|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pranje nepremočljivih slinčkov
30.8.2007 19:19:48   
blue sky
Kako naj jih operem, da bodo spet čisti, torej brez vidnih madežev? Na njih piše, da se lahko perejo na 40 stopinjah, tako pa ničesar ne odstraniš.
Saj je res, da so vsak dan znova umazani, ampak bi vseeno rada, da so vsaj za silo čisti.

Pa še to - s katerim čistilom jih naj sčistim oz. namočim pred pranjem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pranje nepremočljivih slinčkov
30.8.2007 19:36:26   
FORZA
Jas vedno uporabljam rumeni meglio in pošpricam pred pranjem.

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.8.2007 19:57:35   
hubi
Jaz jih dam na 90 stopinj, pol pa še v sušilca. Doslej so še vsi preživeli.

(odgovor članu FORZA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.8.2007 21:00:13   
poliloni
Jaz jih tudi prej namažem s čim za odstranjevanje madežev, potem pa operem in čeprav piše na 40°, sem jih tudi že na 60° prala. Obvezno pa moraš fleke našpricati, namazati,...preden gredo v stroj, saj je lahko po pranju žal prepozno.

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.8.2007 21:21:15   
honey
Jaz sem slinčke vedno prekuhala (90 °c),  če so bili pa kakšni trdovratni madeži, sem jih pa prej našpricala oz. namazala s kakšno stvarjo za odstranjevanje madežev. Pa sušila sem jih tudi v sušilci, pa moram reči, da so preživeli kar večinoma vsi, razen tisti najcenejši, se jim je podloga "skurila" v sušilcu. 

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.8.2007 21:34:40   
blue sky
Potem jih bom pa tudi jaz prekuhala. Do zdaj si nisem upala, zdaj bom pa še tako poskusila.

IZVIRNO SPOROČILO: FORZA

Jas vedno uporabljam rumeni meglio in pošpricam pred pranjem.

Na Meglio se pa sploh nisem spomnila, čeprav ga imam doma user posted image .

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.8.2007 0:30:17   
Marogica
Jaz sem od tretjega meseca dalje pri obeh  uporabljala plastičnega. Potrebuješ samo enega in je vedno čist in pri roki...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.8.2007 7:12:48   
smigli
Jaz jih pred pranjem namažem z odstranjevalcem madežev, operem pa jih na 70 stopinj. V sušilcu pa jih sušim le do 50 stopinj. Sm jih pa enkrat že probala prekuhat pa so vsi šli v maloro, ene 5 hkrati in to kljub temu, da niso bli poceni.

Marogica! se strinjam taplastični so zakon, pa še hrano zadržijo.

bai

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.8.2007 8:19:44   
honey
Ja, taplastični so super, samo tisti, ki ga je imel naš mali, je bil tolk štorast, da ga je imel šele tam nekje 1 leta - ker mu je bil prevelik za vratom in je potem potreboval dodatni slinček, ker je za vratom vse šlo zadaj.

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.8.2007 9:48:07   
mojsoncek
Ce ni nekih posebnih madezev, jih perem samo na 40, ce pa so kaksni vecji in trdovratnejsi madezi, pa jih perem na 60, kaksno uro pred pranjem pa jih pospricam z Omino Bianco. Zaenkrat so se celi, madzi gredo pa tudi lepo ven. 

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.