|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Povišan sladkor
19.10.2004 15:00:09   
Tina26
Hojla vsem :nosecka: in :duda:
Zanima me če je imela katera v nosečnosti povišan sladkor, oziroma kaj za nosečko in Pikico to pomeni???
Jaz imam jutri še en test, ki bo trajal baje tri ure (danes je trajal samo eno uro :hudicek: )da bojo sigurni ali imam povišan sladkor ali ne, pa me že zdaj zanima ali me je upravičeno strah ali spet pretiravam :ups:
A to bom samo na hrano mogla pazit???
A je lahko zato tud z :duda: kaj narobe???

Tina in :duda: 24 (7/7)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Povišan sladkor
19.10.2004 15:10:05   
kepa*
Hoj!
Evo, sva na istem, le da imam jaz ponovni pregled v cetrtek.
Koliko pa si imela povisan sladkor?

No, upam, da se bo katera javila in nama povedala kaj koristnega.

(odgovor članu Tina26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Povišan sladkor
19.10.2004 15:34:10   
Tina26
Hojla
Sladkor danes je bil 10,0 , pa pri tebi? :hudicek:
Sem pa na med-over-net našla odgovor dr. Pušenjaka, ki je bil napisan nekemu dekletu ki je imela 11 - pa mi sploh ni blo všeč kar sem prebrala. :((
Res upam da bodo dekleta kaj odgovorile iz izkušenj..
Drži pesti jutri zjutraj, jaz jih bom pa v četrtek.
Tina

(odgovor članu Tina26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Povišan sladkor
19.10.2004 15:51:46   
Pikabu
Jaz sem nekaj že pisala na to temo. Malo si pomagajta z iskalnikom. Bom dodala nekaj linkov, samo ne vem, če znam narediti aktivnega (ribica napomoč...)

Lp

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?msg=119841&id=16088&idk=88

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=2&id=14793&msg=108388&idk=85

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=2&id=17175&msg=128317&idk=85

(odgovor članu Tina26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Povišan sladkor
19.10.2004 17:04:40   
Tina26
Pikabu hvala ti za linke.
Si me malo pomirila, ampak jaz vseeno upam da bo jutri test negativen oziroma nizke vrednosti.

Pa pojej eno :torta: namesto mene :)-

Cau

(odgovor članu Tina26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Povišan sladkor
19.10.2004 17:30:17   
kepa*
Ja, jaz sem ga imela tud cez 10. In ker imam se tezave s kg, sem prepricana, da bo zal to diabetes.
Me precej skrbi.
No, Tina, javi jutri, kako in kaj.

(odgovor članu Tina26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Povišan sladkor
19.10.2004 19:12:54   
Pikabu
Želim vama čim boljše vrednosti. No, jaz še nisem čisto rešena. Imam sedaj po porodu ponovno testiranje, da vidimo, če je šlo res za nosečniško sladkorno ali je kar prava. Sicer lahko sedaj jem normalno, mi je celo rekla zdravnica, da naj jem sladko, da bo test bolj realen, jaz pa vseeno malo pazim, čeprav mi sladko zelo paše. Jaz imam to testiranje naslednji teden, tako da do takrat pazim, potem pa upam, da bom lahko normalno jedla in da bo vse v redu.

Pa še to. Če se vama izkaže, da imata povišan sladkor in bosta dobili aparatek za merjenje, naj vaju ne zavedejo vrednosti. Meni je bil zelo v potuho, ker mi je kazal nizke vrednosti in sem mislila, da lahko vmes pojem tudi kaj sladkega. Kasneje se je izkazalo, da mi je zelo narobe kazal, jaz sem si pa toliko sladkorja nabila, da sem dobila inzulin. Treba je biti res pozoren, da ne postane aparat v potuho. Meni so aparatek zamenjali, ampak je vseeno potrebno paziti. Nekaj odstopanj je vseeno od laboratorijskih merjenj.

Veliko sreče na testih.

(odgovor članu Tina26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Povišan sladkor
20.10.2004 17:42:23   
Tina26
Hoj Punce

No koncno sem prisla do racunalnika.
Sem vam obljubila da vam danes sporocim rezultate.
Danes na polikliniki so tekle solze, ampak solze srece. Jaz NIMAM sladkorne. :bravo: :sloncek:
Sem tako vesela. :sloncek: :bravo:
Hvala pa se enkrat vsem za pomoc, hitre odgovore, in moralno podporo. :rozica:
Kepa drzi se jutri. Upam da tudi ti sporocis lepo novicko. Drzim pesti za tebe.
Tebi Pikabu pa enako drug teden.

Srecno obema pa javita se.
Tina

(odgovor članu Tina26)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Povišan sladkor
26.10.2004 12:40:37   
Pikabu
Zdaj se pa še jaz javljam.

Tudi pri nas smo dobre volje in veseli, jaz sem pa 9nebesa. Nimam sladkorne, je izvenela. Sicer je rekla, naj enkrat na leto pridem na pregled, v naslednji nosečnosti, me skoraj zagotovo čaka, ampka važno je, da je sedaj vse v redu.

LP:rozica:

(odgovor članu Tina26)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?