Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prekinitev porodniške zaradi dopusta 8.11.2004 17:18:17
|
|
|
|
Aba
|
Hojla! Slučajno mi je na ušesa prišlo, da se baje da prekiniti porodniško, da porabiš dopust, da ti ne propade, nato pa greš nazaj na porodniško. Namreč, jaz zaključim s porodniško 14.7.2005, letošnji dopust pa bi lahko izkoristila do 30.6.2005. Ker delam v vrtcu, se ne bi rada vrnila na delo ravno sredi počitnic, saj ne želim mojega pikca uvajati v tem času, ko skupine še niso formirane, pa tudi večina delavk je na dopustu, nimam pa zagotovljenega varstva zanj. Ali je slučajno katera od vas bolje seznanjena s tem? Hvala in pocrkljajte svoje pikce in pikice! Lp, Mateja
|
|
|
|
Prekinitev porodniške zaradi dopusta 9.11.2004 5:13:35
|
|
|
|
Anonimen
|
"Porodniška" je sestavljena iz dveh delov - porodniškega dopusta, ki ga ne moreš prekinjati, in dopusta za nego in varstvo, ki ga lahko prekinjaš po delih ali v celoti zadnjih 75 dni. Način izrabe si določila v obrazcu S1/3 in S5, ko sta enkrat oddana, je prepozno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Katero etrično olje najraje uporabljaste?tropicalYLANG YLANG (
18%)
SIVKA (
42%)
MELISA (
13%)
BERGAMOTKA (
2%)
EVKALIPTUS (
21%)
BAZILIKA (
4%)
Število vseh glasov: 530Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!