Prekleti WC osvezilci.... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

.ču -> Prekleti WC osvezilci.... (3.5.2005 7:44:54)

:grrr::hudicek::(:((tisti k se nataknejo na wc skoljko:((:(:hudicek::grrr:
Sm ga ze hotla zamenat,pa mam se ene dve flaski tega Bref-a za porabit8)in kaj se nardi....vcerej ob enajstih zvecer ga ni blo vec na robu skoljke,ampak ga je not potegnil...
Sej nism vedla al nej se:)-al:((in ko potegnem vodo se nabere skorej do roba skoljke,zdej nej pa grem na "ta velko",da bo vsa kopalnca :pujs:
O,mater sm:grrr:samo upam,da ne bo treba kej ploscice razbijat:(pa nova kopalnca,pa upam,da moj hitr enga poslje,da to zrihta,ce ne se bom kr u hlace,al pa ce plenico od ta malga namontiram:)...

Groza,groza,....

Lunca1 -> Prekleti WC osvezilci.... (3.5.2005 7:55:30)

Ej ti nisem pa prav nič folš.:ups: Upaj da je vse še v školjki in da ni šlo naprej. A doseči se ga ne da?

.ču -> Prekleti WC osvezilci.... (3.5.2005 8:01:01)

Ne:(Lunca1...
A se je pr keri se kej podobnega zgodil in kako ste zadevo resile?
Sej vem,to se res ne dogaja vsak dan,sam kadar pa se,je pa bolje,da se ne bi:(...

Lunca1 -> Prekleti WC osvezilci.... (3.5.2005 8:18:23)

Pri eni moji prijateljici. je prav pametno noter vrgla cel ostanek grozda. Je moral njen :love: celo školko odvit.:ups:

Anonimen -> Prekleti WC osvezilci.... (3.5.2005 8:33:15)

Mene je :love: enkrat iz hlač stresel, ker sem pametno vrgla v WC cel ogrizek od jabolka. Potem sta z očetom mogla dobesedno razdret školjko. Oooo sem se smejala :)-

Anonimen -> Prekleti WC osvezilci.... (3.5.2005 8:33:26)

Moji teti je to isto padlo v školjko. Nič, poklicala je tistega drekmojstra, da ji je s kaveljnom zadevo ven potegnil. Tačas pa ritnice skupaj drži!

SANDY -> Prekleti WC osvezilci.... (3.5.2005 8:38:02)

splišni :)-:)-:)- umiram od smeha

anckabancka -> Prekleti WC osvezilci.... (3.5.2005 9:01:39)

A ta zadeva ne bo šla naprej? Meni se je isto zgodilo dons zjutri ko sem šla na veliko potrebo in sem tako vneto čistila školjko, da sem z metlico zadela ambi pur in je odplaval... :( :ups: Zdej pa tud ne vem kaj naj naredim!!!

A res ne gre samo naprej? Tko se tolažim že celo jutro...
Še dobr, da je tuki RR, kjer se kakšni isto zgodi...

ledenka -> Prekleti WC osvezilci.... (3.5.2005 9:21:23)

meni se je to zgodilo, sam sem ga lahko ven potegnila. bljak! drugače pa ni druge, ko poklicat vodovodarja... al pa domačega mojstra

.ču -> Prekleti WC osvezilci.... (3.5.2005 9:23:11)

Ja Sandy fajn je umirat od smeha na tuj racun:)a ne?
No ce ne druzga sem vsaj katero nasmejala,je pa tud za nekej dobr:)
Splisni,sej ze cel jutr to pocnem:)samo se na ritnice se zanasam,da ne bojo popustile:)-se:kava:ne upam spit k me ponavad naviza:(
Anckabancka ti si mela pa ocitno sreco:)mislm pri izbiri osvezilca,moj ni bil Ambi pur,ampak Domestos in teli zgleda ne grejo naprej:grrr:se zataknejo:hudicek:

Se spala nism ponoc k sm samo na to studirala,kako bomo kopalnico razbijal:zmeden2:
O razpletu porocam:)zaenkrat je zrak se cist:)-

baguSka -> Prekleti WC osvezilci.... (3.5.2005 9:41:27)

Držim pesti da bojo tud hlače še neki časa.:)-;)

ZARA -> Prekleti WC osvezilci.... (3.5.2005 10:06:36)

Joj no,men ga je pa odplaknil,ker se je un kaveljček zlomu in je šu...in se seveda zataknu :pujs:,da je moj mogu školjko odmontirat in rešt situacijo,na grd način...

