Predčasno testiranje! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

maja75 -> Predčasno testiranje! (23.8.2005 10:56:52)

Drage izkušene RR-jevke!
Zanima me, če je kateri pokazal BC mini pred izostankom :hudicek:. Danes je namreč moj 26 dan, pa sem mislila že kar jutri zjutraj naredit test, ker ne morem več čakat! Tokrat je moje dogajanje v trebuhu malce drugačno kot ponavadi. Od O dalje čitim špikanje, bolj intenzivno je blo po O. Tudi sedaj me nekajkrat na dan špikne, pa občutek imam, da čutim notranje organe. Čudno, a ne? Vem, da je to lahko PMS.
:hudicek: imam sicer na 29 do 30 dni.
Kaj menite?

Jančika_ -> Predčasno testiranje! (23.8.2005 11:00:34)

Če ga boš naredila zdaj in bo negativen, še vedno ne boš vedela, če je kaj ali ne, ker je lahko še prezgodaj, da bi kaj pokazalo. Zdrži!

martita -> Predčasno testiranje! (23.8.2005 11:03:34)

Čist te razumem, saj sem v isti situaciji....naredila sem test na 29. dan (-), danes je 31. dan in me ima, da bi šla kar med malico po test....

Raje še malo počakaj, da ne boš razočarana...

stuhica -> Predčasno testiranje! (23.8.2005 11:04:07)

draga maja,
želim ti veliko sreče in upam da si srečka :nosecka: ampak s testom raje počakaj! meni ni pokazal da sem noseča po enem mesecu zaostanka M sem šla celo v ZD v laboratorij pa sem sicer dala vodo in pa jurja za test pa ni blo nič. šele čez dva dni (mesec in dva dni ) se mi je pokazalo na testerčku CB rahla črtica oz. plusek pa še zmeri nisem bla čist zihr!

pa sem šla h G na pregled pa ni bil čist 100% in me je dal pogledati hormon v krvi HCG! pa smo ugotovili da sem imela prav! počaki še z testom k ga boš zastonj ponucala, pa za tiste ki vedno upamo da smo nosečke nas to pregana in vedno znova jih kupujemo vsaj jest no!
lp stuhica

GoYa -> Predčasno testiranje! (23.8.2005 11:04:13)

POČAKAJ

marty5 -> Predčasno testiranje! (23.8.2005 11:11:02)

Jaz ti bom tudi rekla, da pocakaj, kljub temu, da sem jaz test naredila na 26. dan (ciklusi na 28-29 dni) in je bil pozitiven.

Lahko sem imela sreco, nekaj casa sem celo mislila, da sem imela O prej, vendar se je kasneje izkazalo,da je bilo vse tocno po datumih.

Skratka - zdrzi se kak dan. Drzim :miska::miska::miska:

Anonimen -> Predčasno testiranje! (23.8.2005 11:13:01)

Počakaj, vem iz izkušenj.

BaGSi -> Predčasno testiranje! (23.8.2005 11:26:01)

težko je reči počakaj, ko pa sem ga sama naredila tri dni pred pričakovano M z jutranjim urinom in je bil + :bravo:

Držim pesti...

mihi78 -> Predčasno testiranje! (23.8.2005 11:39:41)

pozdravljena! :rozica:
jaz imam :hudicek: na 30-35 dni pa sem mini BC naredila že nekaj dni prej pa je pokazal :roza:. sicer se zadeva ni dobro končala
:((
pa saj ima mini BC dva testerja tako, da lahko enega porabiš in če bo neg. ga čez par dni ponoviš, da boš sigurna
:)
želim ti, da čimprej ugledaš dve črtici!!!:bravo:

*zvezdica* -> Predčasno testiranje! (23.8.2005 11:54:41)

Počakaj, da ti izostane vsaj 1 dan!!!! Saj bo šlo!

maja75 -> Predčasno testiranje! (23.8.2005 12:08:00)

Punce, full vam hvala za vzpodbudo! Bom rajš kar počakala tam do nedelje, če se prej :hudicek: ne pojavi. Moj dragi tudi vztraja, da ne naredim prehitro!
Po enmu letu sem že čist izčrpana od tega čakanja!
Lepa dan vsem!

Sulfinija -> Predčasno testiranje! (23.8.2005 16:42:57)

Počakaj z testom.Jaz sem ga delala po izostanku M in j bil pozitiven in to lažno,veš kok se bla razočarana.
Skratka počakaj,to j moj nasvet!

Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

Stran: [1]