|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Preklic v uradnem listu
29.8.2007 12:02:37   
kimmii
Pozdravljene.
zanima me, ali ima katera kakšne izkušnje s preklicem dokumentov v uradnem listu.
jaz bi namreč potrebovala preklic spričevala za srednjo šolo, ker sem ga izgubila in potrebujem novega.
Sedaj pa je to potrebno najprej preklicati v uradnem listu, dobiti moraš potrdilo o preklicu in potem zaprositi za novo spričevalo.
kako poteka ta preklic, koliko časa traja do izdaje potrdila, kako dobiš potrdilo?

najlepša hvala za pomoč.

< Sporočilo je popravil Sibil RR -- 29.8.2007 15:05:49 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PREKLIC V URADNEM LISTU
29.8.2007 13:19:21   
BLAŽIKA
A če pa se oglasiš na šoli osebno pa ti ne izdajo drugega ali pa vsaj kopijo?

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.8.2007 13:28:46   
kimmii
Ne, sem klicala na šolo, pa so rekli, da moram najprej preklicati v uradnem listu in ko dobim potrdilo o preklicu mi izdajo novega.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.8.2007 15:19:48   
Saša27
A ti to čist resnouser posted image  Ravno v teh dneh ugotavljam, da sem izgubila spričevalo 3. in 4. letnika SŠ, rabim ju pa za vpis na faks, pa takšna procedura, o groza

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.8.2007 15:21:41   
kimmii
Ma ja, čist resno, sem danes klicala na šolo in so mi rekli da je potrebna vsa ta procedura, pa sedaj bi rabla kaj več o tem vedet, kdaj se to dobi,....
A res nobena nič ne ve??user posted image

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.8.2007 15:36:46   
FORZA
Js sem tut enkrat izgubila spričevalo in šola mi je dala dvojnik, kolikor se spomnim je šola dala vlogo za preklic v uradnem listu.
Še enkrat jih vprašaj kako je s tem.

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
29.8.2007 17:06:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu FORZA)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
29.8.2007 17:08:14   
LoCa
zdej če je res tko da moraš preklicat....greš samo tja (v ljubljani je to tm pr drami) in pač poveš da hočeš preklicat, oni ti en piltek izdajo, če se prou spomnim, in to je vse. samo moreš neki plačat. js sem leta nazaj izgubila študentsko izkaznico in pol za duplikat sm jo mogla najprej preklicat. ful brezveze cel postopek.

(odgovor članu FORZA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?