|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pravno zavarovanje
22.2.2008 12:54:18   
Bejba
Pred kratkim sva z možem slišala za pravno zavarovanje. Ko so nama povedali vse o njem sva se odločila, da si ga zrihtava. Meni se zdi kar koristno. Zanima me ali to poznate in, če se je tudi kdo od vas pravno zavaroval?

LP; B

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pravno zavarovanje
22.2.2008 12:56:43   
Anonimen
A misliš pravno asistenco? Jaz sem za to slišala samo v kombinaciji z avtomobilskimi zavarovanji. Kaj a je možno še kje drugje?

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.2.2008 12:57:48   
Naja31
Prvič slišim.
Lahko napišeš kaj več o tem, prosim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.2.2008 13:25:46   
Bejba
Napisala bom čist po kmečk, da boste razumele, ker sem tudi jaz samo tako razumela.
Imaš več možnosti zakatere se lahko odločiš in sicer sva se midva odločila za pravno zavarovanje na področju prometa (in ostale stvari, ki sodijo v ta okvir) ter na področju dedovanja.
To pomeni, da ti plačuješ določeno vsoto zavarovanja na mesec. Oni pa tebi nudijo pravno pomoč, če jo potrebuješ. Se pravi, če pride do kakšne tožbe s tvoje strani ali si tožen ti, ti na en primer pripada 100.000 EUR in v tem znesku ti oni zagotovijo pravno svetovanje, odvetnike, ki te zastopajo in vse kar paše zraven. Se pravi imaš 100.000 EUR na razpolago na en pravni primer.
Imaš zastonj svetovanje pri odvetniku.

Npr. zaradi prekrška izgubiš prometno dovoljenje. Ker kot posameznik nimaš finančnih zmožnosti se tožit in dokazovat, da pač nisi tok kriv kot oni mislijo, enostavno plačaš in zadeva je zaključena. V tem primeru greš pač do odvetnika in potem skupaj prideta do najbolj ugodne rešitve. Njemu potem pač plača ta zavarovalnica vse stroške.

Ali npr. če se tožariš zaradi dedovanja, kar veste da je lahko zelo dolgotrajno in drago, te tudi zastopajo brezplačno (pač do vrednosti 100.000 EUR).

Število primerov na leto ni omejeno. Torej, če imaš 5 pravnih primerov, ti na vsak primer pripada pomoč v vrednosti 100.000 EUR .

Meni se zdi to resnično super, posebej ker je moj zelo veliko na cesti, pa v prihodnosti slutimo, da bomo imeli tudi probleme z dedovanjem, tako da sva se odločila za te dve variante. Imaš pa možnost za vsa pravna področja.

Mislim, da je to to.

(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.2.2008 13:27:40   
Anonimen
Katera zavarovalnica to ponuja in kolikšen je razpon mesečnih oz. letnih obrokov (od - do)? In ali to velja samo za primere PO sklenitvi zavarovanja? Grem takoj to sklenit, mater, glede na to, da sodišča živijo od mene. user posted image

< Sporočilo je popravil Plemenita007 -- 22.2.2008 13:28:07 >

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.2.2008 13:31:14   
nuala
Saj nikomur nič hudega nočem, da ne bo kakšne pomote.
Ampak daj še enkrat razmislita, če to res potrebujeta.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.2.2008 13:32:46   
Bejba
Joj, zdej sm pozabla kera zavarovalnica je že to (bom preverla, pa sporočim).
Velja pa šele 3-6 mesecev po sklenitvi zavarovanja (odvisno za kaj se odločiš), ravno zaradi zlorab. Ker nekdo, ki dobi poziv na sodišče bi potem to sklenil iz danes na jutri in bi takoj zahteval pomoč.
Midva plačujeva na mesec 14 EUR.

Aja, še to - zavaruje se en član družine (pri nama mož), pomoč in vse pa velja za vse člane družine. Za ženo in za otroke do 27. leta starosti oz. dokler se ne zaposlijo user posted image .

(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.2.2008 13:34:33   
Bejba
IZVIRNO SPOROČILO: nuala

Saj nikomur nič hudega nočem, da ne bo kakšne pomote.
Ampak daj še enkrat razmislita, če to res potrebujeta.

Meni se zdi ful pametno, ker ti pomagajo že pri najmanjših prometnih prekrških, vse do največjih stvari. Moj mož brez vozniškega dovoljenja izgubi službo, to je njegov kruh. Pioleg tega vem, da nas v prihodnosti čakajo tudi ****rije okoli dedovanja.

(Elizabeth Stone)

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.2.2008 21:37:51   
GoYa
Mi imamo to vključeno pri zavarovanju hiše in smo ravno ta teden koristili en pravni nasvet. Tako, da nam je prav pršlo user posted image .

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.2.2008 7:50:55   
Bejba
IZVIRNO SPOROČILO: Plemenita007

Katera zavarovalnica to ponuja in kolikšen je razpon mesečnih oz. letnih obrokov (od - do)? In ali to velja samo za primere PO sklenitvi zavarovanja? Grem takoj to sklenit, mater, glede na to, da sodišča živijo od mene. user posted image

To ponuja ARAG d.d.

< Sporočilo je popravil Bejba -- 25.2.2008 7:51:22 >

(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?