Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prekuhavanje alpskega mleka 23.8.2007 12:17:52
|
|
|
|
aluš
|
Naš je začel alpsko mleko piti pri 13 mesecih. Pa ga nisem nikoli prekuhavala ??? zakaj naj bi ga. Sem ga vedno kar v steklenički pogrela v mikrovalovki do željene temperature.
|
|
|
|
RE: Prekuhavanje alpskega mleka 23.8.2007 12:19:17
|
|
|
|
SašaR
|
Kakor jaz vem se alpskega mleka ne prekuhava. Prekuhaš navadno mleko in sicer do 3.leta naj bi ga dajali. Potem greš lahko na alpsko. Mi smo od 1. leta na alpskem 3,5%.
|
|
RE: Prekuhavanje alpskega mleka 23.8.2007 12:20:37
|
|
|
|
taška30
|
Nikoli ga nisem prekuhavala - alpskega. Alpsko je itak sterilizirano tako da...
|
|
|
|
RE: Prekuhavanje alpskega mleka 23.8.2007 12:20:44
|
|
|
|
anitaz
|
Jaz alpskega nikoli v življenju nisem prekuhavala Sem pa vedno prekuhavala domačega, od kmetov.
|
|
|
|
RE: Prekuhavanje alpskega mleka 23.8.2007 12:41:08
|
|
|
|
Felicity
|
IZVIRNO SPOROČILO: taška30 Nikoli ga nisem prekuhavala - alpskega. Alpsko je itak sterilizirano tako da... Enako! Ni ti ga treba prekuhavati.
|
|
|
|
RE: Prekuhavanje alpskega mleka 23.8.2007 12:57:51
|
|
|
|
crci06
|
alpsko je "ready to serve"
|
|
|
|
RE: Prekuhavanje alpskega mleka 23.8.2007 13:12:45
|
|
|
|
skuštrana
|
Čemu prekuhavati že prekuhano - sterilizirano mleko? Nisem tega nikoli počela, nima smisla.
|
|
RE: Prekuhavanje alpskega mleka 23.8.2007 13:31:30
|
|
|
|
*alja*
|
alpsko mleko je že toplotno obdelano (sterilizirano ali pasterizirano), tako da z prekuhavanjem uničiš še tistih nekaj vitaminov ki jih mleko vsebuje. Tako da sam pogrej in to je to.
|
|
RE: Prekuhavanje alpskega mleka 23.8.2007 13:52:48
|
|
|
|
medvedek
|
Super torej ga ne bomo več prekuhavali. Meni je namreč sestra pri pediatrinji rekla, da ji ga naj prekuhavam - čeprav alpsko. Sva ga pa začeli piti že pri 9. mesecih. Sedaj pa se mi ga res zdi vedno bolj nesmiselno prekuhavati. Hvala in LP Damjana
|
|
|
|
RE: Prekuhavanje alpskega mleka 23.8.2007 18:05:59
|
|
|
|
CUKRČEK
|
MOja hči ga je tudi začela pit nekje v 9.mesecu pa ga nisem nikoli prekuhavala.
|
|
RE: Prekuhavanje alpskega mleka 23.8.2007 20:31:51
|
|
|
|
mojsoncek
|
Nobenega mleka, ki se ga kupi v trgovini, ni vec potrebno prekuhavati, ker so ze vsi obdelani. Prekuhati je treba le se sveze mleko, ki ga dobis direktno pri kmetu.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......