Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Preklinjanje in ostalo grdo govorenje staršev... 13.1.2009 9:01:35
|
|
|
|
muška
|
Danes sem bila prav v šoku, ko sem pripeljala moja dva otroka v vrtec. V garderobi je ena mama (je ne poznam, je iz druge skupine) preoblačila svojega otroka in zraven na veliko preklinjaja in nasploh govorila čez vzgojiteljico. Niti malo se ni potrudila, da bi bila bolj tiho, skratka jaz sem ji malo namignila naj govori tiše, tudi en očitajoč pogled sem ji namenila, ampak to je ni ustavilo. Imela sem jo namen ogovorit, ampak ko sem moja dva oddala v igralnico in prišla nazaj, je ni bilo več. Meni se zdi tako obnašanje sploh vpričo otrok, ki jih ni bilo malo okoli nedopustno. Zdaj pa razmišljam, če bi o tem obvestila predstojne, da malo podučijo starše na govorilni uri v smislu, naj se vsaj znotraj vrtca vzdržijo svojih komentarjev in kletvic , čeprav bi jim moralo biti to že po naravi logično ?
|
|
|
|
RE: Preklinjanje in ostalo grdo govorenje sta... 13.1.2009 9:05:29
|
|
|
|
Mišni
|
Jaz bi rekla ne se vtikat. Kaj pa veš, kaj je billo, človek v afektu pač reče marsikaj.
|
|
RE: Preklinjanje in ostalo grdo govorenje sta... 13.1.2009 9:13:42
|
|
|
|
oka
|
Ma očitno je ta mama vstala z levo nogo. Tudi meni se ne zdi prav, da tako govori vpričo otrok, sploh ker otroci vpijajo kot gobe. Na naslednjem roditeljskem sestanku lahko namigneš oz. načneš temo o takem obnašanju pred otroci. Se pa drugače strinjam z Mišni. Ne veš kaj je bilo in kako se ena mama obnaša pravzaprav niti ni tvoja stvar. Lahko se zgražaš nad njenim obnašanjem, kulture in vzgoje pa je ne moreš učiti, pa čeprav bi bila ta mama potrebna ene dobre lekcije o obnašanju pred otroci. Kaj pa lahko predstojni naredijo? Oni morajo opozarjati na nepravilnosti njim podrejenih. Tudi oni ne morejo učiti staršev lepega obnašanja, to ni v njihovi pristojnosti. V vrtcu se "vzgaja" otroke, ne pa njihove zlovoljne starše.
< Sporočilo je popravil oka -- 13.1.2009 9:19:27 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2009 9:38:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Preklinjanje in ostalo grdo govorenje sta... 13.1.2009 9:54:11
|
|
|
|
muška
|
Neeee, saj nihče ne bi s prstom kazal nanjo ali na bilo katero drugo mamo ali očeta. Ampak mogoče kak stavek v opozorilo na roditeljskem sestanku, da naj se zvrdžijo vsaj v vrtcu, zavoljo drugih otrok, če se že zavoljo svojih ne morejo. Ne vem, ampak meni se vseeno zdi čudno, da ti ko preoblačiš otroka zraven govoriš o fu****** stari nesposobni kravi debeli, ki nima pojma , potem pa otroka k tej stari kravi pelješ v igralnico? Ne vem, mogoče sem pa jaz danes preveč v afektu?
|
|
|
|
RE: Preklinjanje in ostalo grdo govorenje sta... 13.1.2009 9:56:35
|
|
|
|
Mišni
|
Muška, a tebi ni pa še nikoli film počil? Meni je pa že, pa sem sicer čisto kulturna.
|
|
RE: Preklinjanje in ostalo grdo govorenje sta... 13.1.2009 9:58:48
|
|
|
|
muška
|
ja seveda mi je, ampak tako vpričo polne garderobe staršev in otrok nisem klobasala neumnosti. Se raje spučem kje na samem, ali pa razčistim s tisto osebo, ki me je do tega pripeljala.
|
|
|
|
RE: Preklinjanje in ostalo grdo govorenje sta... 13.1.2009 10:05:55
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška ja seveda mi je, ampak tako vpričo polne garderobe staršev in otrok nisem klobasala neumnosti. Se raje spučem kje na samem, ali pa razčistim s tisto osebo, ki me je do tega pripeljala. Meni pa je enkrat. Sicer je bila samo ena mamica v garderobi, ki jo poznam, ampak če bi jih bilo več, bi jih bilo pa pač več. Prav briga te takrat, ko ti zavre. Jaz sicer nisem rekla baba debela ali kaj je že una "vaša" rekla, ampak nekaj o primitivnosti in to z besom. Ker mi res pač ni bilo janso, kako je en človek, ki ima narejeno vzgojiteljsko šolo, lahko tako zaplankan, kar se tiče vzgoje otrok. Pa tudi nasplošno. Pa potem, ko se ti večkrat dogajajo stvari, za katere meniš, da niso v redu, in prav ponižno nanje opozarjaš, in ko te potem nekdo prav primitivno nahruli z enimi abotnimi "dejstvi", ti pač ven udari in ti je čisto vseeno, kaj si o tebi misli cel svet. Z unim mamicam vred, ki bi po tvojem mnenju tudi morale v korist svojega otroka kaj rečt kdaj, pa so tiho. No, tako je bilo pri meni, taklo da jaz čisto razumem, če kdaj komu film poči. Si niti slučajno ne bi drznila še na kakšne višje instance ga špecat, da kaj je rekel.
|
|
RE: Preklinjanje in ostalo grdo govorenje sta... 13.1.2009 18:21:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah ne, brezveze. Otroci morajo slisati tudi grde besede, da jih locijo od "lepih". Tako je ata razlozil nasi bejbi in je zadevo kupila kot vroce zemljice . Se rekel ji je, le poslusaj, kako govori in potem povej svoji Juliji (njena puncka), da je to grdo.
|
|
|
|
RE: Preklinjanje in ostalo grdo govorenje sta... 13.1.2009 18:43:57
|
|
|
|
Gina
|
Ti si pa hecna , rekla bi tistemu, ki tej ženski očitno lajf greni in na katerega je ta ženska tolk jezna, da se obvladat ne more, naj jo poduči, kako ne sme o njem pred otrokom grdo govorit. Drugače se pa strinjam z mišni. Ma kaj češ, taki časi so. Čudni. Vsi smo živčni in nevrotični ratali. Vsak pa na svoje vleče. Zadrževat se za vsako ceno pa tudi ne vem koliko je smiselno.
|
|
|
| Stran: [1] |
FORD C-MAXsararali menite da gredo lahko 3 avtosedeži v fordov c-max l.2004?da (
70%)
ne (
30%)
Število vseh glasov: 220Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!