Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Povišana preživnina papirji 24.4.2005 21:20:42
|
|
|
|
Gina
|
Ja, jaz sem dobila. Bistvo je, da je tvoj bivši dobil. Vprašaj ga.
|
|
|
|
Povišana preživnina papirji 24.4.2005 21:21:56
|
|
|
|
Gina
|
Aja, zviša se samo tistim, ki imajo odločbo sodišča! Če imaš samo sklenjen dogovor, pa čeprav overjen pri notarju, se preživnina ne zvišuje, dokler ni potrjeno na sodišču.
|
|
|
|
Povišana preživnina papirji 25.4.2005 6:39:16
|
|
|
|
Anonimen
|
To imava urejeno, sam jaz nisem prejela....če je on, pa ne vem. Ma saj ni pomembno, ker so tako veliki %, hehehhehhe. Hvala Gina!:rozica:
|
|
|
|
Povišana preživnina papirji 25.4.2005 8:39:57
|
|
|
|
Gina
|
Potem pa najbolje, da kličeš na csd, pa jih vprašaš, če so slučajno pozabili. Čeprav je res malo, vseeno ne smejo pozabit. Dobro opravi!:):)
|
|
|
|
Povišana preživnina papirji 25.4.2005 9:03:16
|
|
|
|
Teni_
|
Jaz nisem imela na sodišču, pa sem vseeno dobila, da se poviša. JA, znesek je pa ogromen:)-. LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
Povišana preživnina papirji 25.4.2005 11:38:55
|
|
|
|
kofetek2010
|
mislim, da se s 1.4. vsako leto poviša :zmeden2:
|
|
|
|
Povišana preživnina papirji 26.4.2005 6:23:28
|
|
|
|
karmy
|
ja res je..vsako leto se poveca...zdej je pa odvisn kdaj je bla dolocena prezivinina oz. kateri mesec...men osebno se mi ne zdi uredu da se nekaterim poveca sm za npr. 0.7 % kot se je meni ker sem ga tozila junija...kaj zgleda da mormo vsi ostali gledat kdaj bomo bivsega tozil... :grrr:
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
3 pravljični družinski izletiV članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...
Zadnje s foruma
Sadje, zelenjava ali riž z mlekom?
пеперутка16
Kako ste začeli z uvajanjem goste hrane in ali ste zadovoljni s tem režimom in otrokovim odzivom? Najprej smo predstavili: