|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Predčasno testiranje!
23.8.2005 10:56:52   
maja75
Drage izkušene RR-jevke!
Zanima me, če je kateri pokazal BC mini pred izostankom :hudicek:. Danes je namreč moj 26 dan, pa sem mislila že kar jutri zjutraj naredit test, ker ne morem več čakat! Tokrat je moje dogajanje v trebuhu malce drugačno kot ponavadi. Od O dalje čitim špikanje, bolj intenzivno je blo po O. Tudi sedaj me nekajkrat na dan špikne, pa občutek imam, da čutim notranje organe. Čudno, a ne? Vem, da je to lahko PMS.
:hudicek: imam sicer na 29 do 30 dni.
Kaj menite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Predčasno testiranje!
23.8.2005 11:00:34   
Jančika_
Če ga boš naredila zdaj in bo negativen, še vedno ne boš vedela, če je kaj ali ne, ker je lahko še prezgodaj, da bi kaj pokazalo. Zdrži!

(odgovor članu maja75)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Predčasno testiranje!
23.8.2005 11:03:34   
martita
Čist te razumem, saj sem v isti situaciji....naredila sem test na 29. dan (-), danes je 31. dan in me ima, da bi šla kar med malico po test....

Raje še malo počakaj, da ne boš razočarana...

(odgovor članu maja75)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Predčasno testiranje!
23.8.2005 11:04:07   
stuhica
draga maja,
želim ti veliko sreče in upam da si srečka :nosecka: ampak s testom raje počakaj! meni ni pokazal da sem noseča po enem mesecu zaostanka M sem šla celo v ZD v laboratorij pa sem sicer dala vodo in pa jurja za test pa ni blo nič. šele čez dva dni (mesec in dva dni ) se mi je pokazalo na testerčku CB rahla črtica oz. plusek pa še zmeri nisem bla čist zihr!

pa sem šla h G na pregled pa ni bil čist 100% in me je dal pogledati hormon v krvi HCG! pa smo ugotovili da sem imela prav! počaki še z testom k ga boš zastonj ponucala, pa za tiste ki vedno upamo da smo nosečke nas to pregana in vedno znova jih kupujemo vsaj jest no!
lp stuhica

(odgovor članu maja75)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Predčasno testiranje!
23.8.2005 11:04:13   
GoYa
POČAKAJ

(odgovor članu maja75)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Predčasno testiranje!
23.8.2005 11:11:02   
marty5
Jaz ti bom tudi rekla, da pocakaj, kljub temu, da sem jaz test naredila na 26. dan (ciklusi na 28-29 dni) in je bil pozitiven.

Lahko sem imela sreco, nekaj casa sem celo mislila, da sem imela O prej, vendar se je kasneje izkazalo,da je bilo vse tocno po datumih.

Skratka - zdrzi se kak dan. Drzim :miska::miska::miska:

(odgovor članu maja75)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Predčasno testiranje!
23.8.2005 11:13:01   
Anonimen
Počakaj, vem iz izkušenj.

(odgovor članu maja75)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Predčasno testiranje!
23.8.2005 11:26:01   
BaGSi
težko je reči počakaj, ko pa sem ga sama naredila tri dni pred pričakovano M z jutranjim urinom in je bil + :bravo:

Držim pesti...

(odgovor članu maja75)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Predčasno testiranje!
23.8.2005 11:39:41   
mihi78
pozdravljena! :rozica:
jaz imam :hudicek: na 30-35 dni pa sem mini BC naredila že nekaj dni prej pa je pokazal :roza:. sicer se zadeva ni dobro končala
:((
pa saj ima mini BC dva testerja tako, da lahko enega porabiš in če bo neg. ga čez par dni ponoviš, da boš sigurna
:)
želim ti, da čimprej ugledaš dve črtici!!!:bravo:

(odgovor članu maja75)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Predčasno testiranje!
23.8.2005 11:54:41   
*zvezdica*
Počakaj, da ti izostane vsaj 1 dan!!!! Saj bo šlo!

(odgovor članu maja75)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Predčasno testiranje!
23.8.2005 12:08:00   
maja75
Punce, full vam hvala za vzpodbudo! Bom rajš kar počakala tam do nedelje, če se prej :hudicek: ne pojavi. Moj dragi tudi vztraja, da ne naredim prehitro!
Po enmu letu sem že čist izčrpana od tega čakanja!
Lepa dan vsem!

(odgovor članu maja75)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Predčasno testiranje!
23.8.2005 16:42:57   
Sulfinija
Počakaj z testom.Jaz sem ga delala po izostanku M in j bil pozitiven in to lažno,veš kok se bla razočarana.
Skratka počakaj,to j moj nasvet!

Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu maja75)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?