Povišana preživnina papirji (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

Anonimen -> Povišana preživnina papirji (24.4.2005 20:42:40)

Zadnjič je bila debata, da je preživnina višja za toliko in toliko.
Mene pa zanima ali ste vse dobile domov te odločbe, ker jaz nisem ničesar prejela.

Kako je sedaj s tem?

Lp!:sloncek:

Gina -> Povišana preživnina papirji (24.4.2005 21:20:42)

Ja, jaz sem dobila. Bistvo je, da je tvoj bivši dobil. Vprašaj ga.

Gina -> Povišana preživnina papirji (24.4.2005 21:21:56)

Aja, zviša se samo tistim, ki imajo odločbo sodišča! Če imaš samo sklenjen dogovor, pa čeprav overjen pri notarju, se preživnina ne zvišuje, dokler ni potrjeno na sodišču.

Anonimen -> Povišana preživnina papirji (25.4.2005 6:39:16)

To imava urejeno, sam jaz nisem prejela....če je on, pa ne vem. Ma saj ni pomembno, ker so tako veliki %, hehehhehhe.

Hvala Gina!:rozica:

Gina -> Povišana preživnina papirji (25.4.2005 8:39:57)

Potem pa najbolje, da kličeš na csd, pa jih vprašaš, če so slučajno pozabili. Čeprav je res malo, vseeno ne smejo pozabit. Dobro opravi!:):)

Teni_ -> Povišana preživnina papirji (25.4.2005 9:03:16)

Jaz nisem imela na sodišču, pa sem vseeno dobila, da se poviša. JA, znesek je pa ogromen:)-.

LP,
Mojca:nosecka:

kofetek2010 -> Povišana preživnina papirji (25.4.2005 11:38:55)

mislim, da se s 1.4. vsako leto poviša :zmeden2:

karmy -> Povišana preživnina papirji (26.4.2005 6:23:28)

ja res je..vsako leto se poveca...zdej je pa odvisn kdaj je bla dolocena prezivinina oz. kateri mesec...men osebno se mi ne zdi uredu da se nekaterim poveca sm za npr. 0.7 % kot se je meni ker sem ga tozila junija...kaj zgleda da mormo vsi ostali gledat kdaj bomo bivsega tozil... :grrr:

Gina -> Povišana preživnina papirji (26.4.2005 10:52:21)

Jaz sem imela pri notarju overjen sporazum, ki sem ga uveljavljala tudi na csd, ker se bivši ni hotel ločiti, pa sem čakala na to nekaj časa, preden sem ga šla tožit. Ves ta čas se preživnina ni usklajevala z rastjo življ. stroškov, nič se ni dvignila v dveh letih, niti malo. So mi povedali na csd-ju, da dokler ni odločbe, ne bo nič. Pa še potem se je začela usklajevati šele od pravnomočnosti sodbe!!!! Če je kje drugače, vam gredo (hvala bogu) na roke.

Stran: [1]