Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pranje nepremočljivih slinčkov 30.8.2007 19:36:26
|
|
|
|
FORZA
|
Jas vedno uporabljam rumeni meglio in pošpricam pred pranjem.
|
|
|
|
RE: Pranje nepremočljivih slinčkov 30.8.2007 19:57:35
|
|
|
|
hubi
|
Jaz jih dam na 90 stopinj, pol pa še v sušilca. Doslej so še vsi preživeli.
|
|
|
|
RE: Pranje nepremočljivih slinčkov 30.8.2007 21:00:13
|
|
|
|
poliloni
|
Jaz jih tudi prej namažem s čim za odstranjevanje madežev, potem pa operem in čeprav piše na 40°, sem jih tudi že na 60° prala. Obvezno pa moraš fleke našpricati, namazati,...preden gredo v stroj, saj je lahko po pranju žal prepozno.
|
|
|
|
RE: Pranje nepremočljivih slinčkov 30.8.2007 21:21:15
|
|
|
|
honey
|
Jaz sem slinčke vedno prekuhala (90 °c), če so bili pa kakšni trdovratni madeži, sem jih pa prej našpricala oz. namazala s kakšno stvarjo za odstranjevanje madežev. Pa sušila sem jih tudi v sušilci, pa moram reči, da so preživeli kar večinoma vsi, razen tisti najcenejši, se jim je podloga "skurila" v sušilcu.
|
|
|
|
RE: Pranje nepremočljivih slinčkov 30.8.2007 21:34:40
|
|
|
|
blue sky
|
Potem jih bom pa tudi jaz prekuhala. Do zdaj si nisem upala, zdaj bom pa še tako poskusila. IZVIRNO SPOROČILO: FORZA Jas vedno uporabljam rumeni meglio in pošpricam pred pranjem. Na Meglio se pa sploh nisem spomnila, čeprav ga imam doma .
|
|
|
|
RE: Pranje nepremočljivih slinčkov 31.8.2007 0:30:17
|
|
|
|
Marogica
|
Jaz sem od tretjega meseca dalje pri obeh uporabljala plastičnega. Potrebuješ samo enega in je vedno čist in pri roki...
|
|
RE: Pranje nepremočljivih slinčkov 31.8.2007 7:12:48
|
|
|
|
smigli
|
Jaz jih pred pranjem namažem z odstranjevalcem madežev, operem pa jih na 70 stopinj. V sušilcu pa jih sušim le do 50 stopinj. Sm jih pa enkrat že probala prekuhat pa so vsi šli v maloro, ene 5 hkrati in to kljub temu, da niso bli poceni. Marogica! se strinjam taplastični so zakon, pa še hrano zadržijo. bai
|
|
|
|
RE: Pranje nepremočljivih slinčkov 31.8.2007 8:19:44
|
|
|
|
honey
|
Ja, taplastični so super, samo tisti, ki ga je imel naš mali, je bil tolk štorast, da ga je imel šele tam nekje 1 leta - ker mu je bil prevelik za vratom in je potem potreboval dodatni slinček, ker je za vratom vse šlo zadaj.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.