Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Preizkušen recept-muffini 17.10.2008 12:46:41
|
|
|
|
Ribica **
|
120 g jogruta 125g margarine 125g sladkorja 240g mleka 160g cokoladnih kosckov 2 jajci 1 zlica vanilije (sladkor) 3 zlicke pecilnega praska 380g moke 1 zlicka sode bikarbone cokoladno-cokoladni: 3 zlice kakava (v receptu pise sicer 2 zlicki, sam to ni nic ). Jaz obvezno dodam se scep soli, ce se mi ne da cokolade rezat, je pac ne dam. Lahko pa salcke napolnes do polovice, das zlico nutele in nato spet napolnis do vrha. Meni kar narastejo tile, ampak so tiste obicne salcke cisto dovolj.
|
|
|
|
RE: Preizkušen recept-muffini 17.10.2008 18:51:32
|
|
|
|
Felicita
|
http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Maffini_za_cokoholike-2482.html daleč najboljši, meni se nikoli ne ponesrečjo, hvalijo jih pa vsi jest jih dam kr v pekač (12 muffinov), do koder pride masa pač pride... mislm da pride mal pod vrh.
< Sporočilo je popravil Felicita -- 17.10.2008 18:52:23 >
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Preizkušen recept-muffini 17.10.2008 19:06:19
|
|
|
|
Hope2
|
Felicita tale recept je isti kot od ribice . no skoraj Jaz sem jih že spekla in lahko potrdim, da so dobri. Ribica hvala za idejo glede nutelle.
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 17.10.2008 19:08:21 >
|
|
|
|
RE: Preizkušen recept-muffini 18.10.2008 0:22:46
|
|
|
|
Ribica **
|
Ni zakaj Tale "moj" recept je iz knjige Muffini, samo ga jaz malo po svoje priredim. Ce je kaj manj masti in vec sladkorja, nikoli ne kompliciram. Pa tole z nutello res res dobr pride. Lahko dodate pa tudi grobo mlete orehe ali kaj podobnega, je tudi dobro.
|
|
|
|
RE: Preizkušen recept-muffini 18.10.2008 9:28:36
|
|
|
|
Detece
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Maffini_za_cokoholike-2482.html daleč najboljši, meni se nikoli ne ponesrečjo, hvalijo jih pa vsi jest jih dam kr v pekač (12 muffinov), do koder pride masa pač pride... mislm da pride mal pod vrh. Te delam tudi jaz in so res odlični..
|
|
|
|
RE: Preizkušen recept-muffini 18.10.2008 18:30:55
|
|
|
|
LuNa73
|
Tukaj je knjigica receptov za muffine
|
|
|
|
RE: Preizkušen recept-muffini 18.10.2008 21:24:24
|
|
|
|
Oaza
|
Luna73- hvala za tole knjigico!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Težave z želodcem - Naravna pomočBlagodejno na želodec s preveč kisline deluje tudi zelena, ki je eno izmed najbolj bazičnih oziroma alkalnih zelenih živ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?