Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pranje nepremočljivih slinčkov 30.8.2007 19:36:26
|
|
|
|
FORZA
|
Jas vedno uporabljam rumeni meglio in pošpricam pred pranjem.
|
|
|
|
RE: Pranje nepremočljivih slinčkov 30.8.2007 19:57:35
|
|
|
|
hubi
|
Jaz jih dam na 90 stopinj, pol pa še v sušilca. Doslej so še vsi preživeli.
|
|
|
|
RE: Pranje nepremočljivih slinčkov 30.8.2007 21:00:13
|
|
|
|
poliloni
|
Jaz jih tudi prej namažem s čim za odstranjevanje madežev, potem pa operem in čeprav piše na 40°, sem jih tudi že na 60° prala. Obvezno pa moraš fleke našpricati, namazati,...preden gredo v stroj, saj je lahko po pranju žal prepozno.
|
|
|
|
RE: Pranje nepremočljivih slinčkov 30.8.2007 21:21:15
|
|
|
|
honey
|
Jaz sem slinčke vedno prekuhala (90 °c), če so bili pa kakšni trdovratni madeži, sem jih pa prej našpricala oz. namazala s kakšno stvarjo za odstranjevanje madežev. Pa sušila sem jih tudi v sušilci, pa moram reči, da so preživeli kar večinoma vsi, razen tisti najcenejši, se jim je podloga "skurila" v sušilcu.
|
|
|
|
RE: Pranje nepremočljivih slinčkov 30.8.2007 21:34:40
|
|
|
|
blue sky
|
Potem jih bom pa tudi jaz prekuhala. Do zdaj si nisem upala, zdaj bom pa še tako poskusila. IZVIRNO SPOROČILO: FORZA Jas vedno uporabljam rumeni meglio in pošpricam pred pranjem. Na Meglio se pa sploh nisem spomnila, čeprav ga imam doma .
|
|
|
|
RE: Pranje nepremočljivih slinčkov 31.8.2007 0:30:17
|
|
|
|
Marogica
|
Jaz sem od tretjega meseca dalje pri obeh uporabljala plastičnega. Potrebuješ samo enega in je vedno čist in pri roki...
|
|
RE: Pranje nepremočljivih slinčkov 31.8.2007 7:12:48
|
|
|
|
smigli
|
Jaz jih pred pranjem namažem z odstranjevalcem madežev, operem pa jih na 70 stopinj. V sušilcu pa jih sušim le do 50 stopinj. Sm jih pa enkrat že probala prekuhat pa so vsi šli v maloro, ene 5 hkrati in to kljub temu, da niso bli poceni. Marogica! se strinjam taplastični so zakon, pa še hrano zadržijo. bai
|
|
|
|
RE: Pranje nepremočljivih slinčkov 31.8.2007 8:19:44
|
|
|
|
honey
|
Ja, taplastični so super, samo tisti, ki ga je imel naš mali, je bil tolk štorast, da ga je imel šele tam nekje 1 leta - ker mu je bil prevelik za vratom in je potem potreboval dodatni slinček, ker je za vratom vse šlo zadaj.
|
|
|
| Stran: [1] |
večerno varstvo1hruškaKomu najbolj zaupate otroka v večerno varstvo (če imata oba s partnerjem večerno službo)?mami (
72%)
sestri (
6%)
tašči (
16%)
prijateljici (
1%)
varuški (
3%)
Število vseh glasov: 298Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!