Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Pravkar smo bili okradeni 2.3.2005 11:48:18
|
|
|
|
Jančika_
|
:ups::ups::ups:
|
|
|
|
Pravkar smo bili okradeni 2.3.2005 11:48:19
|
|
|
|
Anonimen
|
U, mater. Dobr, da je bil policaj na mestu. men tud tašča pa teta zmeri plozajo, naj se zaklepam, pa se tako tako. Mamo tud pr ns cigane:-(
|
|
|
|
Pravkar smo bili okradeni 2.3.2005 11:48:26
|
|
|
|
dory
|
O kriza..to pa je sok...se dobro za policista..tamalga tko vprasanje,ce ga je kej izuclo..mulc:hudicek:..
|
|
|
|
Pravkar smo bili okradeni 2.3.2005 11:49:02
|
|
|
|
baguSka
|
Sam da je z vama vse uredu... In hvala bogu da se je tko končal.:zmeden:
|
|
|
|
Pravkar smo bili okradeni 2.3.2005 11:51:48
|
|
|
|
lidia
|
uh, dobro se je to končalo...jaz tud odpirat ne grem direkt, ampak najprej s terase v 1. nadstropju počekiram, kdo je pred vrati. So bli že suspektni obiskovalci...
|
|
|
|
Pravkar smo bili okradeni 2.3.2005 11:52:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Nč, cigane čist nč ne izuči, tud kazni ne bo dobil, so zaščiteni kot kočevski medvedje:-((
|
|
|
|
Pravkar smo bili okradeni 2.3.2005 11:53:02
|
|
|
|
kaja11
|
Halooooooo.... a živiš v hiši, da ga nisi slišala?? Pa to ni res:( Glavn da je zdaj vse v redu!!
|
|
|
|
Pravkar smo bili okradeni 2.3.2005 11:54:26
|
|
|
|
Annny
|
O hudo:ups::ups::ups:
|
|
|
|
Pravkar smo bili okradeni 2.3.2005 11:54:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma ja, mi mamo tud tako vhod v hišo, da ga ne bi slišala, če bi bila v spalnici. Ej, res se moram tud jaz bol zaklepat.
|
|
|
|
Pravkar smo bili okradeni 2.3.2005 11:56:39
|
|
|
|
KIRA
|
mater tej cigani!!! jest jih glih zato ne maram, ker so nam tud denar ukradli pred leti. ti povem kak je blo: ko sem bla še manjša, nekje 11 ali 12 let - ne vem kako so sploh v hišo pršli - so sam naenkrat bli na hodniku. pol pa še za cunje fehtal. pa jim je baica neki malo dala. ko so pa odšli se je pa mama spomnila, pogledat za denarnico (jo je imel av torbici v garderobni na hodniku). je več ni blo, pa not skoraj pol plače (takrat še v dinarjih). seveda je krajo prjavla, sam so denarnico (ker je bla taka rdeča, unikatna) nekje našli v smetnjaku, dokumentov in dnarja pa nikjer. prasci. pol plače! takrat še nisem vedla kok je to, zato pa vem sedaj. pa v OŠ mi je ena ciganka s prsta dol ukradla tak plehnast prstanček z sidrom. tako je bil lep, pa tako sem ga rada mela. saj ga nisem hotla dat, pa me je udarla v trebuh na WC-ju. nisem mogla ven. pa mi ga je s prsta dol vzela. svi..ja ne maram ciganov pa pika. pa sem drgač kar strpen človek - čeprav koga tud kaj zašimfam, včasih kar preveč, vzemem ljudi take kot so, zato ni noben manjvreden. cigani so pa zame (poleg nekaterih politikov) zadnje in največji dr..k kar ga je!!!! delat se jim ne da, socialno vlečejo tud po 100 jurjev na odraslega, tu in tam keri dela na črno, pa še kradejo!! dela na črno jim nitine zamerim - vsaj delajo nekaj. uh. se spet razburjam. ne semem se več. škodi bebici... :(
|
|
|
|
Pravkar smo bili okradeni 2.3.2005 11:57:03
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
to je pa res hitr se grem zaklent kajti pri nas tud neznamo zaklepat zaseboj:zmeden:
|
|
|
|
Pravkar smo bili okradeni 2.3.2005 11:57:21
|
|
|
|
baguSka
|
Al bina a mate vi novomeščane al tiste iz Kanižarce??
