|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prekleti WC osvezilci....
3.5.2005 7:44:54   
.ču
:grrr::hudicek::(:((tisti k se nataknejo na wc skoljko:((:(:hudicek::grrr:
Sm ga ze hotla zamenat,pa mam se ene dve flaski tega Bref-a za porabit8)in kaj se nardi....vcerej ob enajstih zvecer ga ni blo vec na robu skoljke,ampak ga je not potegnil...
Sej nism vedla al nej se:)-al:((in ko potegnem vodo se nabere skorej do roba skoljke,zdej nej pa grem na "ta velko",da bo vsa kopalnca :pujs:
O,mater sm:grrr:samo upam,da ne bo treba kej ploscice razbijat:(pa nova kopalnca,pa upam,da moj hitr enga poslje,da to zrihta,ce ne se bom kr u hlace,al pa ce plenico od ta malga namontiram:)...

Groza,groza,....

Neposredna povezava do sporočila: 1
3.5.2005 7:55:30   
Lunca1
Ej ti nisem pa prav nič folš.:ups: Upaj da je vse še v školjki in da ni šlo naprej. A doseči se ga ne da?

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.5.2005 8:01:01   
.ču
Ne:(Lunca1...
A se je pr keri se kej podobnega zgodil in kako ste zadevo resile?
Sej vem,to se res ne dogaja vsak dan,sam kadar pa se,je pa bolje,da se ne bi:(...

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.5.2005 8:18:23   
Lunca1
Pri eni moji prijateljici. je prav pametno noter vrgla cel ostanek grozda. Je moral njen :love: celo školko odvit.:ups:

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.5.2005 8:33:15   
Anonimen
Mene je :love: enkrat iz hlač stresel, ker sem pametno vrgla v WC cel ogrizek od jabolka. Potem sta z očetom mogla dobesedno razdret školjko. Oooo sem se smejala :)-

(odgovor članu .ču)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.5.2005 8:33:26   
Anonimen
Moji teti je to isto padlo v školjko. Nič, poklicala je tistega drekmojstra, da ji je s kaveljnom zadevo ven potegnil. Tačas pa ritnice skupaj drži!

(odgovor članu .ču)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
3.5.2005 8:38:02   
SANDY
splišni :)-:)-:)- umiram od smeha

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.5.2005 9:01:39   
anckabancka
A ta zadeva ne bo šla naprej? Meni se je isto zgodilo dons zjutri ko sem šla na veliko potrebo in sem tako vneto čistila školjko, da sem z metlico zadela ambi pur in je odplaval... :( :ups: Zdej pa tud ne vem kaj naj naredim!!!

A res ne gre samo naprej? Tko se tolažim že celo jutro...
Še dobr, da je tuki RR, kjer se kakšni isto zgodi...

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.5.2005 9:21:23   
ledenka
meni se je to zgodilo, sam sem ga lahko ven potegnila. bljak! drugače pa ni druge, ko poklicat vodovodarja... al pa domačega mojstra

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.5.2005 9:23:11   
.ču
Ja Sandy fajn je umirat od smeha na tuj racun:)a ne?
No ce ne druzga sem vsaj katero nasmejala,je pa tud za nekej dobr:)
Splisni,sej ze cel jutr to pocnem:)samo se na ritnice se zanasam,da ne bojo popustile:)-se:kava:ne upam spit k me ponavad naviza:(
Anckabancka ti si mela pa ocitno sreco:)mislm pri izbiri osvezilca,moj ni bil Ambi pur,ampak Domestos in teli zgleda ne grejo naprej:grrr:se zataknejo:hudicek:

Se spala nism ponoc k sm samo na to studirala,kako bomo kopalnico razbijal:zmeden2:
O razpletu porocam:)zaenkrat je zrak se cist:)-

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.5.2005 9:41:27   
baguSka
Držim pesti da bojo tud hlače še neki časa.:)-;)

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.5.2005 10:06:36   
ZARA
Joj no,men ga je pa odplaknil,ker se je un kaveljček zlomu in je šu...in se seveda zataknu :pujs:,da je moj mogu školjko odmontirat in rešt situacijo,na grd način...

