Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Povrnitev potnih stroškov - sodišče 17.5.2010 13:21:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja kakor jaz berem zdajle ZUP, je treba pred izdajo odločbe vložit zahtevo za povrnitev stroškov potem pa upravni organ v izdani odločbi naloži kdo mora plačat stroške in kolk kdo dobi ... zdaj pa če za sodišča tut tako velja pa ne vem ...
|
|
|
|
RE: Povrnitev potnih stroškov - sodišče 17.5.2010 13:26:59
|
|
|
|
Felicita
|
mami je lani mogla na sodišče v celje, dobila je pa povrnjeno avtobusno (al celo vlak?) karto celje-ljubljana. in to je blo to.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Povrnitev potnih stroškov - sodišče 17.5.2010 13:46:58
|
|
|
|
FLOWR12
|
Sej dobila je takoj denar na sodišču. Samo nekaj čez 12 evrov za 60 km se ji zdi malo. Kakšna pa je kilometrina?
|
|
|
|
RE: Povrnitev potnih stroškov - sodišče 17.5.2010 14:40:51
|
|
|
|
HuAnita
|
12 enur je četrt mojega 'kesla', in niti pod razno ga ne 'pokurim' v 60 km... Tako da meni se zdi kar v redu plačano, je pa res, da pri tem pa gotovo ne more računati vinjete
|
|
|
|
RE: Povrnitev potnih stroškov - sodišče 17.5.2010 15:11:49
|
|
|
|
Felicita
|
kokr jest vem povrnejo avtobusno/železniško karto, nimajo nekega zneska na km.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.5.2010 16:36:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?