Preklic v uradnem listu (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

kimmii -> Preklic v uradnem listu (29.8.2007 12:02:37)

Pozdravljene.
zanima me, ali ima katera kakšne izkušnje s preklicem dokumentov v uradnem listu.
jaz bi namreč potrebovala preklic spričevala za srednjo šolo, ker sem ga izgubila in potrebujem novega.
Sedaj pa je to potrebno najprej preklicati v uradnem listu, dobiti moraš potrdilo o preklicu in potem zaprositi za novo spričevalo.
kako poteka ta preklic, koliko časa traja do izdaje potrdila, kako dobiš potrdilo?

najlepša hvala za pomoč.

BLAŽIKA -> RE: PREKLIC V URADNEM LISTU (29.8.2007 13:19:21)

A če pa se oglasiš na šoli osebno pa ti ne izdajo drugega ali pa vsaj kopijo?

kimmii -> RE: PREKLIC V URADNEM LISTU (29.8.2007 13:28:46)

Ne, sem klicala na šolo, pa so rekli, da moram najprej preklicati v uradnem listu in ko dobim potrdilo o preklicu mi izdajo novega.

Saša27 -> RE: PREKLIC V URADNEM LISTU (29.8.2007 15:19:48)

A ti to čist resno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ravno v teh dneh ugotavljam, da sem izgubila spričevalo 3. in 4. letnika SŠ, rabim ju pa za vpis na faks, pa takšna procedura, o groza

kimmii -> RE: PREKLIC V URADNEM LISTU (29.8.2007 15:21:41)

Ma ja, čist resno, sem danes klicala na šolo in so mi rekli da je potrebna vsa ta procedura, pa sedaj bi rabla kaj več o tem vedet, kdaj se to dobi,....
A res nobena nič ne ve??[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

FORZA -> RE: PREKLIC V URADNEM LISTU (29.8.2007 15:36:46)

Js sem tut enkrat izgubila spričevalo in šola mi je dala dvojnik, kolikor se spomnim je šola dala vlogo za preklic v uradnem listu.
Še enkrat jih vprašaj kako je s tem.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (29.8.2007 17:06:08)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

LoCa -> RE: PREKLIC V URADNEM LISTU (29.8.2007 17:08:14)

zdej če je res tko da moraš preklicat....greš samo tja (v ljubljani je to tm pr drami) in pač poveš da hočeš preklicat, oni ti en piltek izdajo, če se prou spomnim, in to je vse. samo moreš neki plačat. js sem leta nazaj izgubila študentsko izkaznico in pol za duplikat sm jo mogla najprej preklicat. ful brezveze cel postopek.

Stran: [1]