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.5.2005 10:10:23   
.ču
ZARA ne me strašit:zmeden:jes že cel dopolne čakam drekmojstra kot pravi Splišni,pa ga ni:(
Kaj če bi vi mal naokol pršli,bom :kava:skuhala,pa tvoj nej orodje sabo prvleče,k ma že glih prakso,bo še pr nas zrihtal:):)-

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.5.2005 10:11:49   
ZARA
Ga ni cel dan!!!
Še dobr...:)-

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.5.2005 10:44:35   
Baldi
Haha, zabavno ni kej:)-

Pikaču, če že čakaš, naj ti pomagam z nasvetom in ti bo mogoče lažje. Torej položaji joge:

http://www.kundaliniyoga-slovenia.net/poze.htm

Predlagam POZO CELIBATA - citiram "V tem položaju se prenavlja energija spolnega in prebavnega sistema."

Vidš, dve muhi na en mah :)-

LP:pujs:

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.5.2005 11:08:49   
Anonimen
Pikaču, vsaka stvar je za nekaj dobra: ritne mišivce boš imela trde kot kamen! Kmalu bo povsod po svetu poznana metoda uspešnega pridobivanja trde riti metanje WC osvežilca v školjko. Nobenih kolagenskih injekcij več v rit, cel Hollywood ti bo hvaležen.

(odgovor članu .ču)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
3.5.2005 11:10:30   
Anonimen
Ti si optimistka Splišni. Jaz pa bolj mislim, da bo dobila hemeroide od stiskanja :)-

(odgovor članu .ču)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
3.5.2005 11:20:45   
Anonimen
Hemeroide dobiš od pritiskanja!

(odgovor članu .ču)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
3.5.2005 11:22:38   
kofetek2010
:)-:)-:)- ve ga pa serjete!

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 19
3.5.2005 11:41:30   
Baldi
Ha ha, Meta in Splišni.

Kolkor jest vem je za preprečitev težave povezanih s hemoroidi potrebna skrb za redno mehko odvajanje blata. Potrebno je uživati veliko tekočine, ter hrano, ki vsebuje veliko vlaknin.

Kaj je zdej boljš stiskat al prtiskat:ups:
Jah, pikaču mora itak stiskat:)-

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 20
3.5.2005 11:43:57   
.ču
Zdej ste pa ve mene nasmejale do solz:)-z Baldijem vred:)
Epilog osvežilčevega brodoloma oz. potopa je takle:)majster pršu in bil fertik v desetih minutah,sm mal asistirala,tko da bi zdej tud jes znala zadevo rešit v slučaju če se ponovi.
Zdej pa razmišljam tud o predlogu Splišni8)ki sploh ni tko slab,bom verjetn začela metanje osvežilcev v wc prakticirat,k ga zdej znam:)že skorej sama odmontirat.

A ne punce in Baldi kolk se da iz tacga sranja naučit,sploh če si ogledam tele strani k mi jih je Baldi priporočal:bravo:prijetno s koristnim:)

Drgač pa ni ga čez dobro sranje:ups:

Lep dan,vsem9nebesa

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 21
3.5.2005 11:48:27   
Baldi
U, a je že fertik:bravo:

Torej veliko užitkov pri rednem mehkem odvajanju blata.

Zdej ti pa priporočam POZO ŽABE:)-

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 22
3.5.2005 11:52:56   
Baldi
Aja, še to, da ne bo pomote citiram "Ob vdihu se spustite v počep in poglejte naprej". Ostalo pa že itak verjetno obvladaš:)-

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 23
3.5.2005 12:23:53   
.ču
:):)-:):)-:):)-

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 24
3.5.2005 19:30:02   
SANDY
Za preventivo, morš kr užent drekmajstra, pa bomo same rit kje drugje stiskale :)-

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Otroški voziček
pikpiki

Koliko ste pripravljene odšteti za otroški voziček?

do 400eur (55%)

med 400 in 700eur (30%)

med 700 in 1000eur (10%)

več kot 1000eur (5%)

Število vseh glasov: 100

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!