Premaknjena vretenca (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

Anonimen -> Premaknjena vretenca (16.4.2009 22:35:47)

Spet smo slikali mojo 4,5 letnico,ker jo boli vrat ,ko da glavo nazaj.In pokazalo je,da ima premaknjena vretenca[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]Videti je,kot da je že prirojena napaka.
Poslani sva na Ct in še nekam (pomoje slikanje v kanalu)
Taka groza me je[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
A je katera že imela z otrokom tak primer?Se to da pozdraviti,recimo s fizoterapijo?

Gina -> RE: Premaknjena vretenca (18.4.2009 21:23:13)

Ne vem, kako je to pri otroku, vem pa kako je to pri odraslemu. Čist normalno živiš, ob tem da seveda sprejmeš dejstvo, da te tam pogosto boli in da si pri določenih opravilih omejen, ker imaš sicer posledično bolečine. To bi bilo to. NI katastrofa, se navadiš. Pa poznam še koga poleg mene, ki to reč ima. Večinoma sicer imamo to zaradi prometnih nesreč. Pozdravit pa ne vem, če se da. Jaz sem sicer imela fizioterapijo kar dolgo časa, ampak zaradi strašnih bolečin v vratu in hrbtu, ne le zaradi premaknjenega vretenca, ampak tudi zaradi drobnih natrganin. Premakne nazaj se ne, le manj te boli.

Anonimen -> RE: Premaknjena vretenca (18.4.2009 22:34:06)

Gina veš česa je mene najbolj strah?Da se ji ne bi to npr. pri kakem padcu poslabšalo,da bi bilo še kaj hujšega....
Tamalo najbolj zaboli,ko da glavo nazaj,recimo ko ji zobke umivam.Pri igri ali nasplošno pa nikoli ne pojamra.
Jest upam ,da se bo to dalo nekako rešiti oziroma da ne bi bilo slabše.

Gina -> RE: Premaknjena vretenca (19.4.2009 19:48:27)

Če ni nekaj svežega, se po moje ne bo poslabšalo. Ti bodo pa sigurno povedali vse pri zdravniku. Kar vprašaj. Čim več, da ne boš v skrbeh.

ALWAYS LARA -> RE: Premaknjena vretenca (19.4.2009 21:58:44)

kaj pa kiropraktik? se ne da tega poglihat?

Anonimen -> RE: Premaknjena vretenca (21.4.2009 11:55:41)

IZVIRNO SPOROČILO: ALWAYS LARA

kaj pa kiropraktik? se ne da tega poglihat?

Bomo vidli kaj bodo rekli v Ljubljani.

ALWAYS LARA -> RE: Premaknjena vretenca (24.4.2009 11:56:02)

kaj so rekli?

Anonimen -> RE: Premaknjena vretenca (2.5.2009 19:33:53)

IZVIRNO SPOROČILO: ALWAYS LARA

kaj so rekli?

Imava šele v začetku julija....

Stran: [1]