jajula -> RE: Prehod porodniška - služba (7.11.2008 19:45:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz pa to nekako razumem, ne moreš pričakovat od njega, da ti bo po prihodu v službo še dal 1 mmesec časa, da stvari naštudiraš. Verjetno pa to ne zahteva neke tvoje redne prisotnosti v službi, ali? Slednjemu bi se vsekakor uprla. Če pa je to to, da moraš doma mejle malo prebrat, pa spremljat kaj se dogaja, pa kakšne novosti (ne vem sicer kaj je tvoje delo, zato pišem ta nasplošno), pa mislim da bi blo to fer, da nardiš, drugače je popolnoma upravičeno, da te šef smatra za nelojalno. Tako pa glej, da boš tudi ti bolj mirna in potem januarja neboš po nepotrebnem zapravljala časa z raziskovanjem stvari za nazaj, pa počasi se lahko prijavaš na to, da službo vpelješ nazaj v svoje življenje in si recimo prosto razporejaš čas in postoriš stvari takrat npr. ko ti dojenček spi. Ne vem no, meni se to ne zdi nobena taka tragedija in da od tebe ne zahteva nič neživljenjskega, vsaj iz tvojega pisanja tega ne morem sklepat. jah sej v grobem kaj se dogaja itak vem, ker sem z namestnico vsake tolk v kontaktu in pove na čem delajo, pa seveda spremljam kaj se okoli mojega področja na splošno dogaja. glup mi je ta odnos da zdaj ko sem mati ne bom zmogla dela ( ker bom hotela po osmih urah domov in med vikendom ne bom več delala??!?). sem tudi v času porodniške brala mejle.
|
|
|
|