.ču -> Prekleti WC osvezilci.... (3.5.2005 10:10:23)

ZARA ne me strašit:zmeden:jes že cel dopolne čakam drekmojstra kot pravi Splišni,pa ga ni:(
Kaj če bi vi mal naokol pršli,bom :kava:skuhala,pa tvoj nej orodje sabo prvleče,k ma že glih prakso,bo še pr nas zrihtal:):)-

ZARA -> Prekleti WC osvezilci.... (3.5.2005 10:11:49)

Ga ni cel dan!!!
Še dobr...:)-

Baldi -> Prekleti WC osvezilci.... (3.5.2005 10:44:35)

Haha, zabavno ni kej:)-

Pikaču, če že čakaš, naj ti pomagam z nasvetom in ti bo mogoče lažje. Torej položaji joge:

http://www.kundaliniyoga-slovenia.net/poze.htm

Predlagam POZO CELIBATA - citiram "V tem položaju se prenavlja energija spolnega in prebavnega sistema."

Vidš, dve muhi na en mah :)-

LP:pujs:

Anonimen -> Prekleti WC osvezilci.... (3.5.2005 11:08:49)

Pikaču, vsaka stvar je za nekaj dobra: ritne mišivce boš imela trde kot kamen! Kmalu bo povsod po svetu poznana metoda uspešnega pridobivanja trde riti metanje WC osvežilca v školjko. Nobenih kolagenskih injekcij več v rit, cel Hollywood ti bo hvaležen.

Anonimen -> Prekleti WC osvezilci.... (3.5.2005 11:10:30)

Ti si optimistka Splišni. Jaz pa bolj mislim, da bo dobila hemeroide od stiskanja :)-

Anonimen -> Prekleti WC osvezilci.... (3.5.2005 11:20:45)

Hemeroide dobiš od pritiskanja!

kofetek2010 -> Prekleti WC osvezilci.... (3.5.2005 11:22:38)

:)-:)-:)- ve ga pa serjete!

Baldi -> Prekleti WC osvezilci.... (3.5.2005 11:41:30)

Ha ha, Meta in Splišni.

Kolkor jest vem je za preprečitev težave povezanih s hemoroidi potrebna skrb za redno mehko odvajanje blata. Potrebno je uživati veliko tekočine, ter hrano, ki vsebuje veliko vlaknin.

Kaj je zdej boljš stiskat al prtiskat:ups:
Jah, pikaču mora itak stiskat:)-

.ču -> Prekleti WC osvezilci.... (3.5.2005 11:43:57)

Zdej ste pa ve mene nasmejale do solz:)-z Baldijem vred:)
Epilog osvežilčevega brodoloma oz. potopa je takle:)majster pršu in bil fertik v desetih minutah,sm mal asistirala,tko da bi zdej tud jes znala zadevo rešit v slučaju če se ponovi.
Zdej pa razmišljam tud o predlogu Splišni8)ki sploh ni tko slab,bom verjetn začela metanje osvežilcev v wc prakticirat,k ga zdej znam:)že skorej sama odmontirat.

A ne punce in Baldi kolk se da iz tacga sranja naučit,sploh če si ogledam tele strani k mi jih je Baldi priporočal:bravo:prijetno s koristnim:)

Drgač pa ni ga čez dobro sranje:ups:

Lep dan,vsem9nebesa

Baldi -> Prekleti WC osvezilci.... (3.5.2005 11:48:27)

U, a je že fertik:bravo:

Torej veliko užitkov pri rednem mehkem odvajanju blata.

Zdej ti pa priporočam POZO ŽABE:)-

Baldi -> Prekleti WC osvezilci.... (3.5.2005 11:52:56)

Aja, še to, da ne bo pomote citiram "Ob vdihu se spustite v počep in poglejte naprej". Ostalo pa že itak verjetno obvladaš:)-

.ču -> Prekleti WC osvezilci.... (3.5.2005 12:23:53)

:):)-:):)-:):)-

SANDY -> Prekleti WC osvezilci.... (3.5.2005 19:30:02)

Za preventivo, morš kr užent drekmajstra, pa bomo same rit kje drugje stiskale :)-

Stran: [1]