Mišni -> RE: Preklinjanje in ostalo grdo govorenje staršev v vrtcu (13.1.2009 10:05:55)
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška ja seveda mi je, ampak tako vpričo polne garderobe staršev in otrok nisem klobasala neumnosti. Se raje spučem kje na samem, ali pa razčistim s tisto osebo, ki me je do tega pripeljala. Meni pa je enkrat. Sicer je bila samo ena mamica v garderobi, ki jo poznam, ampak če bi jih bilo več, bi jih bilo pa pač več. Prav briga te takrat, ko ti zavre. Jaz sicer nisem rekla baba debela ali kaj je že una "vaša" rekla, ampak nekaj o primitivnosti in to z besom. Ker mi res pač ni bilo janso, kako je en človek, ki ima narejeno vzgojiteljsko šolo, lahko tako zaplankan, kar se tiče vzgoje otrok. Pa tudi nasplošno. Pa potem, ko se ti večkrat dogajajo stvari, za katere meniš, da niso v redu, in prav ponižno nanje opozarjaš, in ko te potem nekdo prav primitivno nahruli z enimi abotnimi "dejstvi", ti pač ven udari in ti je čisto vseeno, kaj si o tebi misli cel svet. Z unim mamicam vred, ki bi po tvojem mnenju tudi morale v korist svojega otroka kaj rečt kdaj, pa so tiho. No, tako je bilo pri meni, taklo da jaz čisto razumem, če kdaj komu film poči. Si niti slučajno ne bi drznila še na kakšne višje instance ga špecat, da kaj je rekel.
|
|
|
|