|
|
|
|
Pravkar smo bili okradeni 2.3.2005 12:04:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi imamo "svoje" iz Brezja po domače Žabjek. nam je lani ena ciga pod balkonom (hiša sredi mesta) scala.
|
|
|
|
Pravkar smo bili okradeni 2.3.2005 12:05:27
|
|
|
|
KIRA
|
bljek. če je zanalašč bi jo z vodo polila. sicer pa mogoče ni imela kam?
|
|
|
|
Pravkar smo bili okradeni 2.3.2005 12:06:34
|
|
|
|
maruškaD
|
Veš kaj. Osebno nimam nič proti njim, ampak odkar so se priselili v sosednjo vas (enih 18 komadov v eno malo hišico) je cela naša vas začela zaklepati vrata (prej tega nismo počeli, če smo bli doma) Me pa ful moti, da so zaščiteni ko severni medvedi.
|
|
|
|
Pravkar smo bili okradeni 2.3.2005 12:06:58
|
|
|
|
babylove
|
Če jim kaj očitaš, pa te takoj diskriminacije obtožijo!
|
|
|
|
Pravkar smo bili okradeni 2.3.2005 12:12:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma ne, kira, ena in ista vedno hodi okol bajte, pa fehta. Pa ji ne dam, pol se pa takole maščuje. Jst je nisem vidla, jo je pa tašča in ji rekla, čist presenečena: ja, kaj pa delaš?!?! Pravi ciga: Ščijem! Pa kaj češ ji:zmeden2:
|
|
|
|
Pravkar smo bili okradeni 2.3.2005 12:12:15
|
|
|
|
maruškaD
|
Pa naj te obtožijo diskriminacije če te hočejo. Meni je v prvi vrsti važno, da poskrbim za svojo družino in zase. Sicer pa - ali si diskriminatoren, če imaš cigane za drugačen od sebe, če pa tudi so drugačni (navade, kultura,...). Kot vedno obstajajo izjeme.
|
|
|
|
Pravkar smo bili okradeni 2.3.2005 12:30:39
|
|
|
|
babylove
|
Potem pa tole preberite: Živim v Franciji in tukaj mesto da karavani ciganov na razpolago vodo (napeljejo iz vodnih hidrantov) in elektriko za določen čas, da imajo omogočene osnovne bivalne razmere. Zakaj, me ne vprašat. No in potem jim župan roka ni hotel podaljšat - in kaj so cigoti naredili? Kolektivno so se zorganizirali (to je sicer njihova edina vrlina...) in so dobesedno posrali vso športno igrišče, kjer so bili nastanjeni. Preko drekov so pa dali tisti poceni roza wc papir... Čisto zares, prejšnji mesec se je to zgodilo.
|
|
|
|
Pravkar smo bili okradeni 2.3.2005 12:45:25
|
|
|
|
Anonimen
|
No, vidiš, babylove, hvaležnost pa taka. Naši cigoti pa nč ne čakajo, da jim občina napelje elektriko, si jo kar sami potegnejo. Me je vedno strah se vozit čez njihovo naselje, da ne bi kakšen kabel dol padu.
|
|
|
|
Pravkar smo bili okradeni 2.3.2005 13:02:21
|
|
|
|
babylove
|
Aja, mojega so pa 1x na žandarmerijo klicali, da je šel prevajat za eno staro 'jugociganko', ki je nekaj ukradla. Pa je stara rekla, da še ni polnoletna, dokumentov seveda nikjer; pa so zdravnika klicali, da ji je v zobe pogledal :)-:)-:)-
|
|
|
|
Pravkar smo bili okradeni 2.3.2005 13:02:45
|
|
|
|
Udb
|
Ja, al bina, se strinjam! Pa tisti nihovi samomorilski psi!! Tudi mene je kar groza, ko moram mimo!!
|
|
|
|
Pravkar smo bili okradeni 2.3.2005 13:03:35
|
|
|
|
ZARA
|
o marija Kristina,teb se pa tud dogaja... Al bina k sva bla z mojim na Otoccu so tud skoz stikal okol bungalovov po smeteh...A je to bliz vas!!??
|
|
|
|
Pravkar smo bili okradeni 2.3.2005 13:04:23
|
|
|
|
baguSka
|
Jst pa hvala bogu nimam izkušn z njimi in upam da jih nikol ne bom mela :zmeden: Priznam pa da me nenamenoma spreletava srh k se peljem mimo..:(
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?