|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pralni prašek
1.5.2005 23:20:03   
Anonimen
Naš :duda: ima zadnje dni rdeče pike po telesu, neenakomerne, različnih velikosti. Kaže, da ga ne srbi, a ne vem, od česa bi to bilo. Papcamo samo adaptirano mleko, tako da od hrane ni. Edino, kar sva pomislila, bi lahko bil pralni prašek. Razlog za to je v tem, ker na področju ritke, skratka tam, kjer prekriva plenička, nima niti enega izpuščaja.
Zanima me, kateri prašek uporabljate ve? Jaz imam cel čas Ariel in perem z dodatnim izpiranjem in brez mehčalca. Poznate kateri drugi prašek, manj agresiven za dojenčkovo kožo?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pralni prašek
1.5.2005 23:22:20   
kaja11
Mi imamo tekoči Ariel... dodatno izpiranje in brez mehčalca. Sem slišala, da se tekoči praški bolje izpirajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pralni prašek
1.5.2005 23:48:15   
MEGY_Patricija
Pozdrav vsem ki ste se na portalu.
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
Tudi sama uporabljam tekoci ariel pa tudi nimam nobenih tezav a uparabljam se dodatno mehcalec silan--senzitiv ki je trenutno v sparu v akciji--1.o89.00 pa se trije so vpaketu upam da sem kaj pripomogla:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

LEP POZDRAV OD MEGY:morje::morje::morje:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pralni prašek
2.5.2005 8:14:42   
Primoza
Tudi adaptirano mleko je lahko vir alergije. Najlažje preverite če je vir meleko, da ga zamenjate z drugim ali hipoalergijskim.
Ariel z oznako "mountain spring" vsebuje optična belila, ki čisto nič ne pripomorejo k čistoči oblačil, lahko pa so vir alergij.
Osebno bi prvo zamenjal mleko, počakal par dni na spremmebe, če jih ni pa iskal naprej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pralni prašek
2.5.2005 8:46:30   
Lunca1
Jaz uporabljam Dash in Lenorjev mehčalec za dojenčke. Do sedaj ni bilo nobenih problemov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pralni prašek
2.5.2005 8:49:08   
dory
Mi imamo ravno tako dash in lenorjeve mehcalce..najrajs imam modrega in rumenega...se dobro,da ni nobenih tezav,ker sem cist mahnjena na disece perilo :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pralni prašek
2.5.2005 9:58:51   
india
Uporabljam Persil ali Weisser Riese, plus mehčalec Silan Sensitive ali Lenor, pa ni imel nikoli nihč nobene alergije. Pa tudi ne izpiram dodatno, ampak dajem na čisto navadno pranje.

Tudi sama bi najprej poskusila menjati mleko,morda je res tu vir težav?:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pralni prašek
2.5.2005 9:59:42   
india
Pozabila: vedno uporabljam le tokača pralna sredstva!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Pralni prašek
2.5.2005 16:02:22   
Mojca20
Ponavadi imam Dash prašek, ravno danes pa sem prvič kupila Ariel Kids, bomo videli kako se bo obnesel.

Mehčalec pa uporabljamo Lenor sensitive.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Pralni prašek
2.5.2005 17:19:13   
taob
Poskusi zamenjati prašek - slišala sem, da je bil prašek Ariel že večkrat povzročitelj alergij pri dojenčkih. Jaz uporabljam Dash, pa ni nobenih problemov.
Lp,
Taob

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Pralni prašek
2.5.2005 22:32:44   
Gina
Jaz sem v nos. dobila ful pikic po telesu, pa me je srbelo za spraskat do krvi! Sem prav norela od tega. Potem mi pa G reče, tole je pa sigurno od pralnega praška. Pa ji rečem, kako, saj vendar že leta uporabljam samo ariel ali včasih persil. Je rekla, probajte zamenjat. In sem res. Najprej na persil. Isto! Pikice povsod. Potem sem prešaltala na mercatorjev tekoči pralni prašek. Minilo je, kot bi odrezal. Sem za foro dva meseca nazaj probala spet ariel. Spet pikice. Ne moreš verjet. Sem spet pri mercatorjevemu. Ne menjam več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Pralni prašek
2.5.2005 23:51:46   
Skabi
tekoči persil, namesto mehčalca pa damo cote za 5 minut v sušilca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?