vprašaj. Čim več, da ne boš v skrbeh.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.4.2009 21:58:44   
ALWAYS LARA
kaj pa kiropraktik? se ne da tega poglihat?

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.4.2009 11:55:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ALWAYS LARA

kaj pa kiropraktik? se ne da tega poglihat?

Bomo vidli kaj bodo rekli v Ljubljani.

(odgovor članu ALWAYS LARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
24.4.2009 11:56:02   
ALWAYS LARA
kaj so rekli?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.5.2009 19:33:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ALWAYS LARA

kaj so rekli?

Imava šele v začetku julija....

(odgovor članu ALWAYS LARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?