KIRA -> Pravkar smo bili okradeni (2.3.2005 11:56:39)
|
mater tej cigani!!! jest jih glih zato ne maram, ker so nam tud denar ukradli pred leti. ti povem kak je blo: ko sem bla še manjša, nekje 11 ali 12 let - ne vem kako so sploh v hišo pršli - so sam naenkrat bli na hodniku. pol pa še za cunje fehtal. pa jim je baica neki malo dala. ko so pa odšli se je pa mama spomnila, pogledat za denarnico (jo je imel av torbici v garderobni na hodniku). je več ni blo, pa not skoraj pol plače (takrat še v dinarjih). seveda je krajo prjavla, sam so denarnico (ker je bla taka rdeča, unikatna) nekje našli v smetnjaku, dokumentov in dnarja pa nikjer. prasci. pol plače! takrat še nisem vedla kok je to, zato pa vem sedaj. pa v OŠ mi je ena ciganka s prsta dol ukradla tak plehnast prstanček z sidrom. tako je bil lep, pa tako sem ga rada mela. saj ga nisem hotla dat, pa me je udarla v trebuh na WC-ju. nisem mogla ven. pa mi ga je s prsta dol vzela. svi..ja ne maram ciganov pa pika. pa sem drgač kar strpen človek - čeprav koga tud kaj zašimfam, včasih kar preveč, vzemem ljudi take kot so, zato ni noben manjvreden. cigani so pa zame (poleg nekaterih politikov) zadnje in največji dr..k kar ga je!!!! delat se jim ne da, socialno vlečejo tud po 100 jurjev na odraslega, tu in tam keri dela na črno, pa še kradejo!! dela na črno jim nitine zamerim - vsaj delajo nekaj. uh. se spet razburjam. ne semem se več. škodi bebici... :(
|
|
|
|