Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prehod porodniška - služba 7.11.2008 19:29:08
|
|
|
|
Anonimen
|
skratka zanimajo me vaše izkušnje - ste že kaj sodelovali preden se je začela uradna služba ali ne? Ne, so me kar pri miru pustili :).
|
|
|
|
RE: Prehod porodniška - služba 7.11.2008 19:30:30
|
|
|
|
jajula
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II skratka zanimajo me vaše izkušnje - ste že kaj sodelovali preden se je začela uradna služba ali ne? Ne, so me kar pri miru pustili :). ja sej edino normalno...
|
|
|
|
RE: Prehod porodniška - služba 7.11.2008 19:34:56
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz pa to nekako razumem, ne moreš pričakovat od njega, da ti bo po prihodu v službo še dal 1 mmesec časa, da stvari naštudiraš. Verjetno pa to ne zahteva neke tvoje redne prisotnosti v službi, ali? Slednjemu bi se vsekakor uprla. Če pa je to to, da moraš doma mejle malo prebrat, pa spremljat kaj se dogaja, pa kakšne novosti (ne vem sicer kaj je tvoje delo, zato pišem ta nasplošno), pa mislim da bi blo to fer, da nardiš, drugače je popolnoma upravičeno, da te šef smatra za nelojalno. Tako pa glej, da boš tudi ti bolj mirna in potem januarja neboš po nepotrebnem zapravljala časa z raziskovanjem stvari za nazaj, pa počasi se lahko prijavaš na to, da službo vpelješ nazaj v svoje življenje in si recimo prosto razporejaš čas in postoriš stvari takrat npr. ko ti dojenček spi. Ne vem no, meni se to ne zdi nobena taka tragedija in da od tebe ne zahteva nič neživljenjskega, vsaj iz tvojega pisanja tega ne morem sklepat.
|
|
|
|
RE: Prehod porodniška - služba 7.11.2008 19:45:47
|
|
|
|
jajula
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz pa to nekako razumem, ne moreš pričakovat od njega, da ti bo po prihodu v službo še dal 1 mmesec časa, da stvari naštudiraš. Verjetno pa to ne zahteva neke tvoje redne prisotnosti v službi, ali? Slednjemu bi se vsekakor uprla. Če pa je to to, da moraš doma mejle malo prebrat, pa spremljat kaj se dogaja, pa kakšne novosti (ne vem sicer kaj je tvoje delo, zato pišem ta nasplošno), pa mislim da bi blo to fer, da nardiš, drugače je popolnoma upravičeno, da te šef smatra za nelojalno. Tako pa glej, da boš tudi ti bolj mirna in potem januarja neboš po nepotrebnem zapravljala časa z raziskovanjem stvari za nazaj, pa počasi se lahko prijavaš na to, da službo vpelješ nazaj v svoje življenje in si recimo prosto razporejaš čas in postoriš stvari takrat npr. ko ti dojenček spi. Ne vem no, meni se to ne zdi nobena taka tragedija in da od tebe ne zahteva nič neživljenjskega, vsaj iz tvojega pisanja tega ne morem sklepat. jah sej v grobem kaj se dogaja itak vem, ker sem z namestnico vsake tolk v kontaktu in pove na čem delajo, pa seveda spremljam kaj se okoli mojega področja na splošno dogaja. glup mi je ta odnos da zdaj ko sem mati ne bom zmogla dela ( ker bom hotela po osmih urah domov in med vikendom ne bom več delala??!?). sem tudi v času porodniške brala mejle.
|
|
|
|
RE: Prehod porodniška - služba 7.11.2008 19:47:59
|
|
|
|
mafi
|
Pri meni je bilo podobno vendar sem mu dala vedeti, da bom koristila še malo dopusta za uvajanje otroka v vrtec..... Sem si mislila še te zadne dneve porodniške mi pa en lolek ne bo težil, če je združu 1let bo pa še mal, no pol mi je pa maleni zbolu med uvajanjem v vrtec in je fasu hudo vvirozo, tako da me ni bilo kar cel mesec. Pa se je že mal vstrašu kolk časa se bo vlekel tako ko sem se pojavila na delovnem mesecu je samo vprašal kako je kej . LP
|
|
|
|
RE: Prehod porodniška - služba 7.11.2008 19:55:43
|
|
|
|
onur
|
Itak, da je bedno, če ti težijo že na porodniški, saj jo imaš zato, da čas preživiš z otrokom, ne pa da se zanimaš za službo. Itak te sedaj eno leto ni bilo in menim, da se posvetiš službi ko ti porodniška poteče, do takrat pa se raje imej fajn z bebico.
|
|
|
|
RE: Prehod porodniška - služba 7.11.2008 19:59:03
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: jajula jah sej v grobem kaj se dogaja itak vem, ker sem z namestnico vsake tolk v kontaktu in pove na čem delajo, pa seveda spremljam kaj se okoli mojega področja na splošno dogaja. glup mi je ta odnos da zdaj ko sem mati ne bom zmogla dela ( ker bom hotela po osmih urah domov in med vikendom ne bom več delala??!?). sem tudi v času porodniške brala mejle. Jah, to je drugo, to te pa razumem da te razpizdi. Čeprav strogo gledano je to v bistvu res, vidim v naši firmi - samo potem sta dva tipa "mamic": take, ki grejo po 8 urah domov, pa vseeno poskrbijo da je nekako vse narejeno v rokih in take, ki grejo po 8-ih urah domov in se jim gladko j*** pa če sredi tipkanja stavka zaključi ko ura odbije. Ni pa fer, da te že avtomatsko uvršča v drugo skupino, kar sklepam po teh izjavah, ki si jih zapisala. Mogoče pa bi pomagal en pogovor na 4 oči s šefom?
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.