|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prehranjevalne navade malčka
14.5.2005 14:37:19   
martin
Imam 16. mesecev starega sina Davida.
Če hočem, da otrok lepo poje hrano, potem mora imeti
ob sebi igračo, torej hoče se igrati med jedjo.
Ker ga bom v kratkem dal v varstvo varuški in drugim ljudem
me zanima če bo imel z varuško oz. ko bo v skupini s tem kaj problemov.
Kakšne imate izkušnje Vi?
Moram odroka odvajati igranja z igračami med jedjo?

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
14.5.2005 14:40:48   
mamsi
Kaj pa če bi se igral z žlico in vilico za otroke, pa kak plastičen krožnik in par koščkov gor. Mogoče mu napiči na vilico hrano, pa naj si jo sam nese v usta. Sej to je sam ideja, sama še nimam teh izkušenj.:zmeden:. Je pa naša pri 10m tut tolk živa, da mora sama tut zraven sodelovat, drugač zapre žnable in ni šans, da jih odpre, dokler ni njenih koščkov na miz, da jih pobira.;)

(odgovor članu martin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.5.2005 14:44:49   
martin
Saj tole z vilicami in žlicami vse laufa.
Vprašanje se mi postavlja kako bo pri tujih ljudeh.
Otrok bo namreč šel v varstvo.

(odgovor članu martin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.5.2005 16:44:11   
NinaŠ
Jaz mislim, da če se z igračo sam zamoti in ga ni treba animirat s tvoje strani, sploh ni problema - saj mu tud varuška lohk da kako igračo v roke medtem, ko ga hrani. Če pa je potrebno preveč animacije, pa verjetno ne bi škodilo, če se tega mal odvadi :zmeden: .
Drugače bi pa mogoče njegovo pozornost tudi poskusili preobrniti v samostojno hranjenje :zmeden2: - ne vem, samo jaz to vsekakor poizkušam pri mojem 14 mesecev starem sinu - itak pa sam je le ko je pri volji :)- , drugače pa tudi rabi kak avtomobilček ali kuli in papir, da uspe pri miru sedet.

LP

(odgovor članu martin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.5.2005 20:44:57   
mehurčica
Mi imamo tudi 16 mesečnega Davida.:) Pri hranjenju ima obvezno tudi on svojo žličko ali vilčko, da še sam kaj nosi v usta. Mu gre že kar dobro.

Varuški pač reči, naj mu da žličko v roko. Sploh če bo pazila še kakšnega otroka zraven bo lažje, ker se bodo skupaj učili veščine samostojnega hranjenja.:bravo:

(odgovor članu martin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?